Nuffnang : CPUV 2 & 3 | norsheilasalleh.blogspot.com

Nuffnang : CPUV 2 & 3

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Alhamdullilah, CPUV yang kedua dan ketiga dah menjelma. hiewhiew. Terima kasih banyak Nuffnang sudi beri extra kat blog kita. Pada yang rajin-rajin mai blog tu, jangan lupa menabung dengan ikhlas ya. ahahahah kita takkan lupa menabung untuk kalian juga. weeee
p/s : makin bertambah duit tabung nuffnang, murah rezeki Adam Husni. Syukur Ya Allah (~__~)

30 comments

July 22, 2014 at 5:20 PM

Alhamdullilah... Rezeki anak tu... ^_^

July 22, 2014 at 5:27 PM

Alhandulillah Sheila, rezeki anak tu :)

July 22, 2014 at 5:48 PM

alhamdulillah..rezeki buat adam tu sheila
moga beranak pinak earningnya

July 22, 2014 at 6:07 PM

Alhamdulillah...rezeki nk raya.. akak menabung utk sheila sekali...=D

July 22, 2014 at 6:39 PM

wah. tahniah kak =)

#klik invest smart ^^

July 22, 2014 at 6:43 PM

Alhamdulillah Rezki ..tahniah Sheila

July 22, 2014 at 8:33 PM

Asslmkm sheila.. Alhamdulillah.. Rezeki ank tu.. :)

July 22, 2014 at 9:31 PM

Alhamdulillah... Tahniah..

July 23, 2014 at 6:52 AM

Alhamdulillah. Tahniah ya kak :)

Klik dove ^^

July 23, 2014 at 6:57 AM

moga2 murah rezeki..hihi

July 23, 2014 at 8:36 AM

wah, rezeki kan..hihi memandangkan nak bg duet raya jauh, sy tolong klik jela iklan tu dgn niat nk bg duet raya kat adam..boleh macam tu? hihi

July 23, 2014 at 8:43 AM

dah dah....:P

July 23, 2014 at 9:08 AM

menabung di sini dah lama x dapat cPUV

July 23, 2014 at 10:09 AM

rezeki si kecik tu...TAHNIAH

July 23, 2014 at 10:12 AM

Assalamualaikim sheila..
Alhamdulillah tahniah..rezeki Adam

July 23, 2014 at 12:08 PM

Alhamdulillah...rezeki anak tu

July 23, 2014 at 12:24 PM

wahhwahh sonoknye nuffnang aktif nampak hehe

July 23, 2014 at 12:34 PM

Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

July 23, 2014 at 1:35 PM

cane nak join ni? dah lama blog tapi tak tau pun nak buat iklan2 ni

July 23, 2014 at 2:04 PM

alhamdulillah shiela... :) jemput datang my blog ye :)

July 23, 2014 at 3:13 PM

salam shiela alhamdulillah.. murah rezeki.. sama-samalah kita menabung.. takpe sikit2 lama2 insyaallah bertambah lagi rezeki..

July 23, 2014 at 8:13 PM

tumpang menabung disini :)

July 24, 2014 at 5:40 AM

wah makin meriah akaun nuffnang dia

July 24, 2014 at 6:21 AM

Congrats Sheila dapat CPUV baru lagi

July 24, 2014 at 12:11 PM

janji mau ada CPUV ni..tu ja..tahniah2 ;-)

July 24, 2014 at 1:11 PM

Alhamdulillah..Rezeki Akhir Ramadhan & Syawal

July 24, 2014 at 1:36 PM

tahniah sheila..

July 24, 2014 at 2:06 PM

Alhamdulillah..rezeki untuk baby tu jugak Sheila..Bestnyaa..

August 5, 2014 at 8:40 AM

alhamdulillah.. rezeki raya ni.. singgah tabung oldtown

August 13, 2014 at 8:42 PM

Singgah menabung sony untuk baby adam...

Post a Comment