12 Days More , Umi ! | norsheilasalleh.blogspot.com

12 Days More , Umi !

Assalamualaikum...
Hai korang semua !!!
Ramai yang bertanya samada kita dah bersalin ke belum... hihi... Kita masih lagi rileks kat rumah. Baby belum nak keluar lagi. hihi. Dekat 2 minggu lepak rumah, memang bosan sebenarnya. Rindu nak kerja tau. Persiapan baby dengan umi dah terletak tepi pintu rumah. Hari-hari tunggu 'sign' nak masuk hospital. hihi. Excited campur nervous >______<
Tengok member seangkatan dah selamat bersalinkan baby comel-comel. Semua dalam mode berpantang sekarang. So happy for them! Tertanya-tanya bila giliran kita. Alhamdullilah, semalam ada pergi scan perut untuk check air ketuban, kedudukan uri dan kondisi baby. Semuanya ok, alhamdullilah. 
sheila shahfiekry
Syukur alhamdullilah, murah rezeki baby. Tak sangka tersenarai jadi pemenang giveaway Tolly Joy kat blog Illy Ariffin. Terharu sangat. Wiwiwiiii...
p/s : jaga diri baik-baik ye korang, nanti ada masa lagi aku online ye. doakan aku dan baby selamat. Terima kasih semua yang masih sudi singgah membaca entri dan komen sambil menabung sini (",)

48 comments

May 17, 2014 at 12:07 PM

tahniah sheila...akak doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar..insyallah..amin

May 17, 2014 at 12:08 PM

Salam hai sheila. Belum bersalin lg ye. Myb baby xnak kuar kot shiok terkepit dlm perut. Pape pon smga dpermudahkan nt ye.
Alhamdulillah rezeki banyak utk bby sheila ye ;)

May 17, 2014 at 12:37 PM

Wah ! 12 hari lagi. Dup dap dup dap kite. :D

May 17, 2014 at 12:37 PM

Tak sabar nk tgk baby..take care dear..=D

May 17, 2014 at 12:39 PM

All the best Sheila..semoga selamat dan sihat kedua-dua anak dan ibu

May 17, 2014 at 12:51 PM

Semoga sheila dan bakal baby sihat2 je hendakNya..baby,cpt la keluar..umi xsabar dah tu nak jumpa awak!~ hehe :)

May 17, 2014 at 1:03 PM

semoga sheila selamat bersalin dan semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja

May 17, 2014 at 1:38 PM

tahniah :)

May 17, 2014 at 2:02 PM

Tak sabar nak tunggu baby kak Sheila :D

May 17, 2014 at 2:44 PM

Assalamualaikum sheila...xsbr nk tgk baby sheila..

May 17, 2014 at 3:10 PM

Tahniah,, rezeki shiela dan baby... Fiza doakan sheila sihat dan ceria selalu.. baby pun akan ikut sama..>_<

May 17, 2014 at 4:02 PM

tahniah shiela ... dah nak bersalin ker ... semoga semuanya berjalan dgn lancar .

May 17, 2014 at 10:49 PM

Tak lama dh tu.insyaAllah,semuanya baik je.doa byk2.za dulu bersalin on due.

May 17, 2014 at 11:30 PM

moga dipermudahkan urusan bersalin...

May 17, 2014 at 11:43 PM

WAH.. SERONOKNYA DAPAT HADIAH.. SEMOGA DIPERMUDAHKAN APABILA HENDAK BERSALIN NANTI..

May 18, 2014 at 10:47 AM

Shila rezeki baby. Nanti dah bersalin update ye. Semoge dipermidahkan urusan shila dan umi dan baby sihat2 ye. Selamat berjuang♡

May 18, 2014 at 12:30 PM

rezeki baby...smga sheila n baby selamat...smga di permudahkn urusan ok....;)acik menabung utk baby....baby nti smga mudah keluar tau....;)

May 18, 2014 at 12:30 PM

rezeki baby...smga sheila n baby selamat...smga di permudahkn urusan ok....;)acik menabung utk baby....baby nti smga mudah keluar tau....;)

May 18, 2014 at 1:54 PM

Wah Bestnya akak menang giveaway hehe. Insyaallah semoga dipermudahkan!

