Tudung & Shawl Online Shop Terbaik di Malaysia | norsheilasalleh.blogspot.com

Tudung & Shawl Online Shop Terbaik di Malaysia

Assalamualaikum...
Siapa peminat fesyen kat sini, angkat mouse masing-masing sekarang! heheee. Memang macam cendawan lah punya banyak online shop yang ada kat Malaysia sekarang ni. Tinggal nak pilih mana yang berkenan je. Hari ni nak kenalkan Fairy Rose Wardrobe
Fairy Rose Wardrobe
Ditubuhkan pada tahun 2014, menyediakan ready stock item dan pre-order secara berkala. Antara yang dijual di online shop FRW, glitter wide shawl, plain shawl, printed shawl, kurti blouse, plain skirt & basic chiffon top, daria skirt motif songket dan lain-lain. Kat bawah ni aku lampirkan sebahagian produk yang memang lawa dan tengah 'in' dalam Malaysia.
Fairy Rose Wardrobe
Printed shawl dari material viscose, ada 160 jenis pilihan yang sedap dipakai, lembut dan paling penting tak perlu iron dan boleh adjust tahap kelabuhan tudung. Sesuai sangat untuk orang macam aku, yang dah confirm pagi-pagi kelam kabut siapkan diri, suami dan anak. hahaha. Memang tak sempat nak iron tudung, semua kena fleksibel.

Range harga :-
1-4 helai RM19/sehelai
5-9 helai RM17/sehelai
10 ke atas 15 sehelai
Fairy Rose Wardrobe
Kurti blouse yang semakin mendapat tempat dihati para pencinta fesyen. Cantik dan murah je, RM30 tak termasuk postage. Yang ni paling aku sukaaaaa, paling rasa nak beli, balik kena tanya cik abang dulu. heee
Fairy Rose Wardrobe
Antara yang membuat aku terpikat hati dengan FRW, chiffon candy skirt with full satin lining! Sehelai RM35. Beli 3 helai RM95 free postage sekali. Membuak-buak rasa nak borong semua warna. Senang nak mix and match. Masa clearance boleh dapat RM24 without postage. Best gila dengar (>____<)
Fairy Rose Wardrobe
ehh apsal lawa menikam nikam kalbu ni T____T"
Fairy Rose Wardrobe
Xara Top belum masuk sales, tunggu 4 haribulan nanti baru release. Kalau korang nak free, pergi page FRW dan join contest mudah ni. Share, tag & win. Best gilaaaa (",)
Bukan Malaysia je boleh shopping online, bahkan Brunei dan Singapura. Postage tertakluk kepada poslaju/EMS. Western Union juga diterima guna ya. Jangan risau, FRW telah pun berdaftar di SSM. So takda unsur-unsur penipuan yang perlu anda takuti. Selamat menjamu mata (",)
facebook : Fairy Rose Wardrobe
instagram : Fairy Rose Wardrobe

12 comments

March 3, 2015 at 3:44 PM

:)

March 3, 2015 at 3:50 PM

cantiknya

March 3, 2015 at 4:03 PM

Nie contest ke dik..hihi..
Cik akak lama dah tak beli tudung, shawl bagai...masih banyak yang tak terpakai kat umah tu..hihi

March 3, 2015 at 4:08 PM

menarik ni :)) Nurul pun suka yang simple.. tak yah iron tapi tetap vogue

March 3, 2015 at 5:29 PM

aduh,tergoda dah ni...pejam mata je la..heheh

March 3, 2015 at 7:33 PM

WOW ! on behalf Fairy Rose Wardrobe team, thank you so much sis! <3

March 4, 2015 at 8:36 AM

cantik warna2 tudung itu...huhuhu

March 4, 2015 at 8:55 AM

singgah sini :)

March 4, 2015 at 2:18 PM

cntik la..

March 4, 2015 at 3:51 PM

Okmlah.. not bad.. senang la nak beli tudung lepas ni

March 5, 2015 at 5:56 AM

Kalau boleh Pakai tak perlu iron tu memang bonus!!
Almaklumlah ibu Bekerjaya ni kan bz orang nya

March 13, 2015 at 7:10 PM

Ok gak cntik..blh try pi tgk2 ni

Post a Comment