Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my | norsheilasalleh.blogspot.com

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum...
Sempena perayaan Tahun Baru Cina pada bulan februari nanti, Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju, seluar, kasut, beg, barang-barang gym, buku, barang dapur dan banyak lagi telah melancarkan Giveaway bernilai RM150 untuk 5 pemenang bertuah. Perghhhh best gila kalau jadi antara yang bertuah ni. hihiiii
http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
Macam tahu-tahu je aku suka barang free ni, hehehe. Aku kan suka sangat online shopping ni, ekekeee ;p
hahaha, mesti korang pening kenapa aku letak gambar sampai double kan? Actually aku takda nak usha benda lain kecuali barang nak pergi travel. ahahhaha. Satu untuk suami, satu untuk aku. Sweet tak? Aummmm ;p

Jumlah harga barangan :-
RM61.60 + RM61.60 + RM12.90 + RM12.90 = RM149.00

Jum join giveaway paling awesome ni, singgah blog Lyssa Secret. Mana tahu kan murah rezeki korang. hehe. Melayu, Cina, India atau lain-lain pun boleh join asalkan alamat kat Malaysia. hahaha. Free delivery weh... Jimat banyak ni (",)

p/s : semoga berjaya ya...

18 comments

January 23, 2015 at 4:50 PM

wah,good luck shila,kita pun nak try la,hehe

January 23, 2015 at 4:53 PM

gud luck sheila.. nk join gak ni.. hehehe

January 23, 2015 at 5:05 PM

Good luck sheila...oo ptut laa dua gambar hehe..nk sedondon gtuuu..

January 24, 2015 at 1:13 AM

wah.. syok tengok hadiah2 yang dipilih kawan2 kita dalam giveaway Nile.com kali ni kan.. heee.. apa apa pun.. teman tertarik dengan Passport Pack tu Sheila.. awat tak nampak semalam yea.. heee.. rasa nak tukar hadiah je.. hihihihi..

January 24, 2015 at 8:55 AM

Good luck akak..moga ada rezeki...

January 24, 2015 at 5:47 PM

moga ada rezeki buat sheila n yumida gak. bestnye klo betul2 dpt. baru je buat entry ni td.

January 25, 2015 at 6:13 AM

All the best akak!

January 27, 2015 at 6:47 AM

Semoga berjaya..

January 27, 2015 at 9:43 AM

all the best sheila

January 27, 2015 at 6:08 PM

good luck sheila..nak try jugakla

January 29, 2015 at 10:12 AM

all the best!

January 29, 2015 at 3:58 PM

All the best sheila..moga ada rezeki nanti.. =D

January 30, 2015 at 1:59 PM

semoga ada rezeki ibu dan anak.hehehe.bole cuti2 malaysia :)

suriaqistina.blogspot.com

January 31, 2015 at 9:50 AM

gud luck sis ,,

saya pun join juga :0

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

January 31, 2015 at 10:14 AM

gud luck =)

February 1, 2015 at 10:29 PM

gud luck

February 5, 2015 at 9:55 PM

dtg singgah sini. :)

(( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

February 15, 2015 at 2:39 AM

sangat sweet :P Mula2 pelik mcm mana beli 2 barang je tapi harga 149 lebih. nampaknya saya kena check mata. hehehe

http://luvmia97.blogspot.com

Post a Comment