Whatsapp Paling Win | norsheilasalleh.blogspot.com

Whatsapp Paling Win

Assalamualaikum...
Lama...


Tak bercerita pasal suami. haha. 


Sejak ada anakanda Muhammad Adam Husni, facebook, instagram malah blog semua penuh dengan cerita anakanda saja... 








Tiba-tiba masuk whatsapp yang penuh dengan gambar dan caption sekali....




umi selalu jaga baba 


 kat kedai selalu dulu kan baba


yang ni kelakar.. selalu saja.. haha


 anything 4 u..


thanks umi.. masaklah sedap-sedap hari-hari (",)


I love you more.. Infinity...
[with heart]
p/s : terus berkaca-kaca mata aku T____________T"

33 comments

December 5, 2014 at 12:11 PM

memg win btl ni...sweet sgt

December 5, 2014 at 12:17 PM

so sweet:)

December 5, 2014 at 12:59 PM

HAPPY FAMILY.. :)

December 5, 2014 at 1:07 PM

huhu... :( i love my husby toooooooooooo :)))))

December 5, 2014 at 1:08 PM

ahhhh sweetnya dia :D

December 5, 2014 at 2:39 PM

sweeeetttt jeeeeee

December 5, 2014 at 3:04 PM

hehe

December 5, 2014 at 3:33 PM

sweetnye... siapa yang hantar?suami ke?

December 5, 2014 at 3:51 PM

Ehhhhh...!!

Tersama pulak dengan CikAwiens...
Hehehe..! CikAwiens pun dapat picture nie dari IncikHubby... hehehe..!

December 5, 2014 at 4:15 PM

Ala2...sweetnyer

December 5, 2014 at 4:23 PM

hahahah no 3 tu comel..

December 6, 2014 at 8:18 AM

Alololo, sweet nya~

December 6, 2014 at 3:16 PM

Hahhaha. Rasa semua kalau dah kawin, mula-mula mesti bercerite pasal pasangan. Lepas dapat anak, semua akan bercerita pasal anak pulak. Betul tak?

Anyway, salam singgah dari segmen mialiana.

Done following

http://fadzirazak.blogspot.com/

December 6, 2014 at 3:40 PM

huwaaaaa... romantiknyeee... ni yang rasa nak sedut gamba2 nih.. hehehehe

December 7, 2014 at 6:14 AM

Comel sangat semua gambar ni kak Sheila :)

December 7, 2014 at 7:51 AM

sweetnya...

December 7, 2014 at 11:34 AM

Aaaa..kenapa sweet sangat.. Moga kalian berbahagia sampai ke syurga... :)

December 7, 2014 at 11:34 AM

Aaaa..kenapa sweet sangat.. Moga kalian berbahagia sampai ke syurga... :)

December 7, 2014 at 2:26 PM

SOO SWEET DEAR

December 7, 2014 at 11:21 PM

hehe.. winnnnnn syg

December 8, 2014 at 10:25 AM

Yelah kesian baba kan...sejak ada baby mama tak peduli kan baba...huhu..

December 8, 2014 at 12:02 PM

indahnya menjadi seorang ibu

December 8, 2014 at 4:13 PM

suweeeeeet..wpun dah ada anak, Suami tetap diutamakan..i love my husbandddddd huhuhu

December 9, 2014 at 2:47 AM

hehehe...sweet dan comel :D

December 9, 2014 at 2:47 AM

hehehe...sweet dan comel :D

December 9, 2014 at 9:50 AM

alamak! so weet!!!
aida plak, sejak kenal fb, whatsapp, memang da ramai anak... so haruslah semua media tu penuh muka diorang. takde langsung muka ibu ayah :)

December 9, 2014 at 10:40 AM

suwitttt sgt.. moga berkekalan hingga jannah...

December 12, 2014 at 10:01 AM

so sweetnya....

December 12, 2014 at 2:34 PM

hehehe..sweet jer..=D

December 15, 2014 at 4:17 PM

Alhamdulillah...

December 17, 2014 at 1:00 PM

sweetnya

December 17, 2014 at 4:33 PM

kadang bila ada anak kita lupe suami. betul ke? ramai yang cakap macam tu dekat ida.. ape ape sikit kita fokus anak je. laki kita lupe. sheila namo begitu yaaaa. sian hadi hehehhee ~

December 25, 2014 at 1:23 AM

alololo..sweeet..apa-apa pun laki sentiasa di hati

Post a Comment