Go Green Giveaway By Ayu Zan | norsheilasalleh.blogspot.com

Go Green Giveaway By Ayu Zan

Assalamualaikum...

Hari ni nak join satu giveaway daripada mommy to be Ayu Zan. hehee. Ayu buat giveaway ini tanda sokongan support go green. heeee. Sebagai kawan blogger, mestilah aku nak join. Sebabnya ada pada jawapan aku kat bawah ni.
pertanyaan Ayu : nyatakan sebab anda menyokong kempen go green dan apakah rasionalnya penggunaan cloth pad @ pantyliner boleh basuh.

jawapan Sheila : Anakanda sheila pakai cloth diaper, ianya sangat mudah untuk diguna, dibasuh sekaligus menjimatkan wang ringgit. So bagi sheila cloth pad dan cloth diaper sama fungsinya. Dan paling best boleh pakai berkali-kali sampai rosak ataupun lusuh. Lagi satu, tuala wanita pakai buang mengandungi beberapa komposisi kimia untuk kelihatan "suci bersih".. Kalau diletak pada faraj, boleh mendatangkan mudarat pada diri. Sheila nak jaga kesihatan untuk sentiasa cergas menjaga anak dan suami tercinta.

Nak tahu lebih lanjut, boleh baca link entri Ayu ni

20 comments

December 19, 2014 at 10:05 AM

all the best

December 19, 2014 at 11:03 AM

Wah..bestnyer..nk kena join ni..menariklah..good luck sheila

December 19, 2014 at 11:22 AM

yup CD mmg terbaik!

December 19, 2014 at 11:39 AM

All the best sheila

December 19, 2014 at 12:08 PM

selamat bergiveaway kak sheila

December 19, 2014 at 12:18 PM

good luck sheila n adam.. nk pakai CD gak, tp xtau bila nk start.. huhuhu

December 19, 2014 at 1:40 PM

caiyyokkk caiyyookkk sheila :)

December 19, 2014 at 1:41 PM

saya baru je cuba CD 4 bulan lepas, tup tup pregnant hehe...simpan je la dulu...CD mmg best, selesa :)

Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi.

December 19, 2014 at 2:44 PM

All the best Sheila

December 19, 2014 at 2:52 PM

Selamat bersegmen Sheila.. semoga ada rezeki :)

December 19, 2014 at 3:20 PM

good luck

December 19, 2014 at 6:02 PM

good luck ...

December 19, 2014 at 6:28 PM

Selamat bersegmen dan good luck!

December 19, 2014 at 10:48 PM

goodluck buat sheila dan Adam ye :)

December 22, 2014 at 10:20 AM

semoga berjaya

December 25, 2014 at 7:52 PM

Good luck ya..

December 26, 2014 at 8:16 PM

Tq sheila sudi join :)

December 28, 2014 at 10:52 PM

Good luck sheila...

December 29, 2014 at 6:56 AM

Good luck sheila..=D

December 30, 2014 at 4:41 PM

Alaaaa...dah terlepas. Good luck SS.

Post a Comment