Botox Cara Selamat, Botox Cream ! | norsheilasalleh.blogspot.com

Botox Cara Selamat, Botox Cream !

Assalamualaikum...
Mesti ada yang teruja baca tajuk entri ni??? hihiiii. Aku pun teruja nak share dengan korang semua, berita hangat tentang produk yang dikatakan botox selamat untuk muka. Ohh hoiiii sejak bersalin ni, boleh dikatakan aku tak sempat nak belek muka sendiri. Belek anak je selalu buat. hahhaa. Nak tepek cream muka pun tak sempat memandangkan dah lama habis pun. kuikuii. Nampak sangat, muka aku sejak menjadi seorang ibu dah tak terjaga. Malunya beritahu korang T__________T"

Memperkenalkan produk hot iaitu Botox Cream
Tak sabar rasa diri nak gunakannya.

Kenapa mesti cuba produk ni? Sesuai untuk semua jenis kulit normal mahupun sensitif. Juga sesuai untuk peringkat umur dari lingkungan 18 tahun sehingga 60 tahun. Bonus la muda-muda dah pandai jaga muka kan. Selamat, senang dah mudah untuk digunakan. Tak perlu nak suntik botox kat muka, hanya perlu sapu di muka waktu pagi dan malam. Hebat kan?

Kesannya boleh nampak dalam masa 14 hari penggunaan. Teruja tak?

Antaranya menegangkan kulit wajah, membantu meningkatkan keanjalan kulit, melambatkan proses penuaan, malah kulit tampak awet muda, melicinkan garis-garis halus di wajah dan kedutan, kulit nampak putih secara natural,  membantu masalah nada kulit tidak sekata dan berminyak, pori mengecil, menghilangkan jerawat dan parut-parut jeragat, meningkatkan aliran darah ke kulit dan membaiki peredaran darah, mengurangkan radang kulit.

Keistimewaan Botox Cream
* Semestinya HALAL
* mendapat kelulusan KKM
* tiada kesan sampingan yang negatif
* sesuai digunakan perempuan & lelaki
* kesan dapat dilihat seawal 14 hari penggunaan
* terdapat pakej penghantaran percuma ke seluruh Malaysia
* dijamin sampai ke alamat anda 2-3 hari bekerja
* jaminan wang dikembalikan

Harganya pun mampu milik. Yang paling penting, ianya produk krim botox selamat untuk muka berbanding suntikan botox. Jangan rasa was-was nak gunakan ya! Cepat terjah stokis berdekatan ikut negeri masing-masing sebelum kehabisan stok !!!

Pengedar diperlukan! Tawaran terbaik untuk anda yang ingin berniaga, boleh jadi agen MZ Secret. Nak tahu lebih lanjut tentang produk, harga ataupun sebarang pertanyaan, boleh layari ;-

19 comments

October 31, 2014 at 3:55 PM

mmgla, lepas bersalin ni kulit muka teruk giler..dgn eyebag lg..huduh je rs.. hahaha

October 31, 2014 at 8:25 PM

Menariknya...

November 1, 2014 at 10:43 AM

Asslmkm sheila.. Klau ada ank kecik mmng x smpat pun nk belek muka.. Sama la kita..

November 1, 2014 at 11:12 AM

Asslmkm sheila.. Klau ada ank kecik mmng x smpat pun nk belek muka.. Sama la kita..

November 3, 2014 at 8:31 AM

sape yg takut jarum tu boleh la try benda ni..hihi

November 3, 2014 at 4:32 PM

wah, dh ada krinm botox ye... selama ni duk dgr suntikan botox je :)

* kak ina xtau plak carseat tu boleh attach dekat stroller SCR9 ke tak...

November 3, 2014 at 5:44 PM

packaging produk tu cantik la sheila. kaler gold. produk kecantikan utk menjadi diri ini lebih cantik.

sis sheila nak tanye, sis online pakai hp ker? setiap kali sis masuk blog sy, ada gangguan tak? macam link wassap tu? coz ada yg pembaca bgtau ada link wassap keluar.

sy ada test gak sebelum ni guna tablet, ok, xde masalah. cuma belum buka blog guna hp. sis online pakai hp ke?

November 4, 2014 at 9:50 AM

mcm manrik je bnyi nye...mcm nk cube je =)
shila dh pakai ke?
ehh jp nk tnye...krim botox ni selamat utk ibu mengandung x?

November 4, 2014 at 4:24 PM

lame tak singgah sini.. :) baby sihat?

November 4, 2014 at 9:45 PM

saya dah follow blog ini kalau sudi follow balik dan lawat blog ini selalu
http://bicarabihah.blogspot.com/
terima kasih

November 5, 2014 at 11:49 AM

makin cntik la ummi adam pasni..

November 5, 2014 at 3:01 PM

cantikla kulit muke sheila ni nanti ek

November 5, 2014 at 4:48 PM

same review!

November 6, 2014 at 10:11 AM

wah.. curlass kan skrg ni mcm mcm ada.. janji duit kena kepuk kepuk dlm poket..

sabar ye umi shiela, nanti umi su upload pic bby erk..

November 6, 2014 at 3:47 PM

Hai Sheila,
Dah ada botox cream pula... betul tu, bila dah ada anak, kurang sikit jaga muka ni... xdan nak tepek cream bagai... lama dah k nurul pun tak pakai cream... :)

November 6, 2014 at 6:12 PM

Macam best je ni Sheila.. macam dipanggil2 je hati ni.. haha

November 7, 2014 at 8:45 AM

skrg blum ade ank pun tkt tgk cermin dkt2..hahahha..

November 14, 2014 at 8:26 AM

Review yg bagus...

November 17, 2014 at 2:51 PM

Berseri² lah muka lpas ni.

Post a Comment