[Review] Aina Butik Tilam Kekabu 100% | norsheilasalleh.blogspot.com

[Review] Aina Butik Tilam Kekabu 100%

Assalamualaikum...
Haiiiii semua orang, rindunya nak update blog. heee. Lately ni kurang rasa nak menaip. Sibuk di rumah as fulltime housewife for moment. hehheheeee. Adam was good, cuma meragam sikit kalau tak nampak umi dia. hahaha. Manja boy sangat! Hari ni aku nak share sikit pasal tilam kekabu 100% ya. 
Sebenarnya, sejak mengandungkan Adam aku memang suka survey barang-barang baby. Especially online punya. hahaha. Abang posmen memang kenal sangat rumah mak aku tu. Sehari jenuh naik tingkat 3 hantar sampai 2-3 barang. Thanks abang posmen ya! Ehhh melalut cerita pula. Back to the story, aku kenan sangat nak belikan set kekabu ni. Tapi dah dibelikan yang jenis biasa. Not kekabu, so sedih. Sebab tilam tu tak dapat menambung Adam yang berat berkilo ni. Masa new born tak nampak sangat effect Adam tenggelam tu. hahaaa.
Aku pun terfikir la nak belikan juga. Tetiba ada satu online seller ni contact aku, harga dia tawarkan not bad la. Siap dapat free gift lagi di setiap pembelian. Siapa tak suka benda free kan? Ni contoh gambar tilam yang dia jual. Cute sangat aku rasaaaaa :)
 Donald Duck
Yang ni aku confuse la haahhaa
 Mickey Mouse
Hello Kitty
Aku kasi kiraan besar tilam tu. Hopefully korang faham la ye. Tak rugi invest lebih sikit, boleh pakai lama sebabnya kekabu 100% ni memang tahan dan takkan kempis kecuali korang koyakkan tilam dan buang kekabu dia. ahhahaha. I is tak sabar nak belikan Adam satu set, in shaa Allah. Katil kita tak muat nak tampung 3 orang. hihiiii tidur hujung-hujung tilam je, takut tersepak anak. ngeeee ;p
saiz tilam : 35" x 26" (panjang x lebar)
bantal peluk : 16" x14" (panjang x diameter)
bantal kepala : 12" x 8" (panjang x lebar)
tebal tilam : 2  - 2.5"
material kain : 100% cotton
Ada banyak lagi gambar, sila terus terjah ya? Ohhh ya, kalau nak terjah tu beritahu korang reader blog aku ya. Mana tahu dapat diskaun ke??? Murah rezeki korang...
email : mankuala01@gmail.com
whatsapp : 0166724883
tempahan : 2 minggu dan harus bayar deposit 50%

21 comments

September 11, 2014 at 4:10 PM

salam sis. comel ja sy tengok :)

September 11, 2014 at 4:31 PM

comel2nya tilam2 tu sheila,tapi memang betul tilam kekabu ni sgt lembut utk baby macam Adam, dulu2 masa kak ana tu, mak buatkan sendiri tilam cucunya, maklumlah cucu sulung ketika itu..hehe

September 11, 2014 at 4:33 PM

Tilam kekabu memg sejuk kan lya pun tdur brbntalkn bantal kekabu

September 11, 2014 at 4:58 PM

tilam kekabu macam ni la jadi pilihan ramai ibu..

September 11, 2014 at 5:14 PM

Wah,...bestnyer ada....ada tilam baru...tdo nyenyak2 ye lps ni....

September 12, 2014 at 12:29 AM

cntik2 cover buat pening mommy2 nak pilih mne 1 .huhu

September 12, 2014 at 2:07 AM

salam sheila..comelnya tilam... cantik..mcm nak rembat tgk satu.. :D

September 12, 2014 at 12:11 PM

lahaii..comeii pulak gmbr2 sarung die..adik baby pakai abg danish punye je kot..tp yg bli tu mcm keras sket kekabu die..yg ni lembut x sheila?nnt review ye klu dh bli..

September 13, 2014 at 2:29 PM

Tilam dan bantal kekabu ni tahan lama...kalu rajin jemur dan tepuk2 lagi gebu dia semula..

September 13, 2014 at 5:33 PM

Macam menarik jer , nanti nak beli jugak lah . :)

September 13, 2014 at 10:25 PM

harga ok ye sheila? bole try gak nnt

September 14, 2014 at 11:26 PM

Comelnye set tilam ni.. tentu selesa.. kekabu lagi :)

September 15, 2014 at 9:28 AM

comel2...geramnye...rasa nak ada anak kecik pulak..hehehe

September 15, 2014 at 9:48 PM

cutenya.. kalau mcm ni lah gayanya.. ibunya kot yang tido atas tilam ni. hehe

September 16, 2014 at 9:48 AM

tilam kekabu mmg comel2..hrga pn comel.hehe

September 16, 2014 at 10:02 AM

Cantiknya...tilam kekabu ni memang tahan lama...tak rugi belikan..

September 16, 2014 at 12:24 PM

TIlam kekabu memang puas hati guna. Yang yati masa baby pun masih elok lagi. Nak nak yang dalam gambar ni, dah lah comel. Rasa berkenan pun ada hehe

aina butik tilam kekabu
September 16, 2014 at 1:54 PM

Aina butik tilam kekabu mempunyai design design yang ber character kartun..pasti membuat anda tertawan...
Banyak lagi design design di page : aina butik tilam kekabu.

September 17, 2014 at 10:25 AM

UNTUK ANAK-ANAK MEMANG SESUAI..

September 19, 2014 at 10:08 AM

Wahh cencantik jugak design dia..berminat jugak..tapi tengah kumpul duit nak beli pump..huhuhu..pakai Aqil punya je lah nampaknya sebab still elok..tilam kekabu jugak..hehee

November 1, 2014 at 12:44 PM

Tilam kekabu mmng elok. Msa zahra sebulan opahnya hdiahkn tilam kekabu.. Best je dia tdo.. :)

Post a Comment