[Giveaway] 30 Botol Laundry Ecover Untuk 30 Orang | norsheilasalleh.blogspot.com

[Giveaway] 30 Botol Laundry Ecover Untuk 30 Orang

Assalamualaikum...
Ramai rupanya yang nak try produk Ecover lepas baca review daripada aku (entri tersebut). Especially yang ada masalah kulit sensitif. Pihak Ecover berbesar hati nak beri 30 botol sample Ecover Laundry 100ml kepada 30 orang yang pantas. Siapa cepat dia dapat ya! 
contoh gambar ^^
Hanya perlu isi details korang dekat link berwarna merah ini 
p/s : Khas untuk reader blog yang beralamat di Malaysia sahaja ya, giveaway ini sampai 10 Oktober 2014.

18 comments

October 3, 2014 at 1:22 PM

eh aritu bukan dh penah ada ke GA psl benda ni..x valid ke?

October 3, 2014 at 2:06 PM

Hello. Saya dah submit details. Harap-harap saya antara yang bertuah untuk mendapat Ecover itu! Aminn :)

October 3, 2014 at 2:06 PM

Hello. Saya dah submit details. Harap-harap saya antara yang bertuah untuk mendapat Ecover itu! Aminn :)

October 3, 2014 at 2:14 PM

yeahhh..dengan pantasnye dh isi form tu..mintak2 ade la rezeki dapat 1..bole try..tq sheila ;)

October 3, 2014 at 2:38 PM

terima kasih shiela... akak dah isi form.

October 3, 2014 at 2:41 PM

oraittttt thanksssss

October 3, 2014 at 3:33 PM

:)
selamat hari raya aidiladha

October 3, 2014 at 4:09 PM

nak try isi.. mana tau ada rezeki.. hehehe

October 3, 2014 at 4:38 PM

Ye ye..dah isi...excitednyer...

October 3, 2014 at 4:56 PM

bagus ke produck ni sheila ?

October 3, 2014 at 5:17 PM

Menariknye ni.. ade nasib tak ea? nak cube laaa :))

October 3, 2014 at 5:46 PM

assalamualaikum,wah mcm best jer..Asyik suka brg free ni..hehe

October 4, 2014 at 12:01 AM

semoga berjaya ...

October 4, 2014 at 7:05 AM

x pernah pakai ecover
tp pernah tgk akak kenit buat ga ecover ni. beznya klo kat umah ada ecover

October 15, 2014 at 2:26 PM

menarik ni..

October 16, 2014 at 12:27 PM

Alaaaaa...dah terlepas...huhuhu...

October 16, 2014 at 5:56 PM

Dan trlps daah hihii

November 1, 2014 at 11:30 AM

Xsempat nk apply dh.. Hihi

Post a Comment