PERKONGSIAN ZIKIR HARIAN (1) | norsheilasalleh.blogspot.com

PERKONGSIAN ZIKIR HARIAN (1)

Assalamualaikum...

Zikir untuk hari selasa :
  " Allahumma salli 'ala Muhammadin wa 'ala ali Muhammadin wa sahbihi wa sallim "
maksudnya -
  Ya Allah, kurniakan kesejahteraan ke atas Nabi Muhammad, keluarganya dan para sahabat.
fadhilat -
  Setiap satu kali bacaan, Allah akan mengampunkan dosa kita selama setahun.

JUM SAMA-SAMA BERZIKIR :)
p/s : thanks hubby tolong download application Zikir Harian dalam Iphone.

6 comments

September 4, 2012 at 5:07 PM

kat sekolah ada tampal zikir harian depan surau tapi jarang nak baca haiyak!! kak sheila kita lupa nak email maklumat pasah hadiah giveaway hari tu boleh email lagi ke? sorry :(

September 4, 2012 at 5:49 PM

Aida, awak email saya no telefon.
nanti saya topupkan ye.. jgn lupa state sekali no tu digi, maxis , celcom or else.

*nanti tampal lah zikir ni bila akak dah cukupkan untuk semua hari :)

September 4, 2012 at 9:56 PM

Semoga hati kita senantiasa mengingati Dia, insyaallah. Thanks Shiela, selalu je singgah blog YM, :) Panggil YM je yer, takyah panggil kak YM taw, hehe...coz YM tu stand for Yayansmum.:) Glad to know u dear.

September 5, 2012 at 9:42 AM

Assalamualaikum YM. heee macam nak sebut gak KAK depan YM tu. teheee. Sama-sama kasih YM, sheila nak kekalkan ukhwah antara kita sesama Islam.

p/s : nice to knowing u sis <3

September 5, 2012 at 2:33 PM

handphone saya tak guna top up lah!! tak de rezeki kot :)

September 5, 2012 at 2:50 PM

hee takpelah Aida. hehehe
lagipun itu je yang tinggal. hadiah lain semua dah bagi orang lain. Next time insya Alllah ada rezeki dalam next contest :)

Post a Comment