Best Gila Lasertag ! | norsheilasalleh.blogspot.com

Best Gila Lasertag !

Assalamualaikum...
Big thanks to NadiaFarahida aka mummy bunga yang sudi jemput kita dan suami. Also thanks to pihak Laserwarzone yang sudi sponsor tournement kitorang. Best gilaaaaa wa rasaaaa ;)))
sheila shahfiekry
Lasertag ni permainan moden paling cool aku pernah main sebabnya takda rasa sakit-sakit pun sepanjang bermain laser ni sebab dah nama pun laser kan. Kau tembak guna cahaya laser je pun, aim dekat 4 point pada baju setiap pemain aka musuh korang, terus dapat kumpul markah. Basiclly sama macam paintball la . Tapi main dalam aircond, cepat berpeluh pun cepat kering. muahahhaaa ;p
sheila shahfiekry
Liplap lampu kat baju, meriah ok... Excited aku dibuatnya. 
sheila shahfiekry
Ni sesi blogger amik gambar. Tengok sendiri arena lasertag. Banyak halangan ataupun tempat yang boleh korang sorokkan diri sambil melasertag musuh. Oh ya, ada cctv juga. So gelagat kitorang bermain lasertag telah diperhatikan oleh kengkawan kat luar. hahahha. Malu lak rasa T__________T"
sheila shahfiekry
Keadaan dibawah yang gelap, tapi jangan risau sebab tempat lasertag ni glow in the dark. Termasuk dengan baju perisai yang korang kena pakai nanti.
sheila shahfiekry
Masa tournement, ada 6 team semuanya. Setiap team ada 6 orang. So total semua 36 orang yang main tak termasuk anak-anak blogger yang datang teman makpak main lasertag. hihiiii. Ramai gila, penuh satu bilik tu dengan blogger sahaja. Excited suamiku masuk first game, satu team dengan Mcdee, Zul. 
sheila shahfiekry
Macam masuk berperang betul-betul aku rasa, asyik lah mengejar dan berlari je. Jenuh aku lari selamatkan diri, tetap dikejar sampai dapat. Setiap kali masuk game, macam terlupa pula diri ni mengandung. Setiap kali habis game, dengan mengahnya dan berpeluh baru teringat aku mengandung. Muahahhahaa. Tapi serius gian wehh main laser ni, aku bergilir dengan suami sebab kitorang bawa Adam. Menyesal lak tak register nama zauj ku kat kumpulan lain, tapi risau takda siapa jaga anak den ;p Merasalah main 2 game seorang sekali :)))
sheila shahfiekry
Juadah isi perut setiap kali sebelum dan selepas berperang. hahahahha. Kenyang perut, terus pergi berperang lagi. muahahhaa ;p
sheila shahfiekry
Meh aku terangkan harga untuk korang bersuka ria main lasertag. Kalau main secara group, better amik Party Package sebab harga RM50 seorang, dan semuanya pihak Laserwarzone yang uruskan. Korang dapat main 4 games, minimum 15 orang termasuk makan minum dan penggunaan 2 jam Function Room (tempat korang rehat dan makan minum). Nak buat office tournement pun boleh, nak bawa sepupu sepapat main pun boleh, tarak hal punya. All in one punya pakej. Taknak guna package pun boleh, korang boleh pilih untuk main :-
1 game RM20
2 games RM32
3 games RM42
Unlimited RM60
Kalau aku nak repeat nanti, aku mesti amik unlimited punya. Main sampai lebam, puas hati baru balik rumah. ahhahahhaa. Khas untuk student, harga lebih murah la untuk setiap game yang aku mention kat atas ni. Bolehlah release tension kat sini bila habis exam ke. hahahhaha. Baru ringan kepala hilang stress belajar ;p
sheila shahfiekry
muka orang tak menang , mesti repeat wehhh ;p
sheila shahfiekry
Cepat-cepat pergi terjah, rugi tau tak cuba main lasertag ni. Lokasi Laserwarzone ni ada 3 je buat masa ni kat Malaysia :-
* 2nd Floor Ecurve Damansara
* 2nd Floor Wangsa Maju Malk
* 4th Floor Gurney Plaza Penang

Sedih aku sebab dapat tempat tercorot, muahahha. Have fun sangat sebab tembak-tembak orang walaupun aku tak kenal dalam gelap...kihkihhh.

call : 03-41310006

p/s : credit pic to blogger Boni Kacak, hahaha halalkan ye sheila cedok gambar ni ;p

15 comments

April 24, 2015 at 1:55 PM

dia macam pinball jugak la sheila kan...hehehe..seronok jugak kan..

April 24, 2015 at 2:07 PM

bestnya...

April 24, 2015 at 2:16 PM

Wahh ! Macam best je.

April 24, 2015 at 2:51 PM

wahh this one looks fun. harga pun ok kan, affordable.

April 24, 2015 at 4:23 PM

waaa...seronoknye..jeles2..boleh g terjah lepas ni

April 24, 2015 at 5:02 PM

Bessst nye..nthanks for info.. nanti nak pergi

April 24, 2015 at 5:02 PM

Bessst nye..nthanks for info.. nanti nak pergi

April 24, 2015 at 5:50 PM

Dapat juga jumpa adam. Hihi. kena repeat kan. Best sangat !

April 24, 2015 at 5:53 PM

kemain lasak mommy to be berlari larian di arena ye.risau jugak sebab Kak Yana pun pregnant tapi tak main. Ujang yg gantikan. tapi sheila main lak hehe..kuat kot mommy n baby.

Anonymous
April 24, 2015 at 6:57 PM

Hikhik...maafkan keganasan akak menggempur pada hari tersebut ye... dia jadik macam bila dah start je game terus lupa diri .. teros rasa mcm tgh berperang melawan pengganas... kahkah...

*pict yg sheila ambik akak sorg2 pgg senapang tu ada tak... kalau comel tolong wasep plsssss... ;p *

April 24, 2015 at 6:58 PM

Eh tdi komen guna anon ke guna mush...ekekekke...

April 25, 2015 at 2:52 AM

Okay! ini best. Hajar tak penah try lagi laser tag selama ni. Teringin nak cuba nnti.

April 26, 2015 at 12:44 AM

Bestnya kalau dapat main laser tag macam ni.

April 27, 2015 at 4:30 PM

power giler team 5 kan haha

April 29, 2015 at 4:13 PM

Wah... Menarik.. First time tahu ada game cmni.

Post a Comment