Hari Istimewa Kami | norsheilasalleh.blogspot.com

Hari Istimewa Kami

Assalamualaikum...
Alhamdullilah syukur Ya Allah (>_________<) Semakin terisi hidup kami suami isteri sejak lahirnya Muhammad Adam Husni pada 25 Mei 2014. Hari istimewa kami diraikan dalam keadaanku berpantang. hehehe. Apa yang istimewa? Tarikh pernikahan kami berdua, 27 Mei dan 6 Jun merupakan hari kelahiranku. 
Sehari sebelum bersalin, aku dapat cupcakes comel daripada bakal akak ipar. Macam tahu-tahu je hari istimewa kami jatuh masa hari aku berpantang. hihi... Aku memang kerap makan kek potong sebelum bersalin. Agaknya aku lepas gian dulu ye dok? hiewhiew ;p
sheila shahfiekry
Tak perlu nak hadiah atau makan kek, cukuplah dengan kehadiran Muhammad Adam Husni dalam hidup kami berdua. Rumah pun dah semakin meriah dengan suara Adam Husni menangis nak susu, menangis nak tidur ataupun menangis sebab tak selesa pamper penuh. hihi... Tak sabar tunggu habis pantang, nak bawa Adam Husni jalan-jalan dengan umi baba dia. Boleh celebrate hari istimewa ni (",)

35 comments

June 12, 2014 at 3:06 PM

sweet

June 12, 2014 at 3:08 PM

Alahaii comelnya cuppies. Selamat berpantang Sheila. ^^

June 12, 2014 at 3:20 PM

Masa berpantang ni masa yg mencabar. Asyik membilang hari nak bawa anak jalan-jalan.. Apa2 pun moga umi dan baby sentiasa sihat.

June 12, 2014 at 3:25 PM

selamat hri ulangtahun..selamat menjadi ibu..selamat hari lahir..hehehe..seronok nye dah jadi mak orang....

June 12, 2014 at 3:44 PM

hihi comel nyer cup cake tu =)

June 12, 2014 at 3:44 PM

hihi comel nyer cup cake tu =)

June 12, 2014 at 3:53 PM

Happy anniversary dan happy belated birthday sheila.. moga bahagia dan dimurahkan reseki..

June 12, 2014 at 3:58 PM

bestkan sambut besday n anniversary ade baby ... in shaa Allah pipie sambut annivesary baby da 2 bulan time tu mungkin da abes pantang .. n sambut besday baby dah 4 bulan .. hihihi ... doakan pp plak sheila ....

June 12, 2014 at 4:00 PM

pantang elok2 dik :)
jgn langgar pantang

June 12, 2014 at 4:42 PM

Happy anniversary sheila n Hadi...smoga dgn khadiran Adam menyerikan lagi kehidupan korang...aminnn

June 12, 2014 at 4:45 PM

Assalamualaikum sheila..Alhamdulillah tahniah...tak tergmbr dgn kata kata kan bila baby ada

June 12, 2014 at 5:33 PM

selamat hari lahir sheila..btl tu,xyah hadiah mahal2,kebahagian itu lah hadiah paling berharga..lg2 keluarga dah lengkap :)

saila suka mkn benda manis2 ni kan, terliur tgk cupcakes..padahal dulu x heran pun dgn cupcakes :(

June 12, 2014 at 6:39 PM

kehadiran org baru akak meriahkan lagi keluarga kita.. tahniah sheila.. sedap nama baby.. ly panggil adam..

June 12, 2014 at 8:17 PM

heppi belated bday sheila, adam adalah anugerah terindah buat sheila dan suami kan..

June 12, 2014 at 8:43 PM

sempat lagi makan kek ye. hihii

tahniah sekali lagi dapat hadiah paling bermakna, adam husni. :D

June 12, 2014 at 9:13 PM

tak sabar nak tunggu shiela habis pantang, nak tengok gambar baby. heheh :)

June 13, 2014 at 8:20 AM

assalamualaikum sheila..
alhamdulillah..kjap je bby dah lahir kan.. seronoknya dengar..
happy anniversary.. dan selamat hari lahir..

June 13, 2014 at 9:50 AM

Semoga sentiasa bahagia kak :)

June 13, 2014 at 10:19 AM

Wah TAHNIAH.....xsabar nak tengok wajah si comel..semoga si comel dan uminya sihat2 sentiasa....

June 13, 2014 at 10:55 AM

selamat berpantang... hidup semakin seronok dengan kehadiran permata hati.. :)

June 13, 2014 at 11:07 AM

ALHAMDULILLAH.. JAGALAH AMANAH ALLAH ITU SEBAIK MUNGKIN..

June 13, 2014 at 11:30 AM

Moga sentiasa sihat dan ceria :D

June 13, 2014 at 12:23 PM

Moga terus kekal bhagia..

June 13, 2014 at 4:11 PM

Happy anniversary shiela. Tak sabar nak tgk muka baby..

June 17, 2014 at 3:22 PM

happy anniversary. itu yg lebih bermakna, anak sendiri kannn ;))

June 17, 2014 at 4:06 PM

semoga kesih sayang kekal ke jannah..
cupcake y comel..dapat hadiah y tidak dapat digambarkan betapa bersyukurnya dapat merasa nikmat seorang ibu & ayah

June 20, 2014 at 4:03 PM

seronok ye ade baby.. makin besar tanggungjawab..

June 20, 2014 at 10:52 PM

Assaalamualaikum moksu . . huuu . . kita pon tak sabar nak dengar tangisan and gelak tawa dalam rumah sini . . huu

June 22, 2014 at 3:55 PM

selamat hari lahir fmdan selamat hari ulangtahun.seronoknya :)
bertambah pulak dgn kehadiran adam skrg..
selamat berpantang..

June 22, 2014 at 11:19 PM

Comelnyer...adam...azwa nk ngorat...nk kek sepotong...opsss...hehe

June 24, 2014 at 8:14 AM

happy anniversary.. eh² bestday sheila sama dgn anniversary sy hahahaha ..... moga adam menjadi ank yg soleh.. itulah racun, intan, permata dan penawar duka lara...

June 25, 2014 at 12:39 PM

Alhamdulillah.. moga kkal bhgia....

June 29, 2014 at 3:40 PM

Tak da yg lebih brmkna kan sheila selain kluarga..tahniah

June 30, 2014 at 9:46 AM

happy annyversary dan happy belated bday Sheila :)

July 10, 2014 at 10:50 PM

happy belated birthday kak shiela..

rupanya husna baru nak follow akak..kejamnyaa.. T_T patutlah tak dapat update bila akak dah update blog..hurmmmm..maaf kak..

Post a Comment