Menang Iphone 6plus + Wang Tunai di LetsMasak | norsheilasalleh.blogspot.com

Menang Iphone 6plus + Wang Tunai di LetsMasak

Assalamualaikum...
Siapa-siapa yang suka memasak dan share resepi kat blog terutamanya, mohon korang baca entri ni sampai habis. Ini tawaran hebat ok, berpeluang memenangi Iphone 6 plus ditempat pertama dan juga wang ringgit sehingga tempat kelima. Aku perasan kontes ni dekat instagram & blog Halim Brothers.
http://letsmasak.com/?id=670
Cara nak join contest ini :-

  • merupakan rakyat Malaysia, tak kira umur dan bangsa
  • perlu ada blog, samada aktif mahupun tidak
  • berjaya mendapatkan ahli sebanyak 30 orang dan setiap daripadanya mencapai progress sebanyak 20% menggunakan 'referral url' anda  (referral url ini boleh didapati di dashboard akaun anda, klik button info)
Zaman sekarang, perempuan mahupun lelaki, tak kira lah bujang ke sudah berkahwin seperti aku ni, mesti kena rajin turun dapur dan masak. Ya, cara menjimatkan duit poket paling afdal. Kalau tak reti memasak, jangan risau. Selain daripada beli buku resepi, atau google boleh lah cari kat website LetsMasak.com. Banyak resepi dan tips, ada kat sini. Aku dulu gigih kot belajar memasak daripada google ni. hahaha. Sambil cedok ilmu memasak kat LetsMasak.com, korang juga boleh daftar diri untuk share resepi korang dan collect earning point juga! Kalau dah ada earning point, ofcourse ada sistem redeem kepada wang tunai. Wahwahhh bagus betul, boleh tambah duit poket setiap bulan.
sheila shahfiekry
Ada baiknya korang semua daftar sekarang kat website LetsMasak.com sebelum korang menyesal tengok orang lain syok earning point (",) 
Kiraan point LM kepada wang tunai :-
10LM = RM0.10
100LM = RM1.00
1000LM = RM 10.00
Cara lain nak earning LM iaitu :-
submit recipe : 50LM
recook recipe : 20LM
someone recook your recipe : 10LM
submit a tip : 20LM
invite member to register (progress more than 50%) : 50LM
sheila shahfiekry
Tips to progress 100% (korang perlulah make sure semua dibawah ini korang buat ya) :-
upload avatar (10%)
upload cover (10%)
fill in description (10%)
favourite any recipe (10%)
post comment on recipe (10%)
recook a recipe (20%)
submit a recipe (30%)
Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger!

25 comments

February 2, 2015 at 5:34 PM

all the best sheila. byk langkahnya. hihi.. tp hadiah dia mmg kebaboom. syok klo dpt menang. contest besar ni...ganjaran lumayan

February 2, 2015 at 6:24 PM

shad ada ternampak jugak ga ni dekat ig.. hehe :D
Tapi shad ni tak fandai masak2 ni.. hehehe :D

February 2, 2015 at 6:33 PM

Macam best aje contest ni..hadiah pertama tu best hehe

February 2, 2015 at 7:56 PM

Wahh memg cukup mnarik, da kesemptn blh juga join ni

February 2, 2015 at 11:46 PM

salam singgah ..terima kasih bg info ni nak join jugakkk :)

February 3, 2015 at 9:14 PM

kurang paham la..nanti kena geledah2 dulu baru paham kot..

February 3, 2015 at 10:35 PM

WAH MCM SENANG JE HIHIHI

February 4, 2015 at 12:12 PM

good luck dear...hihihi

February 4, 2015 at 12:15 PM

salam kenal..singgah dari segmen yang sama..good luck

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/02/lets-masakcom.html

February 4, 2015 at 2:42 PM

apsal mcm pening ckit nk join ni..

February 4, 2015 at 3:40 PM

memang menarik sangat sheila.. boleh try ni..

February 5, 2015 at 9:14 AM

Good luck.

February 5, 2015 at 12:02 PM

menarik jugak nie..

February 5, 2015 at 12:20 PM

wah ini sudah bagus..!!
ok nak pi daftar jap..

February 5, 2015 at 2:31 PM

nak submit resipi tu yang malas hahahhaa

February 5, 2015 at 7:22 PM

Macam gempaq je GA ni. Heehe. Hadiah pun best... Nak try jugak laa :)

Btw, blogwalking kat sini. Salam kenalan dari Eza ye. :)

February 6, 2015 at 7:25 AM

singgah sini smbil follow :)) goodluck kak !

http://ijahoney.blogspot.com/

February 6, 2015 at 8:46 PM

Goodluck. Kita pun join jugak. Harapnya ada rezeki. InshaAllah. Jemput singgah ke entry review kita ye :)

February 6, 2015 at 9:51 PM

nak gak usha tgk camna nak join ...

February 7, 2015 at 3:59 PM

tgk juga kat instagram... good luck sheila.. :)

February 9, 2015 at 1:55 PM

menarik good luck shiela

February 10, 2015 at 2:07 PM

macam menarik jer...good luck..

February 10, 2015 at 4:19 PM

All the best..

February 12, 2015 at 1:00 PM

all the best sheila...

March 5, 2015 at 4:45 PM

Sheila pun dah join, semoga berjaya yer :-)

Post a Comment