Jimat Berganda Guna Kupon Kod iPrice | norsheilasalleh.blogspot.com

Jimat Berganda Guna Kupon Kod iPrice

Assalamualaikum...
Siapa yang suka beli barang murah melalui potongan diskaun seperti Groupon, Living Social, MyDeal, MySale dan sebagainya ??? Website tu semua memang tak asing lagi kan, cukup famous. Dan aku juga salah seorang yang gemar beli online walaupun tengah bulan. hahahha. Sebab apa? Kadang tu barang yang aku berkenan sangat, less sampai 50%, memang tak banyak cakap lah terus sambar je.

Memperkenalkan iPrice Malaysia. Konsep dia sama je macam website-website yang aku mention kat atas. Cumanya, iPrice ibarat rumah banglo besar yang mempunyai anak-anak kecil. Anak-anak kecil itulah website yang menawarkan pelbagai diskaun kepada jutaan produk.
iPrice Malaysia - sheila shahfiekry
"Your One Stop Shopping Destination"
Apa yang bagus sekali dengan iPrice ni, menyediakan kupon kod online yang dapat membantu kita membeli produk secara online dengan harga yang amat berpatutan. Tak perlu susah-susah pergi shopping mall sekadar untuk mendapatkan diskaun hebat, malah jimat masa dan tenaga! 
Tambahan pula, bulan April dah mula GST, lagilah kena lebih bijak mengatur pembelanjaan, tak boleh membuta tuli buat pembelian. heee (>____<)
iPrice Malaysia - sheila shahfiekry
Antara website yang berkolaborasi dengan iPrice :-
Zalora - pakaian wanita, lelaki dan aksesori
Lazada - pakaian, barang dapur, gajet, sport, barangan bayi, kecantikan dan lain-lain
Groupon - makanan, kecantikan, servis, hotel, barang dapur dan lain-lain
Foodpanda - makanan & service penghantaran
Expedia - hotel & tiket penerbangan
GoDaddy - service, domain website
Jacobtime - jam tangan berjenama
Accor Hotel - hotel
Jackcow - makanan, kecantikan, servis, hotel, barang dapur dan lain-lain
Bebe - pakaian, kasut dan aksesori
Romwe - pakaian, kasut dan aksesori
Foxy Sales - pakaian, kasut, botol, stroller, car seat (khas untuk ibu dan anak)
Carama Malaysia Car Service - servis kereta
Cara nak dapat kupon kod, klik mana-mana link website. Contohnya Zalora :-

iPrice Malaysia - sheila shahfiekry
 Klik tab 'Get The Code'

iPrice Malaysia - sheila shahfiekry
 coupon code :  2XFIVE

iPrice Malaysia - sheila shahfiekry
Dekat 'Summary' , masukkan promo code sebelum checkout
Rasa bersalah kat diri kalau beli barang online dengan harga normal, sedangkan boleh dapat tawaran harga yang lebih murah di iPrice Malaysia (",)

11 comments

March 5, 2015 at 10:20 AM

wah bagusnya
sesuai utk anum yg suka shopping online

March 5, 2015 at 10:35 AM

akak pun ada jugak join ni...

March 5, 2015 at 12:13 PM

Nice sharing Sheila :)

March 5, 2015 at 1:44 PM

Wahh! Menarik.. baru tahu ni

March 5, 2015 at 6:04 PM

:) WAH . BOLEH TRY NI . HEHEHE . KOT LEH SHOPPING . JIMAT SIKIT KALO DPT DISKAUN

March 5, 2015 at 6:14 PM

menarik..ramai yang dah guna iprice..kan??

March 6, 2015 at 5:23 AM

Kalau part diskaun ni memang suka sangat. Yelah dapat harga murah dari asal. Siapa yang tak suka, betul kan?

March 7, 2015 at 1:00 PM

Kurang berminat nak beli online tapi mcm nak try .ngeee

March 7, 2015 at 5:50 PM

Terima kasih!
Menarik betul ni.

:D

March 9, 2015 at 12:36 PM

ida tak bukak lgsg website online ni. habis duit aku hhahahahhaha

March 13, 2015 at 7:08 PM

Nnt la lya try usha2..thks sharing sheila

Post a Comment