Mini Giveaway #27 | norsheilasalleh.blogspot.com

Mini Giveaway #27

Assalamualaikum...
klik gambar untuk join
Tiba-tiba nak join satu giveaway daripada Kak Intan Berlian. hihiii mentang-mentang la giveaway dia berkaitan dengan anak. Laju terus aku joined. kuikuikuiiii. Anaknya Alisha dan Aqilah akan cari 20 pemenang untuk terima hadiah rm5 setiap seorang. Bestnyaaaaa (~___~)
beri nama anak-anak soleh dan solehah berumur 0-12 tahun
highlight : -
* kalau belum ada anak atau belum kawin, boleh beri satu nama anak saudara, adik, nama cucu pun boleh.
* pada yang ada anak sendiri, kalau ada 5 orang anak. Semuanya boleh join ya.
* giveaway berlangsung 18/07/14 hingga 12malam 20/07/14 sahaja.
* 21/07/14 senarai peserta akan diupdate.
* 22/07/14 akan umumkan pemenang, sila alert jika lambat bagi no akaun akan diberikan kepada pemenang baru.
*pastikan peserta semua ada no akaun Maybank, senang nak bank in hadiah.
nama anak : Muhammad Adam Husni
umur : 1 bulan 3 minggu 3 hari
Apalagi, jum meriahkan giveaway ini. Mana tahu, rezeki anda dibulan Ramadhan Al-Mubarak ini.

34 comments

July 18, 2014 at 10:48 AM

Wow.. Dapat duit raya le nanti..

July 18, 2014 at 10:49 AM

all the best shiela

July 18, 2014 at 11:13 AM

good luck

July 18, 2014 at 11:30 AM

nak joinnnn..nak joinnnn...

July 18, 2014 at 12:04 PM

Good luck utk Muhammad Adam Husni jugak..=D

July 18, 2014 at 12:09 PM

join juga la.. heheh...

July 18, 2014 at 12:16 PM

Selamat bersegmen..All the best..
Jemput join segmen wanie kalau sudi..

http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-pertama-wanie.html

July 18, 2014 at 1:20 PM

Good luck Shiela..

July 18, 2014 at 1:22 PM

Thanks join... actually xpayah buat entry, just tulis nama anak je dkt kotak komen :-)

BTW, good luck

July 18, 2014 at 1:41 PM

nk join gak la

July 18, 2014 at 3:34 PM

Good Luck Sheila :)

July 18, 2014 at 3:36 PM

bestnya duit raya, naik join gak la

July 18, 2014 at 4:13 PM

good luck Sheila, moga Adam bertuah dpt duit raya tu...

p/s : Sheila..memang murah2 la brg2 kat sana..., next trip la kalo ada lg sy rojer. Ke Hat Yai x nak ke....sheila dah biasa kan ke sana ?

July 18, 2014 at 9:41 PM

gudluck sheila.. ohh nama ank adam eh. hehee

July 18, 2014 at 10:27 PM

wahh sonok nih. ada chance dt duit raya hehe

July 18, 2014 at 10:31 PM

Good luck kak Sheila :)

July 19, 2014 at 2:40 AM

Assalamualaikum Sheila... semoga bertuah ye.. :)

July 19, 2014 at 7:28 AM

semoga berjaya

July 19, 2014 at 9:53 AM

selamat bersegmen ... oldtown coffee di pagi sabtu

July 19, 2014 at 11:57 AM

Good luck Shiela..

Dove & Old town white coffee for you..

July 19, 2014 at 12:29 PM

nak join la,mcm best jer

July 20, 2014 at 12:33 PM

Gud luck.nnt luck.kongsi2 ye.hehe

July 20, 2014 at 2:33 PM

wow... kalau menang dapat duit raya leh masuk tabung anak.
gud luck dear
salam ramadhan

July 20, 2014 at 3:42 PM

wah2..GA simple tapi menarik.. :)

July 22, 2014 at 7:34 AM

semoga ada rezeki buat baby bambam ye.. :)

July 22, 2014 at 8:27 AM

Good Luck Sheila

July 22, 2014 at 6:50 PM

TERBAIK !!!

July 22, 2014 at 8:44 PM

Semoga ada rezeki adam.. Nk join bby kta xkuar lg.. Hehe

July 22, 2014 at 9:33 PM

Tak sempat nak join pun...

July 23, 2014 at 10:07 AM

Assalamualaikum sheila...adam dpt x

August 5, 2014 at 8:49 AM

semoga berjaya.. nina klik sony xperia Z

August 5, 2014 at 8:57 AM

Salam dari saya Mukhlis di Bukittinggi-Padang West Sumatera Indonesia, saya Guide di Bukittinggi-Padang, bila ada yang nak bercuti ke Bukittinggi-Padang silahkan contact pm saya saya +628197513210

August 5, 2014 at 8:58 AM

Salam dari saya Mukhlis di Bukittinggi-Padang West Sumatera Indonesia,saya Guide di Bukittinggi-Padang jika ada yang nak bercuti ke. Bukittinggi-Padang silahkan contact pm Whatsapp saya +628197513210 Mukhlis

August 5, 2014 at 9:00 AM

Salam dari saya Mukhlis di Bukittinggi-Padang West Sumatera Indonesia, sebelum nya minta maaf nak tumpang promotion,saya Guide di Bukittinggi-Padang jika ada yang nak bercuti ke. Bukittinggi-Padang silahkan contact pm Whatsapp saya +628197513210 Mukhlis

Post a Comment