Flight - Burn ! | norsheilasalleh.blogspot.com

Flight - Burn !

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry

T_______________T"

Kisahnya, excited dapat beli flight tiket yang murah tapi tak tengok kalendar! Wakakaaaa. 

Flight pula jatuh pada bulan puasa, camno nak jejalan kat negeri orang??? Dengan keadaan berpuasanya?

Shame on me.

Suami memang terperanjat bila tahu. Betul-betul suprised dia sambil kena suprised diri sendiri. kikiiii ;p

Kemudian, dapat tahu diri ni mengandung 2 bulan ketika itu. Gembira. Tapi flight date jatuh pada waktu berpantang rupanya... 

Adessssss... haru..


Sepatutnya, hari ni berjimba dengan suami kat Sabah sampai 6 Julai.


Takda rezeki nak jejak Sabah @_____@

Burn tiket pergi balik untuk 2 orang yang kononnya nak pergi raikan wedding anniversary yang kedua (read : 27 mei), dibatalkan terus sejak hadirnya Muhammad Adam Husni dalam hidup kami suami isteri. 

In shaa Allah, kita tunggu tahun depan yaaa (",)

48 comments

July 2, 2014 at 10:09 AM

hihihihi .. wat lawaklah sheila ni, bahaya jgk main booking jer.. sekali bulan puasa da....

July 2, 2014 at 10:10 AM

x pe ada rezeki lain

July 2, 2014 at 10:14 AM

sayangnya sheila...tapi nak buat camno kan...insyallah,ada rezeki pergi bertiga pulak

July 2, 2014 at 10:18 AM

Laaa... tak pe tak pe.. next time blh beli lg :)

July 2, 2014 at 10:19 AM

Sheila. Sma..imah dgn husbnd beli tiket g medan tp time tu xtau preggy. Mmg burn ar tiket tu sbb tarikh dia time tgh sarat mngandung. Tunggu hari je..xde rezeki nk g.

July 2, 2014 at 10:23 AM

KALAU TIKET MURAH, TAKLAH TERASA SANGAT..

July 2, 2014 at 10:30 AM

burn tiket flight...tp rezeki dpt smbut anniversary ber3 kan...alhamdulillahhh..

July 2, 2014 at 10:37 AM

Insya Allah nanti ada rezeki akak boleh pergi pada masa hadapan.

July 2, 2014 at 10:40 AM

Alahai...sygnya.....x pe la xde rezki nak pi sabah....next time pi bertiga ye...

July 2, 2014 at 10:42 AM

alahai xde rezeki lagi nk ke sn. xpe...adiah baby lagi bernilai hehe

July 2, 2014 at 11:04 AM

kesiannya xpe pasni ada rezeki lain....

July 2, 2014 at 11:17 AM

Alahai, sayangnya Sheila...
Xde rezeki kalini... Mayb nak suh bawak sekali Adam Husni next time... :)

Sheila, nanti email address, no hp kat email k nrl... Ada benda k nrl nak hantar... ;D
ni email address k nrl - naizah80@gmail.com

July 2, 2014 at 11:30 AM

sayangnya...

penah jd gak.sblm kwen book flight p sabah hjng thn dgn kwn2 tup2 btunang n kwen dlm ms 3 bln.tup2 gak dpt smbung bljr thn yg sm.rushing gila time tu smpai xtau nk wt apa.last2 decide c jd p dgn kwn2

July 2, 2014 at 11:44 AM

Ermmm sayangnya.. Tak dak rezeki sheila la nak pi Sabah.. tapi tak pe lepas nie bawak Adam pi sekali na..baru best..=D

July 2, 2014 at 12:09 PM

wahhh.sayangnyeee..burn macam tu je..tapi xpe..xde yang lebih indah bila tengok Adam Husni depan mata kannn..

July 2, 2014 at 1:00 PM

comel sungguh awak.. mcm mana la boleh tak perasan pasal puasa dgn pantang tu.. hehe

July 2, 2014 at 1:40 PM

alahai sheila sygnya..tak apala next time blh pergi lagi

July 2, 2014 at 1:41 PM

lya menabung seklai cne ;)

July 2, 2014 at 1:42 PM

sian sheila...nanti booking,kena tgk kalendar betul2 ye..hehe..tapi yelah,ada hikmh la tu sheila.. :)

July 2, 2014 at 2:34 PM

in sha Allah ade rezeki lain lg..nnt blh bwk adam husni skali..

