TEPUNG SESEDAP KFC | norsheilasalleh.blogspot.com

TEPUNG SESEDAP KFC

Assalamualaikum...

Ini entri promote ye kawan-kawan. Kita nak share benda sedap dan murah dengan semua. Pernah sesiapa guna tepung serbaguna untuk menggoreng ayam? Aku pernah guna beberapa jenis tepung serbaguna termasuklah adabi. Setelah direkomen oleh mak tersayang, terbukti tepung ini sedap. Rasa ayam gorengnya seakan ayam goreng kfc. Dia ada 2 perasa. Spicy & original. Pilih mana suka. Kalau nak dapat harga murah, cari dekat 99 Speedmart. Harga RM5.85. Kalau kat Giant dalam belasan ringgit... Ayah kita dah try survey harga kat market-market besar. Memang puas hati sejak guna tepung serbaguna ni. Nak lebih sedap, tambah serbuk lada bagi tambah tahap kepedasan tepung ni. Suami sangat suka. Siap tunjuk skill menggoreng ayam ni. heee. Korang nak tambat hati orang tersayang sekaligus berjimat dalam masa yang sama? Sila cuba, kalau tak suka takpe.

* tepung serbaguna Bestari *
* Digoreng oleh suami *

p/s : Puteri, inilah tepungnya. hihi. korang TRY PLEASE!!!

10 comments

September 28, 2012 at 11:24 AM

wah seriously?? ok nak try la..thanks for sharing sheila!

September 28, 2012 at 11:33 AM

Most pleasure Puan Mawar!
heee sedap ni.. bole masak hari2 :)

*yeayy ada geng!

September 28, 2012 at 3:58 PM

YM tak penah try....nak kene try ni...beriya sheila pomot, mesti sedap...:)

September 28, 2012 at 4:10 PM

Hee sedap! sebab tu promote! ngeee, mesti Dak Yayan suka makan ayam goreng :)

September 29, 2012 at 3:59 PM

woahhh!!! japg kalo kua nak g cari :D hihihiih :D tak sabar nk cube!!!

October 1, 2012 at 9:34 AM

sedapnyeeeee! biase beli yg readymade ayamas je tau! :)

October 1, 2012 at 9:39 AM

Ngeee entri khas untuk puteri ni!
Wajib cuba tau yang.. mesti sedap :)

October 1, 2012 at 9:40 AM

Yang ni sedap Puan Qiela! try la, murah pulak tu..
tak rugi pun.. bole tawan hati suami :)

October 3, 2012 at 5:24 PM

aku tgh nak 'diet' takleh mik goreng sgt...

October 3, 2012 at 5:34 PM

sangat rugilah yang.. hahhahahaa

Post a Comment