Testimoni Suami & Secret Laxing | norsheilasalleh.blogspot.com

Testimoni Suami & Secret Laxing

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Dah pernah dengar produk pelangsingan dan penurunan berat badan Secret Laxing? Ada banyak kebaikan yang terdapat dalam produk ni. Korang boleh check link entri - Shape Your Body With Secret Laxing. Untuk review produk kali ni, aku minta suami mencuba kerana beliau ingin tampil ramping untuk raya tahun ni kerana teruja nak menyambut bersama anak kecil kami. hihii. Aku tak dapat nak cuba sendiri kerana produk ni tak sesuai untuk ibu mengandung dan ibu sedang berpantang. 
Belum cukup sebulan lagi suami cuba produk ni. Perubahan yang dialaminya masih belum cukup memuaskan. Perlu sedikit masa lagi untuk tengok hasilnya. Rasa dan baunya seakan laici dan tidak terlalu manis ataupun pahit. Tekak suami masih lagi boleh menerima. Tekak sendiri tak dapat nak rasa sampailah habis pantang 44 hari ni Y_____Y"
sheila shahfiekry
*gambar terbaru*
sheila shahfiekry
*target nak beliau kurus camni, in shaa Allah*
Kalau nak badan cepat langsing, pengambilan produk ni haruslah disertakan dengan senaman dan jaga pemakanan. Kiranya, bukan 100% kita bergantung pada produk ini semata-mata nak kurus ya. Ini bukan ubat magik. hihi.
Berminat nak cuba? Secret Laxing juga menawarkan harga yang berpatutan :-
RM33.00 sebotol untuk Semenanjung
RM39.00 sebotol untuk Sabah & Sarawak
BRD18.00 sebotol untuk Brunei
SGD18.00 sebotol untuk Singapura
Kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk yang ada, boleh direct klik pada link-link dibawah ya :-

27 comments

June 13, 2014 at 4:15 PM

semoga hasrat tercapai... teruja juga dengan benda2 macam nie... :P

June 13, 2014 at 4:16 PM

:)

June 13, 2014 at 4:39 PM

apa kandungannya tu..?

June 13, 2014 at 11:47 PM

ELOK NAMPAK BERISI SIKIT..

June 14, 2014 at 12:26 AM

blh cuba bagi sesapa yg nak turunkan berat badan .

June 15, 2014 at 8:14 PM

tak pernah lagi try.. nak kurus leh le try ni.. hee.. sama macam harum malam ke?

June 16, 2014 at 10:40 AM

xada kesan sampingan ek?...moga misi berjaya...

June 16, 2014 at 11:02 AM

assalamualaikum shiela.. wahh betul2 berkesan ek ubat nie..

June 16, 2014 at 4:27 PM

Huhuhu good luck untuk Hadi Kahar :)

June 17, 2014 at 1:46 PM

Aduhh tasha nk try tp seram la huhuhu

June 17, 2014 at 3:13 PM

whyy whyy hadi nak kurus keeeeee

June 17, 2014 at 3:57 PM

wah..ada perbezaan tu..

June 18, 2014 at 9:35 AM

tak la nmpk gemuk cik abe tu sheila.. sedang2 je.. apa2 pun, semoga tercapai niat di hati:) selamat berpantang Sheila :D

June 19, 2014 at 9:10 AM

wahh..en hubby tampil langsing la beraya thn ni ye Sheila...dgn baby lg kan..

#good luck !
#klik waksegan..

June 20, 2014 at 3:42 PM

saja mai singgah ;-)

June 20, 2014 at 4:01 PM

good luck!~

June 22, 2014 at 10:00 AM

beznye...nak jugak kurus
hari tu yumida try bvite..utk mencantikkan kulit..mmg ada nampak perubahan
legacy trading terbaik!

June 22, 2014 at 3:57 PM

good luck

June 23, 2014 at 10:08 AM

untuk ibu menyusu bule ke?

June 24, 2014 at 4:43 AM

wah! testimoni suami dulu ye...bagus2...

June 24, 2014 at 8:10 AM

moga berjaya ... mcm bgs jer.. klu berjaya nak bg suami kt cubalah..

June 24, 2014 at 11:12 AM

Assalammualaikum Sheila...sihat ke? Smoga Sheila dan bby sihat :)

June 25, 2014 at 12:36 PM

Alhamdulillah.. serasi...

June 30, 2014 at 9:43 AM

selain rasa secret laxing yang sedap ni berkesan jugak kan :)

July 4, 2014 at 7:43 PM

Assalamualaikum sheila...kiri ok la nih..suami.sheila dh nmpk.kurus sket...leh usaha lg..in shaa Allah tercapai

July 10, 2014 at 10:52 PM

bheheee itu tandanya tgh bahagia slepas bkahwin..

eh luar topik plak, smoga bjaya buat suami kak sheila..:)

July 12, 2014 at 11:03 PM

kurus sgt baju merah tu..hehhee

Post a Comment