Shape Your Body With Secret Laxing | norsheilasalleh.blogspot.com

Shape Your Body With Secret Laxing

Assalamualaikum...
For sure, semakin maju masyarakat kita semakin banyak pula produk melangsingkan badan dalam market. Salah satu produk yang tengah hot sekarang adalah Secret Laxing! Produk ni bukan sebarangan produk yang tumbuh bagaikan cendawan dalam market kita sekarang. Produk ni daripada syarikat yang sama mengeluarkan produk Harum Malam. hihi ;p
Merupakan produk pelangsingan yang mengabungkan berbagai aspek pengurangan lemak tubuh dalam satu botol secara mudah, sihat dan efektif. Terdapat banyak khasiat yang terkandungan di dalam produk SL ini antaranya :-
* membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh dengan ideal
* membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut
* membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak tubuh (thermogenic) agar terjadi penurunan massa lemak dan meningkatkan massa otot
* green tea membantu menormalkan kolestrol dan gula darah
* sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan membaiki sistem pencernaan
* membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot
* membantu mengawal rasa lapar
* membantu meningkatkan energi dan stamina
* membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi
* mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh
* membantu mencegah timbulnya penyakit merbahaya
* membantu menjaga kesihatan mata dan dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda
Apa yang penting sekali dalam menggunakan produk ini adalah kurus sambil berdiet tanpa berlapar. Haaa hebat kan? Teruja tak nak cuba? hihi... Antara bahan yang terkandung di dalam sebotol SL ini adalah honey, prune, delima, goji berry, sireh, beet root, L-carnitine, senna leaf, garcinia cambogia, green tea, acai berry, dandelion, white kidney bean, grape extract dan juga rose water.
Cara pengambilan 2 sudu besar 2 kali sebelum sarapan atau bersenam, boleh diambil setiap hari dan juga diminum terus. Tetapi ibu mengandung, ibu menyusukan bayi serta memiliki penyakit merbahaya seperti sakit gastrik, darah tinggi, gangguan jantung dilarang minum produk SL ini. Dilarang mengambil secara berlebihan daripada yang ditetapkan. Sesuai diminum oleh lelaki mahupun perempuan berusia 18 tahun hingga 50 tahun. Digalakkan minum air suam dan buah bagi melancarkan sistem metabolisma tubuh dan meningkatkan hasil kerja suplemen ini. 
Berminat nak cuba? Harganya :-
RM33.00 sebotol untuk Semenanjung
RM39.00 sebotol untuk Sabah & Sarawak
BRD18.00 sebotol untuk Brunei
SGD18.00 sebotol untuk Singapura
Mana nak order? Terjah fanpage Secret Laxing ya :-
Kalau nak tahu lebih lanjut tentang produk yang ada, boleh direct klik pada link-link dibawah ya :-
p/s : nantikan review produk ini selepas 30 hari ya. kihkihhhh....

11 comments

May 16, 2014 at 3:20 PM

mcm2 produk ni, nk cuba dgn x jer

May 16, 2014 at 3:28 PM

lepas bersalin nanti boleh la awak try....hehehe teringin lak tgk SL nih....tapi still BF mimi....teringin nak kuruih balik mcm dulu nihaaa

May 16, 2014 at 3:45 PM

Wahh cm2 sknh nye produk hihi nk kne try ni

May 16, 2014 at 4:08 PM

Salam jumaat, Sheila...
Ada terbaca pasala produk ni tapi k nrl x confident nak pakai apa2 produk pelangsingan... Tunggu review dari Sheila... :)

May 16, 2014 at 4:27 PM

mmm...macam-macam juga produk sekrang ni ye

May 16, 2014 at 10:31 PM

macam okey jer ... tggu review selepas 30 hari ...

May 16, 2014 at 10:57 PM

Good luck.. Dh x leh nk slim dh..sbb dh terlebih slim...

May 17, 2014 at 2:52 AM

wah, cpt r shiela kurus lps bersalin nanti.. hihi..

May 17, 2014 at 8:36 AM

harga y sangat berbaloi

May 17, 2014 at 1:54 PM

Assalamualaikum Sheila.de produk cerahkan kulit jugakkan sheila..

May 19, 2014 at 11:31 AM

Sekarang ni hampir semua produk cantik ade kat pasaran.. cume sesuai atau tak aje

Post a Comment