Dah 1000 Followers !!! | norsheilasalleh.blogspot.com

Dah 1000 Followers !!!

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Alhamdullilah. Tak sangka followers blog dah mencecah 1K. hahahhaaaa, terima kasih banyak semua yang sudi follow, singgah dan tinggalkan komen kat blog aku ni. In shaa Allah, aku akan cuba sedaya upaya untuk blogwalking ke blog korang dan follow mana yang baru kenal. hihiiii. 
Rasa teruja sangat tengok angka 1k, terus rasa macam nak upgrade blog. Maybe tukar domain buat kali kedua? hahahhaa. Entahlah, tengoklah lepas raya ni apa kelainan yang ada kat blog. Tunggu ya.

belanja gambar anak satu ~~~
sheila shahfiekry
p/s : Muhammad Adam Husni dah masuk 2 bulan, alhamdullilah.

44 comments

July 25, 2014 at 12:00 PM

alhamdulillah...

July 25, 2014 at 12:19 PM

Wah tahniah sheila.. =D

July 25, 2014 at 12:31 PM

Lamaangyaaa ninan xsinggah blog kawan2

July 25, 2014 at 12:46 PM

tembomnyeeee

July 25, 2014 at 12:46 PM

tembomnyeeee

July 25, 2014 at 1:06 PM

tahniah Sheila :)

July 25, 2014 at 1:14 PM

Tahniah Shiela.. ramai follower.. sebab shiela seorang peramah :)

July 25, 2014 at 1:23 PM

salam. 1000? angka besar tu hehehe tahniah :)

comel Adam hehe

singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

salam jumaat & selamat hari raya buat akak sekeluarga serta salam kosong kosong hee ^_^

July 25, 2014 at 1:51 PM

tahniah sheila..selamat hari raya aidilfitri buat sheila sekeluarga

July 25, 2014 at 1:54 PM

Tahniah Sheila !! Keep it up. You go girl. Gituuu. Haha.

p.s : ehem ehem bolatnyaaaa Adam tu.

July 25, 2014 at 3:20 PM

tahniah sheila..1k dah..

July 25, 2014 at 3:29 PM

Tahniah dear.

grm btl tgk pp anak anak yg montel ni.
salu pp anak yg jd maangsa cium.hehe

July 25, 2014 at 3:32 PM

Tahniah Sheila..U deserves it..Teruskan ber blog ye..Adam memang bam bam amat!!geram..mesti tahun ni dapat banyak duit raya..heheehee

July 25, 2014 at 3:48 PM

Bambamnya adam...

July 25, 2014 at 3:54 PM

Alhamdulilah TAHNIAH SHEILA

July 25, 2014 at 4:03 PM

alhamdulillah.. semue nak follow adam husni ni.. hihi..

July 25, 2014 at 4:12 PM

Tahniah, Sheila...
Selamat Hari Raya buat Sheila sekeluarga... :)

July 25, 2014 at 5:08 PM

tanhiah kak shila.. 1k folowwer byak tu :P

July 25, 2014 at 10:18 PM

Hebat shiela ni. Za dh hilg mood nk berblog. Ntah bila mood nk dtg.

July 26, 2014 at 2:37 AM

eii comelnya... Tahniah Sheila..
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir & batin.
Salam ceria Aidilfitri ikhlas dari saya... :)

July 26, 2014 at 6:20 AM

salam shiela.. wahhh tahniah dah 1K tu ! smoga terus bersemangat berblog hehe

muahhh sikit Adam Husni hehe

July 26, 2014 at 7:43 AM

Assalamualaikum,
Eeee...geramnya! comel sungguh! Pinjam buleh...hehe

Salam Lebaran buat Sheila sekeluarga. Semoga Syawal ini disambut dengan gembira bersama insan2 tersayang. Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan.
Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... :)

July 26, 2014 at 8:12 AM

Tahniah kak Sheila :)

klik Dove untuk kak Sheila ^^

July 26, 2014 at 9:43 AM

waa, dah 1k..tahniah2, turn sy pulak xtau la bila..hihihi btw, bambam nye baby..=D

July 26, 2014 at 10:32 AM

assalamualaikum sheila...selamat hari raya n maaf zahir batin dr mama...;)

July 26, 2014 at 12:28 PM

Asslnkm sheila.. Tahniah.. :)
Adam husni bkn kmain bambam.. Geram acik tgk.. :)

July 26, 2014 at 12:28 PM

Asslnkm sheila.. Tahniah.. :)
Adam husni bkn kmain bambam.. Geram acik tgk.. :)

July 26, 2014 at 12:44 PM

Tahniah Shiela..

