sedih banget | norsheilasalleh.blogspot.com

sedih banget

harini aku tak tido semalaman. entah kenapa? aku sebenarnya risaukan buku bacaan yang bos bagi tu. dah lupa aku letak mana. hayoyoyy.. camne nak carik ni. aku dah habis gubra, hampir semiggu aku terlupa pasal buku ni. sekarang aku dah makin confius whether aku tinggalkan masa relief jmb lestari ke kat office dd atau dalam bilik yang bersepah? aduh. tolong carikkan. pening sudah! aku nak habiskan bacaan ni then bagi balik pada bos. Ya rabbi, cuak ni. sebab belum pernah aku hilangkan barang orang dalam jagaan aku. aduhai. g mana nak carik ni? tolonglah ingat balik wahai ingatanku..

1 comment

February 10, 2011 at 10:21 PM

der di lestari lah buku kamu tuh... dh bg pada nimi.. jgn risau lagi yer..

Post a Comment