Kerja Baru Aku | norsheilasalleh.blogspot.com

Kerja Baru Aku


Assalamualaikum...
3 bulan 15 hari yang lepas aku bergelar surirumah sepenuh masa. Memang betul enjoy stay kat rumah jaga anakanda. Tapi, nak masuk tahun baru ni makin banyak pula bebanan yang suami tanggung. Aku nampak kawan update lubang kerja. Terus laju-laju tanya apa job. Then cari office tu dan direct call ke bos dia. Datang interview memang gugup la. hahaha. Aku memang jenis cepat nervous. While interview, nampak macam aku tak berjaya. Kawan pula inform ramai datang interview. After 1 week, dapat call untuk masuk kerja. Alhamdullilah syukur. Rezeki anak.

Ni dah masuk seminggu bekerja. So far semuanya ok. Still on learning process. Tugas kita admin sales & logistics. Tempat solat ada, nak pam susu pun boleh. Even not direct inform my bos tapi kantoi and he just wondering how many time i have to go pumping. hahahhaa. My bos lelaki, sudah kawin tapi belum ada anak. Itu pasal aku segan nak minta permission direct dengan dia. Just kautim dengan officemate je. Mujur bos izinkan. Alhamdullilah
Waktu pam 2 kali je buat masa sekarang. Tak berani curi masa lebih sebab 3 bulan pertama ni kena perform betul-betul. Harap dapat kerja lama sini, hehee
Doakan kita ya (",)

33 comments

December 22, 2014 at 10:06 AM

singgah pagi :)

December 22, 2014 at 10:15 AM

semoga berjaya.. insya allah kalau hati ikhlas Allah permudahkan..

December 22, 2014 at 10:19 AM

semoga berjaya...

singgah sini

December 22, 2014 at 10:19 AM

good luck sheila..saila mls nak keja dah sbb dah syok ddk rmh hehehe..

December 22, 2014 at 10:34 AM

good luck shiela

December 22, 2014 at 11:15 AM

good luck

December 22, 2014 at 11:32 AM

All the best Sheila. Doakan kita dapat kerja baru juga eh. Dah 4 tahun jadi tukun kat sini. Tak lalu. Hahahahaha.

December 22, 2014 at 11:54 AM

tahniah shiela..keja elok-elok...

December 22, 2014 at 11:55 AM

sheila dah kerja? gudluck. mujur semua ok.. kerja baik2 hehehhee ~

December 22, 2014 at 3:39 PM

selamat bekeje!
keje molek2 ye..
hehe

December 22, 2014 at 3:59 PM

Good luck..insyaallah...rajin2 ye..

December 22, 2014 at 4:09 PM

semoga semuanya dipermudahkan.. ehh, bestnya dpt lappy..

December 22, 2014 at 4:23 PM

insyaALLAH....pam dua kali pon janji pam tau..jgn miss

December 22, 2014 at 6:14 PM

alhamdulillah ... semoga dipermudahkan urusan kerja - kerjanya ...

December 23, 2014 at 7:25 AM

Syabas....rezeki adam tu

December 23, 2014 at 10:21 AM

Semoga dipermudahkan. Kalau fiqa dulu pam kat meja je. cooler bag dah siap ais pack. Pastu pakai nursing cover. Jadi tak la selalu kena ulang alik pantri atau bilik pam. Sebelum start keje pam. Sebelum balik pun pam. Tahniah!

December 23, 2014 at 11:17 AM

selamat bekerja :)moga Allah murahkan rezeki buat sheila sekeluarga :)

December 23, 2014 at 12:57 PM

Good luck! Saya tgh cuti pantang anak ke-3. Best mengulit anak, tapi pening bila semua menangis dan merajuk. Ahahha

December 23, 2014 at 3:18 PM

Gudluck shiela heee

December 23, 2014 at 3:41 PM

goodluck sheila..

December 23, 2014 at 11:49 PM

all the best dear...Sheila mesti boleh! <3

December 24, 2014 at 8:38 AM

all the best sheila..
alhamdulillah bos memahami wlupun lelaki.. ;)

December 24, 2014 at 10:04 AM

Tahniah sheila!! Good luck ye..

December 24, 2014 at 10:34 AM

congrats sheila dapat kerja baru... :)

btw, ignore je i'm not a robot tu. boleh terus tekan publish your comment. tgh cari mcm mana nk buang sbb setting mmg xde word verification pun... hee...

December 25, 2014 at 1:15 AM

eh sheila kerja tempat lain pulak ke..kenapa kerja sebelum bersalin tu

December 28, 2014 at 10:53 PM

Moga dipermudakn urusan...

December 29, 2014 at 6:55 AM

Selamat bekerja di tempat baru sheila..=D

December 30, 2014 at 9:52 AM

semoga dipermudahkan untuk awak adik Sheila

December 30, 2014 at 4:20 PM

tahniah sheila atas kerja baru..boleh pergi jauh post sheila ni..good luck ye utk kerja baru dan bf..

December 30, 2014 at 4:31 PM

Selamat kembali bekerja SS.

January 7, 2015 at 9:56 AM

Selamat bekeje...
Nowadays bosses ok aje kalau pekeje pump susu. Support breastfeeding :-)

January 8, 2015 at 12:03 AM

alhamdulillah
goodluck shiela ;)

January 8, 2015 at 9:52 AM

Moga beejaya d tmpt kja baru sheila

Post a Comment