Ephyra Skin Bar - Best Sangat ! | norsheilasalleh.blogspot.com

Ephyra Skin Bar - Best Sangat !

Assalamualaikum...
Alhamdullilah, rezeki berpeluang mencuba sendiri produk Ephyra yang terbaru iaitu Ephyra Skin Bar.  Ini produk kedua keluaran Oceanlife2u selepas Ephyra (untuk minuman)... Yang unik dan awesome sekali pasal produk ni, bukan hanya untuk mencuci muka malah boleh digunakan untuk mencuci badan. 
Dah lama aim nak guna produk Ephyra ni. Aku suka tengok perubahan wajah duta produk Ephyra ni, Memey dan Norman Hakim. Baca testimoni customer dekat instagram ephyra2u, makin membuak perasaan nak guna sendiri Ephyra ni. Baca lebih lanjut tentang Ephyra Skin Bar di sini (link)
sheila shahfiekry
Saving gila pakai ni, sebab aku kerat 1 buku sabun kepada 4 bahagian. Sebulan guna 1 bahagian. Jimat 4 bulan duit suami aku. hahahhaa. Bijak tak? Yelah, produk ni belum dipasarkan secara meluas. Hanya boleh didapati (free, sementara stok masih ada) dengan membeli Ephyra premium set (30sachet)... Kang habis, mana aku nak beli?
 Cara menggunakan :-
1) basuhkan muka, gosok Ephyra Skin Bar sampai berbuih di tapak tangan
2) urut serata muka selama 5 minit
3) bilas bersih
aku guna sehari 2 kali, pagi sebelum pergi kerja & malam sebelum tidur
Dua gambar selfie ni, dekat office. Hahahaa. Aku dah guna ephyra skin bar selama 1 bulan bermula 14 Disember 2014 - 14 Januari 2015. Banyak sangat kesan baik yang aku notice seperti :-
  • muka tidak kusam
  • muka semakin cerah
  • muka bebas minyak
  • tona wajah sekata
  • kurang jeragat
  • kurang blackhead
  • kulit muka lebih licin dan lembap
  • lingkaran gelap bawah mata pun semakin pudar
Serius, aku suka sangat kesan positif yang aku dapat selepas menggunakan Ephyra Skin Bar selama sebulan. Dan aku akan teruskan menggunakan Ephyra Skin Bar. Mungkin akan bertambah kesan positif pada wajah aku, hehee. Aku memang tak pakai make up langsung, so ephyra banyak membantu muka aku kelihatan bersih dan tak kusam lagi walaupun anak dah berusia 7 bulan lebih. 
FAQ :
  • Harga sudah tentu mampu milik! Sekotak RM40 (50gm)
  • Boleh dipakai untuk seisi keluarga kecuali baby
  • Boleh dipakai untuk mencuci muka dan juga seluruh badan
  • Sekotak mampu tahan sebulan, tapi aku kerat jadi 4 bahagian. Penjimatan berganda selama 4 bulan, yeayyyy (>____<)
Korang jangan lupa cuba sendiri ya !

Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

32 comments

January 14, 2015 at 11:11 PM

cantik nya..:)

January 15, 2015 at 1:58 AM

good luck shiela
smga ada rezeki anak...
dpt tmpt pertama :)

January 15, 2015 at 8:52 AM

yay, makin comel!!! ehh, kite samala..kerat² gak sabun tu.. kekeke

January 15, 2015 at 3:40 PM

Dari GA sama.. good luck!

January 15, 2015 at 4:19 PM

bagus ni, sesuai kot utk muka k lily ni ek

January 15, 2015 at 5:13 PM

best tengok ramai org kata Ephyra skin bar ni bagus. mieza nak cuba jugak, tapi belum ada jual lagi ea kak sheila. kalau dah ada jual nanti inform mieza boleh? nak beli Ephyra set takde duit lagi pulak sebab belum kerja, hehe

January 15, 2015 at 5:19 PM

Good luck SS.

January 15, 2015 at 7:22 PM

godluck sheila!

January 15, 2015 at 9:52 PM

Wah! Dah cantik macam Memey... Terpikat nanti Norman Hakim nih... :)

January 16, 2015 at 1:37 AM

Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
Alhamdulillah kan hiks.
Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

January 16, 2015 at 1:54 AM

i am really jealous, makin flawlesslah :D
singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

January 16, 2015 at 5:08 AM

Wah. Nampak beza akak! Mungkin boleh cuba bila balik msia nnti :)

January 16, 2015 at 7:42 AM

Wah, nampak perubahannya. Good Luck ya! :)

January 16, 2015 at 10:38 AM

Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

Gud luck (^_^)

- Mia Liana -

January 16, 2015 at 11:18 AM

terbaikk

January 16, 2015 at 2:39 PM

assalamualaikum sheila...semakin berseri n gud luck...;)

January 16, 2015 at 3:06 PM

makin berseri2 laaa...gud luck

http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

January 16, 2015 at 3:11 PM

nampak perubahannya..good luck ye

January 16, 2015 at 4:22 PM

berseri tengok muka sheila... ^__^ mmg best pakai.. bau pun sedap sgt..

January 17, 2015 at 12:30 AM

good luck! mmg nampak perbezaannya... cantik.. :)

January 17, 2015 at 12:30 AM

good luck! mmg nampak perbezaannya... cantik.. :)

January 18, 2015 at 9:52 AM

huhu..berseri-seri tu..

January 18, 2015 at 12:09 PM

kakak.. lawa.. tahniah sbb ianya sesuai dgn akak.. nnty nk try jugeee lah.. :D
Dan semoga berjaya dlm ga ini.. T menenag lanje shad sepotong ephyra bar okkey.. hehe :D

January 18, 2015 at 3:24 PM

WAHHHHHHHHH !!! 😱😱😱

makin cantik lah lepas nie,😆😆😆

http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

January 19, 2015 at 2:55 PM

mmg betul tu terpesona tgk perubahan pada duta mereka,
kulit nampk berseri jer diorg,
lepas ni kena menten pakai ni n kena try yg minuman pulak :)

January 19, 2015 at 2:55 PM

mmg betul tu terpesona tgk perubahan pada duta mereka,
kulit nampk berseri jer diorg,
lepas ni kena menten pakai ni n kena try yg minuman pulak :)

January 20, 2015 at 9:37 AM

cantiknya muka sheila .. kt x cuba lg, huhuhuhu ...

January 20, 2015 at 10:18 AM

nk try tp cm mahal pulak..
hihihi.. kite pakai sabun beras kolegen yg 10 hengget je.. huhu..

tgk shiela guna lawa je...

January 20, 2015 at 10:46 PM

memang nampak berseri muka sheila sekarang ni...

January 27, 2015 at 6:09 PM

memang berkesan..

January 31, 2015 at 10:15 AM

hehehe ramai buat review kata menarik n best sabun ni.. dahla kaler biru cantik saja..

January 31, 2015 at 10:15 AM

hehehe ramai buat review kata menarik n best sabun ni.. dahla kaler biru cantik saja..

Post a Comment