REPLYING TAG | norsheilasalleh.blogspot.com

REPLYING TAG

 Assalamualaikum semua.

Salam ceria buat yang bukan muslim. Thanks to all yang masih sudi jenguk2 blog tak semenggah aku ni. For my stalker, dont let your mind over works,ok. Harini aku nak balas tag kat blog member aku, Nasata Fatin.Terima kasih sebab inform via phone malam tadi.

Sila baca syarat2 di bawah untuk reply tag ini :-

  1. You must post this rules
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger sets for you in their post and create eleven new question for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  6. No tagging back!
  7. No stuffs in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" you legitimately (a.k.a really, trust, will all honestly) have to tag 11 people.

11 Perkara Tentangku

1) Diberi nama panggilan Boo aka Boolard oleh Danial Omar kerana jeles sangat kt pipiku yg tembam , hee :)
2) Seorang yang banyak mulut tetapi suka bercakap sarkastik or double meaning words! 
3) Temper tetapi cool selagi tak diganggu, so jgn cuba cari pasal dgn aku ya. haha
4) Tak reti nak bergaduh tanpa sebab, dan sukakan sederhana untuk kehidupan. Peace ya. Insya Allah 
5) Teman rapat terdiri drpd 5 org gadis dan 2 lelaki , suka duka bersama mereka. kenali mereka untuk lebih mengenali aku 
6) Terlalu ramai kawan lelaki, tapi cuma seorang dihati. yakni si dia-HK
7) Paling gelap kulit muka antara siblings. Paling hitam, sobs sobss sobss
8) Ada 3 org anak buah, seorang lelaki dan sepasang kembar perempuan. i love them so much!
9) Sedang belajar memasak ikut selera orang Selatan, hehe. Sedap ikut perut je, hahah ^^
10) Suka berjalan masa hari cuti. Berjalan boleh luaskan pemandangan dan buka mata buka minda, hee
11) Masih tetap mengemari warna hijau. Hijau selalu mendamaikan hati :) 


Masa untuk jawab soalan Nasata Fatin.
1) Descripe me in 3 words!
- Kau budak kecik, hehehe
2) The most discusting things you had ever done in ur life?
- Kentut senyap-senyap lepas tu terkantoi, hahahahha. *malu gila
3) Rate the cuteness of me : 1-15 (lower to higher)
- 14 , higher sangat ni. Lagi satu simpan.untuk masa bersanding nanti ok :)
4) Which 1 you would keep like to help in 1 time...Mother,Husband/Wife,Bestie?
- First one, tolong Mak, lepas tu suami @ bestie. Depends on situation too!
5) What the most precious moment we had together?
- Jumpa balik masa reunion tahun 2010 lepas kesemua 6 kita terpisah masa tahun 2005.
6) Who are your enemy/enemies?..upsss...
- Tak iktirafkan sesiapa sebagai musuh, mungkin mereka yang senaraikan aku jadi musuh kut?
7) How to treate people that you hate so much?
- Buat slumber je kut, ayat kena hati-hati sikit. hehe
8) What is ur secret?...hahahaha...
- Secret? Tak secret lagi kalau kasi tau kau! Hihihi
9) Are you pregnant?kekekeke...
- Ofcourse not! Belum kawin lagi ni, haha
10) Have you insult anyone before?
- Maybe? I guess not in my intention. Sorry eh sesiapa yg terkena
11) Guess what im doing right now...
- Tengah tunggu orang jawab soalan kau dalam tag kut? hee

Soalanku- untuk dijawab oleh yang terpilih untuk ditag :)
1) Berapa tempoh perkenalan antara kita?
2) Siapakah pasangan yang paling lama bercinta dengan kamu?
3) Lepas habis study, nak terus kawin ke sambung lagi pelajaran?
4) Dalam banyak2 kawan, siapa yg annoying buat kamu?
5) Pilih cinta berdasarkan rupa @ wang ringgit?
6) Jika diberi pilihan, antara Kenny Rogers dan Michelle Jackson, suara mana hebat bagi kamu?
7) Port outing mana sentiasa jadi pilihan kamu?
8) Zaman sekolah atau zaman dewasa lebih kamu rindui...
9) Biasanya, hari minggu kamu di rumah @ hang out dgn teman?
10) Sudahkah kamu mencapai hajat yang kamu inginkan..
11) Berapa besar pengorbanan yang kamu boleh lakukan semata-mata untuk bahagiakan kedua ibu bapa?

Anda telah ditag untuk jawab soalan saya ya :)
Cik Kirana
En. Afif
Cik Atiqah
En. Rico
Cik Anne
Pn. Ina
Cik Feera Bahaa
En.Khaizam
Cik Greyzo
Cik Jasz
Cik Yana

*Hope u guys akan repy tag ini, ok?

Till then,
Wassalam!

5 comments

December 25, 2011 at 11:28 PM

hehehe thanx dear tlg jawabkn....love u so much..simpn tok aku sanding ea?ok2...

December 27, 2011 at 3:37 PM

thank u sbb tag saye..akn reply tapi lewat cket..hekhek

December 27, 2011 at 3:56 PM

dik... thanks for tag...
tapi skrg akak dikondisi x mengizinkan nak jawab tag giler panjang ni... hehehee...

situasi kerja x mengizinkan...

sorry syg...

December 27, 2011 at 7:41 PM

sama-sama kasih ya Kirana, Kecik and Kak Ina :) Sure, will be waiting you guys ...

June 2, 2012 at 11:12 AM

bru perasan..nnti aku bls tag..:)

Post a Comment