B2B : DIY PROJECT | norsheilasalleh.blogspot.com

B2B : DIY PROJECT

Assalamualaikum ...

Malam tadi aku dah cuba satu lagi DIY Project daripada Puan Intan Norazam yang memang serba serbi DIY untuk majlis perkahwinan beliau. Hand banquet !
panjang : 17 cm
lebar : 6 cm (based paling besar)
jahit jelujur hujung kedua belah bahagian kain
bunga siap mengikut size masing-masing
cari butang vintage yang bersesuaian
cantum ketiga2 kelopak bunga dengan butang
pasang dawai untuk teguhkan bunga tersebut
sejambak bunga tangan :)

Sesiapa yang berminat nak order, boleh email ke saya ya. 
sheilashahfiekry@gmail.com 
 facebook/SheilaSalim (Boo)

Till then!
Wasalam!


10 comments

October 5, 2012 at 3:43 PM

cantik!!!!

October 5, 2012 at 3:49 PM

terima kasih yuyu!
habis kain perca mak sheila bedal buat bunga! hahahhaa

October 8, 2012 at 4:32 PM

wahh lawanye...
jeng jeng jeng ada mse nk buat la...

October 8, 2012 at 5:01 PM

terima kasih, biasa2 je ni.
nanti kalau dah menjadi, jgn lupa tunjuk ye. heee

October 10, 2012 at 8:55 AM

nk try p x fhm lak yg ny

October 10, 2012 at 9:58 AM

Apa yang eyza tak paham? insya Allah sheila boleh explain :)

October 11, 2012 at 10:21 AM

dah siap pon... thank

http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/first-trial-buat-bunge-dr-kain-perca.html

October 11, 2012 at 10:29 AM

Really? kejap! sheila nak usha link eyza!
taniah eyza! cantik eyza buat bunga tangan daripada kain perca yang lembut tu!

*keep it up dear

October 11, 2012 at 12:36 PM

yeahhhhh...jadik lah^^
tq sisss...cik follow blog sis ek..

October 11, 2012 at 1:05 PM

my pleasure cik! dah buat ye? ok nanti saya singgah sana ye. taniah berjaya buat :)

Post a Comment