Salam Aidil Fitri buat Shiela & family Sekeluarga. Mohon maaf jika ada yang tersentuh sepanjang kita berblogging k...

July 26, 2014 at 9:25 PM

Assalamaualaikum..Alhamdulillah tahniah sheila

July 28, 2014 at 11:35 AM

sekejap je kan dah dua bulan ;)

selamat hari raya shiela
maaf zahir batin

tahniah juga dah capai 1000 follower

July 28, 2014 at 10:06 PM

waa tahniah sheila....hehe...slmt hari raye....serius comel n bam2 baby! gerammmmm

July 29, 2014 at 4:24 PM

Selamat hari raya sheila n family. Mak oiiii....boooolatnye pipi adam. Mai nak geget sket!

August 3, 2014 at 12:32 AM

Tahniah. hebat dah tu. hehe. selamat hari raya.

August 3, 2014 at 7:04 AM

alhamdulilah :)

August 3, 2014 at 7:04 AM

alhamdulilah :)

August 3, 2014 at 11:49 AM

TAHNIAH.....
Cepatnya masa berlalu...dh besar budak comel nie.

August 3, 2014 at 5:40 PM

salam singgah .. comeynyaaa bb

August 4, 2014 at 12:17 AM

Salam kenal dari Bukittinggi-Padang West Sumatera. Saya Mukhlis Driver com Guide kat Bukittinggi-Padang +628197513210

August 4, 2014 at 9:53 AM

Assalamualaikum, dan selamat Pagi. Salam singgah pagi di sini. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Datang dari Blog Mialiana.Com

August 5, 2014 at 8:22 AM

tahniah.. dh banyak pengikut ni kena lg rajin bw la. hehe.. tak lama adam dh boleh jln

August 5, 2014 at 9:05 AM

Assalam maaf Saya Mukhlis Bukittinggi tumpang promotion, saya Driver com Guide kat Bukittinggi bagi Tuan, Puan, abg,Akk yg nak datang Bukittinggi tapi belum ade contact untuk uruskan kat Bukittinggi insyallah saya boleh bantu uruskan Package Tour sebaik mungkin sesuai dgn apa yg di minta. Dan yang nak sewa Transportasi Kereta Innova, Van Pregio,Bas ,Bukittinggi bandar kecil sejuk makan sedap, tempat Shopping kain sulam banyak dari yg murah, menengah, Quality dan bagus buat bisness jual balik maupun nak pakai sendiri. Sila datang Bukittinggi nanti saya akn bw kat home industry kain sulam baik yg nak beli sehelai atau pun borong. Saya utamakan Quality bukan Quantity sila call Whatsapp +628197513210 or +6281268422608 FB mukhlis.bukittinggi@facebook.com

August 5, 2014 at 8:36 PM

Assalam maaf Saya Mukhlis Bukittinggi tumpang promotion, saya Driver com Guide kat Bukittinggi bagi Tuan, Puan, abg,Akk yg nak datang Bukittinggi tapi belum ade contact untuk uruskan kat Bukittinggi insyallah saya boleh bantu uruskan Package Tour sebaik mungkin sesuai dgn apa yg di minta. Dan yang nak sewa Transportasi Kereta Innova, Van Pregio,Bas ,Bukittinggi bandar kecil sejuk makan sedap, tempat Shopping kain sulam banyak dari yg murah, menengah, Quality dan bagus buat bisness jual balik maupun nak pakai sendiri. Sila datang Bukittinggi nanti saya akn bw kat home industry kain sulam baik yg nak beli sehelai atau pun borong. Saya utamakan Quality bukan Quantity sila call Whatsapp +628197513210 or +6281268422608 FB mukhlis.bukittinggi@facebook.com

August 7, 2014 at 12:36 PM

Tahniah Sheila

August 13, 2014 at 8:39 PM

Wa..seronoknyer...1000 tu..cik mah br 300...bnyk nk kena kejar ni..kena rajin bw n update ni...

Post a Comment