Beraya Rumah Blogger Kak Nurul | norsheilasalleh.blogspot.com

Beraya Rumah Blogger Kak Nurul

 Assalamualaikum...
Alhamdullilah, 24 Ogos 2014 dapat juga bertemu Kak Nurul. hihi. Nak kenal Kak Nurul dengan lebih rapat? Sila singgah blog beliau, Diary Nurul. Terima kasih Kak Nurul sekeluarga sudi jemput sheila, suami dan Adam beraya rumah. Tak sangka, satu kawasan perumahan dengan my mom. hihi. Lepas ni, boleh selalu jumpa Kak Nurul. Oh ye, lupa nak say thanks dekat Kak Nurul sebab bagi Adam hadiah. Siap dapat duit raya lagi, bestnya Adam :)))
 sheila shahfiekry
ohmaiii berlapis lemak Adam, hihiiii
Pergi raya rumah Kak Nurul pun, saja kita bagi Adam pakai ni. Tapi macam dah tak muat je. Padahal baru pakai 2 kali. Adam, u grow up too fast baby. Tak sempat umi nak kasi awak pakai baju berulang kali. haha. Simpan untuk next baby jelah. Tettt ;p
Siapa pandai buat biskut snow almond? Lepas makan-makan kat rumah Kak Nurul, aku terus sambar kuih ni. Sebab masa bulan puasa Kak Nurul updated dekat blog, aku tengok pun dah terliur sangat. Aku kan hantu coklat! Haruslah makan kalau tak nanti menyesal. Seriously, terbaik rasa dia *telanairliurlagi* Suami aku memang jenis tak suka manis-manis pun boleh terjebak makan berkali-kali.
http://coratcoretnurul80.blogspot.com/2014/08/wordless-wednesday-19.html
snow almond (gambar petikan daripada blog Kak Nurul - Diary Nurul )
Balik dari rumah Kak Nurul, cepat-cepat whatsapp dia nak say thanks. Pastu jujur la diri ni bagitau dah jatuh cinta dengan snow almond buatan Kak Nurul tu. hahaha siap tempah sebalang lagi. Suami kita yang excited nak order tau. Pastu ingatkan boleh dapat on the spot. Amboi bang, over tau! hahahhaa we'olls tak sabar nak dapat kuih snow almond paling tersedap pernah makan. bukan tipu tapi hakikatnya. hiewhiew.

p/s : terlupa nak ajak Kak Nurul bergambar. Anak-anak dia semuanya comel, dah ler kita suka budak-budak (>__<)

37 comments

August 26, 2014 at 10:48 AM

comelnya dia

August 26, 2014 at 10:51 AM

adam makin bulat...geram auntie tengok

August 26, 2014 at 11:04 AM

seronoknya jumpa blogger kan..tak pernah lagi jumpa mana-mana blogger

August 26, 2014 at 11:13 AM

snow almond mang sedap..kite pun suka mkn yg kakak kite buat..order kt kakak kite utk buat makan je haritu..hihih

August 26, 2014 at 11:40 AM

bestnya dpt jumpa kak nurul..lya pun seringkali singgah blog kak nurul baca entri2 beliau

August 26, 2014 at 12:51 PM

Macam anak patungla Sheila!

August 26, 2014 at 12:52 PM

oo mak aii.. si tecik tu tembam ya amat...

August 26, 2014 at 1:26 PM

assalamualaikum sheila...comel nyer die...:)

August 26, 2014 at 2:08 PM

kemain berlipat lipat adam... gerammm

August 26, 2014 at 2:24 PM

Salam Sheila...dah besar dah Adam...mesti dah pandai berborak n menyembur kan...

August 26, 2014 at 3:59 PM

Wah...bestnyer...adam..awak makin ensemlah...

August 26, 2014 at 4:09 PM

sedapnyee..
suke jgk snow almond ni..
yummyyy..

August 26, 2014 at 4:11 PM

Waaa untung la.. Best nyer dia hehehee :D

By the way nanti send alamat di email afif_4ht@hotmail.com

Kita nak send kad jemputan hehehe :D

August 26, 2014 at 4:14 PM

Sedapnya bdn dia... Best nih peluk... Hehe

August 26, 2014 at 4:52 PM

gebunya snow almond diaaa....

August 26, 2014 at 5:27 PM

Sheila...
Terima kasih sudi datang rumah k nurul... Minggu ni jumpa lagi ye... :)
Pandai Adam beraksi depan kamera... comey dan tembamm... :)

August 26, 2014 at 5:53 PM

owh kalau nk resepi snow almond tu boleh ker?hehehe

August 26, 2014 at 5:55 PM

ya Allah geram pulak aku tengok si Adam ni, meh sini meh lawan ngan tipah peha tu. eh tipah ni pun pening I selongkar drawer dia, nak kena susun balik semua baju2 nya banyak dah tak muat.

August 26, 2014 at 7:16 PM

haaaa..biler nak beraya kat umah kite pulak.. :)

August 26, 2014 at 9:27 PM

seronoknya jmpa rakan blogger..

August 26, 2014 at 10:29 PM

Bam2 nya Adam.. Geram tengok.. =D

August 26, 2014 at 10:37 PM

Adam!!!! Bam bamnya. Geram tgok. Ni klu jumpa dh kna gomol ni. Geram

August 26, 2014 at 10:57 PM

Amboiiii tembamnya baby geram.
Cubit pipi sikit. Ouchhh:)

August 27, 2014 at 1:02 PM

bukan main ceria muka si comel dpt pergi beraya.....

August 27, 2014 at 2:30 PM

Assalamualaikum...alhmdlh..sihatnyaa..hehe..mcm baby2 mat saleh... :-) suka baju tu punya title..

August 27, 2014 at 2:40 PM

Wah seronok beraya rumah rakan blogger. Makan kuih raya yea.

August 27, 2014 at 3:23 PM

kekeke...next baby ye...hehehe...

alamak...SALLY TAK PERNAH RASA LAGI KUIH TU..NNT NAK PI TERJAH KAK nURUL :)

August 27, 2014 at 6:07 PM

Bambammnya adam.. Senyum kemain lagi.. Hehe.. Erm, next year kalau ada rezeki nak jugak jemput kawan2 dtg makan2 kat umah.. Tahun ni tak dapat lagi.. Rumah pun macam padang jarak padang tekukur nih.. Ape pun xde.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

August 28, 2014 at 10:46 AM

Boolatnya dia...gewam tgk

August 28, 2014 at 1:11 PM

Adam sangat comel :D

August 28, 2014 at 2:42 PM

tembamnya adam..sedap ye biskut tu..nak cuba jugak la carik kat sini..tp ada ke?

August 28, 2014 at 4:12 PM

comelnya anak buah reen ni

August 29, 2014 at 10:20 PM

Assalamualiaikum sheila..wah beatnye beraya kat rumah blogger Nurul

September 2, 2014 at 11:21 AM

Comelnya adam..tembam btul..

September 5, 2014 at 11:36 AM

Montelnya adam.

September 6, 2014 at 5:50 PM

comelnye adam.

September 9, 2014 at 1:49 PM

Adammm..comel nyaaa..tembam n sangat berketak!!haih geram..hihihi..Bagus dapat eratkan silaturahim..akak pon tak pernah lagi jumpa rakan blogger..teringin nak jumpa..hihihi

Post a Comment