dapat pengajaran paling dasyat baru tau | norsheilasalleh.blogspot.com

dapat pengajaran paling dasyat baru tau

    Malam Jumaat camni buat aku rasa nak marah aje.. bodoh punya anak jiran! ada ke waktu orang solat,dorang p main mercun. bagai nak gugur jantung aku. sengal betul. aku selamba kuar sambil menjerit sakit jiwa. gila ah tension kepala. dah rr penat balik kerja tak habis lagi. shit ah bebudak ni!  aku harap sangat dorang dapat pengajaran yang sampai mati tak lupa. bukan aku keji sangat,dah tu je yang dapat buat dorang beringat sikit. haishh.. 
    cool sheila, jangan temper sangat. tapi kalau dah terasa nak gugur jantung,mau aku tak mengamuk. seriusshit cam seladang tau! hahahh :) hmm aku dah takde mood nak karang story aku harini. mood dah terbang kena dek kezutan tadi.. kihkihkhii.. 
   padahal aku sendiri ada simpan mercun pop (yang paling simple kut).. korang tentu rasa bengong kan. hahhahh.. anyway aku akan main,tapi bukan waktu malam cmni. dpt dosa kena maki aje naya je.. aku main petang2 dah arr.. berbalik pada main issue kat sini, aku benci betul budak2 nakal yang tak reti nak respect hak jiran tetangga yang lain, korang agree kan? so pada bapa2 dan ibu2 sila lah tengok anak2 kamu yang terlebih didik ni. jangan sampai ada yang akan dapat pengajaran paling dasyat sudah la.. aku pun da kira dapat dosa percuma sebab dok mengamuk tadi. heheheheh :p chill sheila okay? anyway take note la kat sini, please respectable others people than you will get you're respectly back okay guys? aku nak mengundurkan diri. nak peace my self dan tidur untuk rileks. 

         p/s : im so sorry for my bad words here, selamat berpuasa dengan selamat !renung-renungkan bersama :)

2 comments

September 3, 2010 at 6:34 PM

hi sheila....:-)

nice blog....isu2 yg berna s. i follow yeah!

October 13, 2012 at 5:49 PM

hi kirana, jyeah! ur first comment.
miss you friend :)

Post a Comment