Nak Link Blog Anda! | norsheilasalleh.blogspot.com

Nak Link Blog Anda!

Assalamualaikum...
Sebenarnya aku tahu aku dah jarang blogwalking di blog-blog kawan. Selalu leave comment, di entri-entri yang menarik. ekekkeee, mohon jangan sentap ya. Busy betul lately. Kadang tu sempat baca tanpa bagi komen. Rasa dah jadi blogger chipsmore pula.
So i need new bloglist, sebabnya nak rajinkan diri BW lepas ni. Dan saja nak tahu siapa yang rajin update entri hehehe. Mohon baik hati tinggalkan link blog dekat sini ya. Nanti aku update link blog dekat entri ni, in case terdelete komen pula tetiba. Muahahhaha ;p
*UPDATED 31ST MARCH 2015*
Link Blog Anda : 
dan seterusnya... (^____^)
p/s : maaf, gambar tiada kena mengena. ekekeee ;p

39 comments

March 27, 2015 at 1:13 PM

nak link blog saya
http://yangbaik.blogspot.com

sedap kek ke coklat tu... huhuhu

March 27, 2015 at 1:43 PM

hehe.. sedap pulak tgk gambar tu.. eskrim ke?kek?link blog Fiza yer.. Fiza pun dah tak rajin cm dulu dah nk BW.. huhu.. http://ourmemoria.blogspot.com..

March 27, 2015 at 2:05 PM

newhusnayusof.blogspot.com jemputlah singgah2,, takpe biasela tu jadi chipsmore.. same je kite hehehe

March 27, 2015 at 2:22 PM

Salam.... saya Ayu dari http://ayumieka.blogspot.com/

selamat berjalan2...

March 27, 2015 at 2:27 PM

Mehla jemput ke blog kita yang ikut suka hati je nak update ke tak. Hahahaha.

http://nadiaradzif.blogspot.com/

March 27, 2015 at 2:28 PM

Hi dear,
http://fayreenmizan.blogspot.com :)

March 27, 2015 at 2:34 PM

nakkk...

http://ourkizuna.blogspot.com

March 27, 2015 at 2:38 PM

ni link blog saya..

http://www.dorsettpink.blogspot.com/

March 27, 2015 at 2:38 PM

ni link blog saya..

http://www.dorsettpink.blogspot.com/

March 27, 2015 at 2:54 PM

last gambar makanan memang takde kena mengena tu. hahaha. cheese cake kan,.,?

March 27, 2015 at 2:56 PM

dearfragileheart.blogspot.com

March 27, 2015 at 3:12 PM

http://anumkhairil.blogspot.com

March 27, 2015 at 3:18 PM

haa..tinggalkan link yea..? ok..hihi

http://memetlenggeng.blogspot.com/

March 27, 2015 at 3:55 PM

ida punya jgn lupe! hihi

http://www.idabaharum.com

March 27, 2015 at 4:14 PM

:)

http://storymoryluahanku.blogspot.com/

March 27, 2015 at 4:33 PM

ni blog kite. jgn lp drop by! hehe

http://rinahamid.blogspot.com/

March 27, 2015 at 5:20 PM

tomatowithcheese.blogspot.com

heeee. mai lah singgah :D

March 27, 2015 at 5:29 PM

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

March 27, 2015 at 6:09 PM

sibuk menguruskankan si kenit tu ke?

March 27, 2015 at 6:23 PM

singgah sini.. , :)

http://heartykisah@blogspot.com

March 27, 2015 at 7:04 PM

sibuk dengan adam ye sheila :)

March 27, 2015 at 8:57 PM

Salam Kenal.Singgah malam di sini.

March 27, 2015 at 9:13 PM

Apa khabar kak Sheila? Dah lama tak datang sini. Saya dah pindah blog baru.

herlifemanual007.blogspot.com

March 27, 2015 at 11:46 PM

Gambar tu saje je kan buat perut rasa lapar.... Huhuhuhhh nahhh link blog http://emmaeema.blogspot.com

March 28, 2015 at 2:21 AM

Red velvet kan tu! Sedapnya~~~

Link hajar:
www.schajar.blogspot.com

March 28, 2015 at 1:18 PM

http://luahansikhilaf.blogspot.com/

Assalammualaikum :D

March 28, 2015 at 10:06 PM

bz sgt ni sheila...jgn lupe kami!:)

http://cheriterazanyra.blogspot.com/

March 29, 2015 at 10:43 AM

saya pun dah jarang update blog..selalu bw je tu pun tak yinggal komen huhuhu
tengah cari aura nak update

lavenderjingga.blogspot.com

March 29, 2015 at 1:24 PM

salam sheila.. nak link belog kathy tak? :)

kathyrbain.blogspot.com

March 29, 2015 at 6:15 PM

Assalamualaikum Sheila.. Asyik pun dah lama tak buat blogwalking..Kdg2 dtg baca jea tp leave komen pun..hehe

March 30, 2015 at 2:28 PM

eh.. motif ada kek RV cheese.....hahahaha

sedap gitu...

salam perkenalan dar kak sumi gak....

Sumijelly.com

March 30, 2015 at 3:05 PM

Ni blog akak...(",)

http://sitiasiah84.blogspot.com/
salam knal.

March 31, 2015 at 2:22 PM

Salam Sheila,

salam singgah...

http://mrsshaqkirin.blogspot.com/

April 1, 2015 at 1:55 AM

Sheila...blog cik mah jgn lupa tau..hehehe..http://sunflowergo2.blogspot.com/

April 2, 2015 at 2:50 PM

salam~~ ni link blog saya


http://chikuru.blogspot.com/

April 2, 2015 at 2:50 PM

salam~~ ni link blog saya


http://chikuru.blogspot.com/

April 3, 2015 at 12:02 AM

ayu pun jarang bw skrg,, super bz .hihi

www.ayuzan.com

April 3, 2015 at 3:49 PM

nah link blog, mizztina.blogspot.com =)

April 9, 2015 at 4:42 PM

kite punye link takde pon.. :(

Post a Comment