May 18, 2014 at 2:58 PM

beznye shila..excited..moga dipermudahkan kelahiran nanti

shila jemput join segmen mudah yumida..klo free:
http://umikasum.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

juga buat kengkwn yg lain..jemput join semua

May 18, 2014 at 5:39 PM

Jaga kesihatan Sheila. Moga segalanya di permudahkan.

May 18, 2014 at 5:41 PM

rezeki baby & umminya tu..
semoga dipermudahkan shiela..doa banyak2

May 18, 2014 at 7:36 PM

wieeee duk ternanti2 jer kan, sama la I pun ni dah terlepas due date tapi belum rasa lagi hihihi. all the best to us yer.

May 18, 2014 at 9:46 PM

Assalamualaikum . hee kita pun menunggu panggilan atau sms ni . . :D haha

May 18, 2014 at 10:59 PM

tahniah...rezeki anak

moga dipermudahkan segala urusan

May 18, 2014 at 10:59 PM

tahniah...rezeki anak

moga dipermudahkan segala urusan

May 19, 2014 at 7:09 AM

semoga dipermudahkan sheila, tak sabar aunty :)

May 19, 2014 at 11:28 AM

Wahh... tahniah! murah rezeki.. take care Sheila :D

May 19, 2014 at 11:57 AM

semoga dipermudahkan semuanya Sheila..saila yg lagi 108 days to go pun kadang2 dtg kerisauan..debar2 takut..heheheehe

May 19, 2014 at 6:26 PM

penantian suatu penyiksaan....moga dipermudahkan.

TAHNIAH...rezeki bb tu.

May 19, 2014 at 6:41 PM

sheila! dah bersalin tak?? :D hehehe

May 19, 2014 at 9:49 PM

Tahniah Sheila ..rezeki baby la tu..
Akak doakan Sheila & baby selamat ,..Insyaallah dapat anak yg sihat dan comel gtu ..

May 20, 2014 at 2:02 AM

wahhh.tunggu masa je ni. awak seronok.saya yg cuak :P

May 20, 2014 at 10:25 AM

okay, Sally terasa...hahaha...rasa mcm dah 10 kali tanya..hahaha..

Semoga dipermudahkan segala urusan ye nnt Sheila :)

May 20, 2014 at 3:02 PM

apapun jaga diri yer dear & moga dipermudahkan

May 20, 2014 at 3:52 PM

selamat berjuang sheila..semoga baby n umi sihat ;))

May 21, 2014 at 10:21 AM

selamat melahirkan baby ye... semoga sheila dan baby sihat... done menabung kat blog sheila..

May 21, 2014 at 12:19 PM

tahniah n good luck dear..☺☺☺

May 21, 2014 at 1:47 PM

Wahhh,, belum bersalin lagi yee.. ingat dah selamat. hehe.. semoga selamat yee. muahhh

May 21, 2014 at 5:36 PM

semoga dipermudahkan....anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

May 22, 2014 at 9:13 AM

hehe.. kite pulak x sabar nak tengok baby shiela.. nak bambam macm anak nory... gerammm

May 22, 2014 at 11:03 AM

huwaaa dah ujung ujung ni pun rezekii datang lagii hehhehe... tak lama dah sheilaaa.... ;))

May 22, 2014 at 3:18 PM

Dup..Dap..Dup..Dap...hehe..

Tahniah..rezeki baby tu..

May 22, 2014 at 5:07 PM

Kita pun nerveous, tak sabar nak tgk baby shiela. :)

May 23, 2014 at 8:02 AM

moga baby & sheila selamat

May 23, 2014 at 9:58 AM

rezeki anak..tak sabarnye nak tengok baby sheila

May 23, 2014 at 1:31 PM

x berapa lama je lagi kan..take care ye sheila. tanda2 dah ade tu..alhamdulillah..murah rezeki baby..akak click click di sini utk baby :)

June 6, 2014 at 7:56 PM

tahniah kak sheila.. syukur rezeki baby..:)

Post a Comment