Jum Kurus 10KG dan Menang RM1000 ! | norsheilasalleh.blogspot.com

Jum Kurus 10KG dan Menang RM1000 !

Assalamualaikum...
Sukacita nak maklumkan pihak Nikko Beauty & Wellness telah melancarkan pertandingan kurus dan menang setelah mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice. Berita baik ini khas untuk orang :-
  • yang berniat mahu berat ideal kembali
  • yang susah nak membuang air besar
  • dalam proses menguruskan badan
  • dalam proses mengawal perbelanjaan (masalah bernafsu tengok makanan sedap)
  • yang takda masa nak pergi gym
  • yang nak kurus & nak menang duit sekaligus, hihiiii ;p

Korang yang tergolong dalam kategori diatas, adalah wajib harus baca entri aku ni sampai habis sebab korang berpeluang kurus sambil memenangi RM1000 dengan mudah!  Nasib baik aku memang kurus, kalau tidak memang nak join contest ni. hihi. 
Syarat kelayakan untuk menyertai pertandingan ini, perlu beli sebotol (atau lebih) Nikko Slimm Juice dari HQ Nikko Slimm Juice (link) dan minum 2x sehari. Perlu amik gambar sebelum & selepas penggunaan Nikko Slimm Juice dan capai target turun 10KG penurunan berat badan dalam masa sebulan. 

Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi :-
Website  :  http://www.nikkobeauty.com.my
Facebook  :  https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email  :  staffnikko@gmail.com
H/p  :  019-3444513

Bagi yang tak pernah dengar pasal Nikko Slimm Juice. Meh aku terangkan serba sedikit :-
  • 1 botol RM60 (harga mampu beli)
  • Hanya minum 2x sehari.
  • Jus sedap ni "kurang manis" yang berperisa raspberry
  • 1 botol mengandungi 260ml dan mampu tahan 2-3 minggu
  • Halal dan mendapat kelulusan KKM
Cara diet gaya Nikko Slimm Juice :-
Breakfast
  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice sebelum breakfast
  • Wajib amik breakfast, walaupun sedikit
  • Gantikan heavy breakfast seperti nasi lemak kepada oat atau roti
Lunch time
  • Makan nasi segenggam kecil
  • Lebihkan lauk :- sup sayur/ sup ayam/ ayam bakar
  • Kurangkan makanan berminyak/bergoreng
  • Lebihkan air putih :- sahut cabaran minum air 2-3liter sehari
Tea time
  • Say no to kuih muih ;p
  • Amik buah-buah atau roti
  • Oat sangat digalakkan
Dinner
  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice
  • Latih diri makan awal di antara jam 6 petang - 8 malam
  • Makan nasi segenggam kecil 
  • Lebihkan lauk

Rugi kot kalau tak join contest lumayan ni, mana tahu sambil korang nak kurus, bertuah badan menang RM1000. Macam-macam boleh buat dengan duit ni. hihiiii. Belanja keluarga makan besar pun bagus juga. Jangan lupa, sambil nak kurus tu berdietlah secara sihat. Jangan sampai tak makan langsung, ikat perut dengan tali rapia, ekekekeeee. Selamat menyertai dan semoga korang semua kurus dan sihat-sihat selalu (",)
Contest Mudah Nikko Slimm Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com

15 comments

January 7, 2015 at 1:49 PM

gud luck pada semua yang mencuba nasub. semoga ada rezeki

January 7, 2015 at 1:52 PM

alkisah nak sihat dan berisi ada cara tak??

January 7, 2015 at 2:59 PM

shiela mcm nk join je...
huwaa.. i demok T_T

January 7, 2015 at 3:56 PM

menarik produk ni..macam best je..

January 7, 2015 at 3:56 PM

menarik produk ni..macam best je..

January 7, 2015 at 4:34 PM

aida nak kurus...
tapi tak mo masuk contest :)
takut hangat2 taik ayam...
hu hu hu...

January 7, 2015 at 7:14 PM

all the best sheila.. :)

January 8, 2015 at 7:34 AM

ada rzki blh cuba produk ni nt kan.. goodluck sheila :)

January 8, 2015 at 9:45 AM

Asalam Sheila..lmanya lya x brkunjung cne..sibuk mgalahkn mnteri hhehe..thanks sheila bagi dorongan.

January 8, 2015 at 9:45 AM

Moga murah rezki Sheila

January 8, 2015 at 12:28 PM

All the best dik...

January 18, 2015 at 12:11 PM

Semoga kita ada tuah di sini... aminn..

January 21, 2015 at 2:00 PM

Saya dah tak boleh nak kurus 10kg sebab sekarang dah 46 kg..huhu

January 21, 2015 at 4:44 PM

Good luck

January 27, 2015 at 6:09 PM

tahniah menang ye

Post a Comment