Pewaris Blog? | norsheilasalleh.blogspot.com

Pewaris Blog?

Assalamualaikum...
Kejadian berlaku pada 4/12/14. Sedang aku leka menaip entri disamping memeluk anakanda Muhammad Adam Husni, tiba-tiba jari jemari kecil anakanda sedang mengetuk keyboard. hahaha. Comel sangat!
sheila shahfiekry
Rupanya dia perhati tingkah laku umi dia, then tiru. Dia cuba menaip.. sempat la aku snap pic hahhaaa (",)

26 comments

December 12, 2014 at 1:30 PM

sweet nauuuuuuuuuuuuu!hehe

December 12, 2014 at 1:43 PM

nt dh besar blh jd blogger mcm ibu die..
hihi

December 12, 2014 at 2:05 PM

Amboii sangat budak tecik ni. Haipp. Hehehe. :D

December 12, 2014 at 2:26 PM

hai shiela..sorry lama akak tak singgah sini..busy sikit la.. nie datang tgk adam dah pandai yer nak ketuk2 keyboard.. nanti boleh jadi pewaris blog ibu la..=D

December 12, 2014 at 2:41 PM

budak2 zaman sekarang... anak saya pon sama gak... tambah2 bila dia dah start kenal huruf, satu kampung nak dibagitahu tu huruf apa... lepastu tekan lama2 ahahaha

December 12, 2014 at 2:52 PM

amboi....dah boleh bukak blog sendiri ni

December 12, 2014 at 3:11 PM

siapa ada pewaris da

December 12, 2014 at 4:29 PM

hahaha..bgs btl.. danish pun sm je perangai.. tp dia ketuk keyboard tu kuat².. sblm keyboard jahanam, trus tutup..

December 12, 2014 at 5:04 PM

Boleh jadi pewaris dah ni..

December 13, 2014 at 6:39 AM

amboi! comel jer jari dia ketuk keyboard yer..

December 13, 2014 at 10:30 AM

hihi.. nanti jadi generasi penyambung ye si comel..

December 13, 2014 at 1:51 PM

curlassss, dah ada ciri nak jadi blogger tuee. *clap333

December 13, 2014 at 1:58 PM

Wahhh, cutenya.. hihi..
shad isi tabung satu di sini :D

December 13, 2014 at 3:39 PM

Budak2 sekarang, cepat betul kan ... Dia perati jer kita2 nie buat ape ...

Anda ditag ... Jom join ...School Holiday Giveaway by Del

December 13, 2014 at 6:10 PM

buatkan ler satu blog untuk dia..hehe

December 13, 2014 at 9:32 PM

hahaha.. wah.. psni lehla aunt hana bace tulisan dari anak sheila.. eh! lupe plk name baby ni

December 14, 2014 at 12:13 PM

anak2 memang ikut kita buat pe.
mcm izzat now, da reti da tekan segala butang yg ada :)
bikin sibuk aje ibu nak blogging kat umah hu hu hu...

December 15, 2014 at 11:40 AM

kemain adam ye nak jadi blogger jugak!

December 15, 2014 at 1:19 PM

Comelnya adam.. boleh ikut jejak uminya suatu hari nanti :)

December 15, 2014 at 4:15 PM

Boleh dah tu.. Ada gaya...

December 15, 2014 at 7:20 PM

ololooo pandainya... hihii comel je ;_)

December 17, 2014 at 9:19 AM

Alahai...comelnye baby adam.Hehe.Siap da ade pewaris da blog sheila. ;)

December 17, 2014 at 11:56 AM

ada gaya dah. hihi

December 17, 2014 at 4:31 PM

kemain! dah nampak dah sape pewaris diaaaaa heheheheh ~

December 18, 2014 at 1:34 AM

comelnya adammmm

December 25, 2014 at 1:18 AM

hehehe..molekla gitu..

Post a Comment