DAPAT SPECIAL REVIEW DARIPADA CIK YUYU | norsheilasalleh.blogspot.com

DAPAT SPECIAL REVIEW DARIPADA CIK YUYU


Assalamualaikum...

*diberitahu melalui ini*

*review tersebut*

*top commentator di blog cik yuyu*

Kita suka ni, sebab tak sangka ada orang baik hati buat review pasal blog cinonet kita ni. Korang klik >> SINI << untuk pergi direct ke blog tuan kedaung yang baik hati tu. hehe. Korang dah baca belum review tu? Kita suka sangat dengan apa yang cik yuyu tulis dalam review special beliau. Tapi kita belum jadi mom-to-be. Doakan kita ye kawan-kawan. hehe. Cuba tengok gambar kedua kat atas tu, nama kita top commentator dalam blog beliau. Hari-hari beliau update blog dengan isu semasa. Terima kasih banyak-banyak cik yuyu, berbesar hati mempromote blog kita sekaligus. Hee :)

14 comments

September 14, 2012 at 6:33 PM

Dtg terjah lepas bc review yuyu..hikhik... Done follow sekali.. Salam perkenalan

September 14, 2012 at 10:52 PM

Salam Kenal Shiela..

A ah sama lah tahu blog ni dari blog Yuyu..Done Follow Sekali.

Take Care Sis..

September 15, 2012 at 5:34 PM

congratz:)

September 16, 2012 at 12:31 PM

hihihiihihi congrats, dear!!! :D

September 16, 2012 at 6:36 PM

datang dari review cik yuyu..
salam perkenalan...
tahniah yer..

September 16, 2012 at 7:38 PM

salam perkenalan eza, terima kasih sudi jenguk sini :)

September 16, 2012 at 7:39 PM

terima kasih mummy akmar sudi jenguk sini.
salam perkenalan daripada sheila :)

September 16, 2012 at 7:43 PM

terima kasih been :)

September 16, 2012 at 7:45 PM

thanks dear puteri...
hihikkkss :)

September 17, 2012 at 2:16 PM

wah!!.. tahniah shilea.. =)

September 17, 2012 at 2:21 PM

eh..baru pasan shiela dah buat top commenter katsini..hahha...ada plak nama sha..uishh dah bnyak jugak sha celoteh kat blog shiela ea..^^..camne nak buat top commenter ni kat blog ea?.=)

September 18, 2012 at 10:39 AM

terima kasih pha!
salam perkenalan juga :)

September 18, 2012 at 10:39 AM

terima kasih sha. sha, malam esok kita nak jumpa awak.. nak kasi hadiah tu :)

September 18, 2012 at 10:45 AM

hee, banyak dah tu. nanti sheila buat tutorial untuk top commentators okey :)

Post a Comment