CONFIRM NERVOUS ! | norsheilasalleh.blogspot.com

CONFIRM NERVOUS !

Esok lepas waktu kerja kena join rehearsal kat rumah pengantin. Ehh berat punya kerja ni. Serius. Sebab aku risau ni, tak pernah join majlis orang. Yelah, yang ni bukan saudara terdekat keluarga aku. Takutnya kalau buat silap. Harap2 aku boleh jayakan majlis anak bos ni nanti. Doakan aku ya kawan-kawan!

Okey masa untuk buat bunga manggar :)

2 comments

October 19, 2011 at 9:31 AM

Mesti happening kan..
Lepas ni bole share kat blog..;)

October 19, 2011 at 10:34 AM

Insya Allah dear, kita taktau cukup tangan tak nak pegang camera. hee.

Post a Comment