July 2, 2014 at 2:36 PM

jadikan ia sbgai pengajaran.. sentiasa buat research dulu before beli tiket.. aku pun kena.. nak murah punya pasal tiket amik 6.30ptg nak balik raya nanti.. lupa plak time tu puasa.. nanti sampai betul2 time buka puasa..tapi selamat airline tu sendiri re-schedule time.. wehuu..

July 2, 2014 at 2:40 PM

Salam ramadhan Sheila, ahhh burn la kan, tak da reลบeki tu tapi kak teringin nak tau sheila pregnen 2 bulan baru tau ke, ke ฤah tahu kut, saja duk heran :)

July 2, 2014 at 3:21 PM

burn tiket tak apa. ada hikamh dpt anak. rezeki terbesar daripada Allah :D

July 2, 2014 at 4:20 PM

xpe..next time boleh berjimba sekali bertiga.. :D

July 2, 2014 at 4:22 PM

Tak rezeki lah tu dik
Nanti dapat pergi bertiga ngan anak kan..

July 2, 2014 at 4:22 PM

Tak rezeki lah tu dik
Nanti dapat pergi bertiga ngan anak kan..

July 2, 2014 at 4:36 PM

rezeki ke tempat lain lah tu

July 2, 2014 at 5:03 PM

tak rugi pon burn sebab ade adam husni.. hihi.. fifi dulu burn pergi bandung sebab pregnantkan ufairah..

July 2, 2014 at 5:04 PM

haloh...xde rezeki g holiday...tp xpe dapat rezeki lain...hihi

July 2, 2014 at 6:21 PM

blm rezeki tuh ... next time ada lagi ... tapi tgk dulu kalender ye ... hehehee

July 2, 2014 at 6:45 PM

Salam Ramadhan Sheila.. sabar jelah. Pasti akan ada rezeki lain lagi nanti.. :)

July 2, 2014 at 9:52 PM

Insha Allah..pasti de rezeki lain tu...

July 3, 2014 at 5:43 AM

Ciannyer anty sheila...lain kali kena check kalender dulu tau..xpe..adam..hadiah terindah...

July 3, 2014 at 8:06 AM

Belum ada rezeki nak pergi la tu ..takper2 lain kali ada la rezeki bersama baby ..

July 3, 2014 at 1:49 PM

la nape tak tengok date dulu..alahai..takde rezeki tu..

July 4, 2014 at 1:12 AM

Salam ramadhan sheila...oolloolooo cian dia...xpe2 jgn sentap sgt... pantang dlu elok2...pasni blh gi sabah bawak baby sekali... bab seafood sabah jgn nak terkeliur sgt ye.. hehe masa makan bersuka ria dh tamat skrg masa untuk overhaul... kasik betul balik badan tu... kihkihkih

July 4, 2014 at 5:11 AM

xpa kak, inysallah ada rezeki dtg sbh ya..sha tgu kikikiki

July 4, 2014 at 9:19 AM

O.O plan datang sabah ?? alhamduliilah.. xpa, kali ni blom reszeki dtg sni, insyallah nnti plan baru, dtg sni dah bawa sekli adam.. =D

July 4, 2014 at 11:58 AM

terlepas rezeki itu datang rezeki ini.

July 4, 2014 at 11:58 AM

terlepas rezeki itu datang rezeki ini.

July 4, 2014 at 7:53 PM

Assalamualaikum sheila..xpe xde rezeki...In shaa Allah rezeki akan dtg lg

July 6, 2014 at 11:00 PM

tak pa la nak buat camno kan.
rezeki tu melepas.. ada lagi yg lebih baik nnti.
in shaa Allah

July 7, 2014 at 8:18 AM

eh eh aah la kene bulan pose. kekeke. lawak haih sheila ni! tapi ida rasa kalau travel bulan pose jimat ooouhhh, makan time buka je. HAHHAHA

July 7, 2014 at 11:10 AM

ala sian2nya..
xpe sheila..anggap je la bukan rezeki..
ada hikmahnya tu..
pasni kalau nak booking, jgn lupa tgk tarikh2 dulu tau..hehehe

July 7, 2014 at 11:39 AM

sayangnye.. kalau tahu buat jd hadiah GA kan.. hehe....

July 9, 2014 at 6:29 AM

next time kena tengok calendar..takpe, ade hikmahnya disebalik kejadian ni :)

July 10, 2014 at 11:02 PM

alahai..tak de rezeki.. mgkin adam nak ikut skali kot..hehehe..

July 12, 2014 at 11:02 PM

takpe..lepas ni boleh pergi dngan adam..hehe

Post a Comment