BENAR ATAU SALAH ? | norsheilasalleh.blogspot.com

BENAR ATAU SALAH ?

Assalamualaikum...


*kita dapat ni daripada facebook. 
*FATWA BARU KAH?
*jum kita refer orang yang lebih berilmu :)

4 comments

September 14, 2012 at 2:19 PM

wah i tak pernah dgr pulak mcm ni.. ustaz azhar yg ckp ke?

September 14, 2012 at 2:30 PM

ternampak diorang post ini ke fb. bukan daripada link ustaz. sebab tu i tanya fatwa baru ke? Lagipun Abby Abadi ada keluarkan statement berkenaan "lelaki yang berseluar pendek sebanyak 3 kali, tak layak menjadi wali"..
kecoh kat internet ni, semua minta abby tunjuk dalil

*saya pun tak sure

September 14, 2012 at 4:25 PM

dear..
blog awak direview!!
sini..sini..
http://www.sayeshukepink.com/2012/09/special-review-blog-1.html

September 14, 2012 at 4:57 PM

heee, kita dah usha sana.
terima kasih yuyu buat review pasal blog ni. hee. sayang yuyu ketat-ketat :)

Post a Comment