Mommy Blogger Gathering 2014 | norsheilasalleh.blogspot.com

Mommy Blogger Gathering 2014

Assalamualaikum...
Dah baca tajuk? Teruja nak tahu? Meh sini nak share. Aku dengan ini berbesar hati nak adakan satu mommy blogger gathering. Saja nak jumpa korang dengan baby sekali. Tak sempat nak ziarah kat rumah. Senang kita jumpa kat satu tempat sekaligus, boleh kenal-kenal korang dengan baby sekali.

edit : yang ada anak kecil pun boleh join, yang tengah mengandung pun boleh join, yang belum ada rezeki nak mengandung pun boleh join. Semua pun mommy ~~~
sheila shahfiekry
Nak tengok feedback, siapa nak join kasi details kat sheilashahfiekry@gmail.com :-
tajuk : Mommy Blogger Gathering 2014 (nak elakkan aku tak terbaca dan terdelete)
nama ibu :
nama anak :
link blog :
no telefon :
cadangan tempat :

Nanti kalau dah confirm semuanya, orang-orang yang confirm join aku masukkan dalam group whatsapp ya. Kalau tak ramai, aku tak cancel pun gathering ni. Aku tetap nak jumpa dan berkenalan dengan mommy semua...

tarikh : (in shaa Allah, hujung bulan 9 atau hujung bulan 10)
masa : (majoriti mesti nak hari ahad kan)
lokasi : restoran (masih dalam cadangan, center kl. Semua boleh datang)
bayaran : (maybe sorang cas rm10/rm20 - tak lebih rm30 kalau boleh)

Terima kasih semua, hope ada yang sudi join (>_____<)

42 comments

August 22, 2014 at 9:11 AM

kt Keyel ek?sobbbsss...#seret kaki merajuk x dpt join

August 22, 2014 at 9:24 AM

Sheila..nk2 nk join juga....

August 22, 2014 at 9:48 AM

Ya Allah..
bestnye sheila..bgsnye cadangan ni..mesti ,meriah nnt..tp mcm xdpt join la..sbb spupu nk kawin around date tu tp xcnfm lg bile.. *nangessss*

August 22, 2014 at 9:52 AM

ikutkan hati memang nak join...tapi disebabkan jauh,,terpaksalah tolak tawaran tu dik...huhuh...

August 22, 2014 at 9:57 AM

gathering ni mak² sahaja ke atau bawak pengawas anak² sekali, hehehehehhe

August 22, 2014 at 10:45 AM

bestnya ade gathering. tp kak uni di jbbbbbbb...

p/s : kak uni memang rajin bab2 rombakan ni. barulah terasa meriahnya bertukar2 bloglist setiap bulan. hehe..

August 22, 2014 at 10:47 AM

kite belum lagi.. hehehe

August 22, 2014 at 11:59 AM

uwaaa.. nak join jugaq.. tp iols dok perak :(

August 22, 2014 at 12:09 PM

Bestnya. Mesti meriah. Tapi utk mommy² yg ada baby jer ker SS. Untuk mommy² yang ada anak tapi dah tak jadi baby (toddler) boleh tak nak join...hehehe...

August 22, 2014 at 1:00 PM

bestnya mcm seronok ni..lya jauhla sheila mna dpt join ermmm

August 22, 2014 at 1:05 PM

mama nak join, tapi jauh sangat... anak sekolah pulak tu.. takde rezeki nak jumpa mommy blogger yang lain

August 22, 2014 at 1:46 PM

teringin nak join.. tp dlm 2 bulan tu akak bizi sgt, sekarang hari2 kena ot

August 22, 2014 at 2:08 PM

wah2 seronoknya.....malangnya akak x dapat join...

August 22, 2014 at 4:00 PM

Wah bestlah. Mesti ramai join ni. Macam aku dulu pon ade buat gathering blogger gak.

August 22, 2014 at 4:31 PM

salam. yg bukan mommy xbole join la ya..hiihi

August 22, 2014 at 4:42 PM

Wow mesti meriah nie. Moga dipermudahkan.

August 22, 2014 at 5:17 PM

Wah... Best kalau dpt join..

August 22, 2014 at 6:11 PM

Selamat berGathering Sheila.. moga dipermudahkan segala urusan :)

August 22, 2014 at 6:15 PM

Bestnye. Tapi jauh. Dija kat mersing :) mesti seronok ramai2 join

August 22, 2014 at 10:25 PM

ala.. nk dkt due,, tak dibenarkan ke mana2 la sheila.. haha

August 22, 2014 at 10:25 PM

Assalamualaikum . wahhh bestnya . . nama anak belum ada lagi . sebab babynya masih dalam peyut titew :3

August 22, 2014 at 11:25 PM

Mesti best ni ,,tapi akak tak dapat joinla jauh hehehe

August 24, 2014 at 9:44 PM

jauh kl...hehehe..slmt bertoghether2 ye...nti upload la ceritanye...;)

August 24, 2014 at 11:13 PM

cam best je...saya musti join..hihii..nanti akak pm

August 25, 2014 at 12:58 AM

alamak kit abelum jadi mak lagi..huhuhu

August 25, 2014 at 3:07 AM

Bestnya mommy sheila..insyaAllah kalau takde aral melintang nak gak join..tpi bln 9 tu ada car club gathering pulak..bln 10 family gathering..huhu

August 25, 2014 at 10:28 AM

nk join.. hope diberi kesempatan la

August 25, 2014 at 12:29 PM

salam sheila..klu tkr tmpt leh x, mcm putrajaya ke..hehehe.. santai² kt taman.. cadangan je ni.. :)

August 26, 2014 at 6:01 PM

menarik2..tapi kena confirmkan ngn hubby dulu sebab dia selalu kerja sabtu n ahad..hehe..btw ecah dh save no sheila..tp x whatsapp je lg..hehe..nnt ecah contact ye

August 26, 2014 at 10:35 PM

Bestnya.. akak maybe hujung bulan 10 nk ke sana..nnti confirm balik tarikhnya k..kalau ada rezeki boleh join.. =D

August 26, 2014 at 10:55 PM

Asben saya pun jarang cuti weekend pun slalu ada je keje kene panggil balik kem.

August 28, 2014 at 2:45 PM

keyEL jauh la sheila..hope berjalan lancar ye

August 29, 2014 at 9:59 PM

Assalamualaikum sheila..wah bestnye...akak anak dh 3 n 4 thun leh join ke???

September 10, 2014 at 9:05 AM

shiela tempat cadangan sy park dkt setia alam tu.. best.. boleh main giant bubble =)

September 16, 2014 at 9:00 PM

nak join!

September 24, 2014 at 1:18 PM

buat kat putrajaya laa.. banyak tempat riadah.. huhuu..

September 24, 2014 at 2:33 PM

Yang tak da baby boleh joint tak? tapi still mommy jugak sebab anak2 dah besar-besar

September 30, 2014 at 5:07 PM

Salam sheila. Shok nye gathering ni. Hmm rsanya mst xdpt join nye

October 7, 2014 at 12:41 PM

kl ok aje.
but oktober ni semua weekend ada hal :-( hu hu hu

October 23, 2014 at 4:01 PM

Salam Sheila... ok..sorry sgt..br perasan pasal issu ni.. kita nak join!

October 28, 2014 at 1:25 AM

Good idea ni.
Cuma hujung Oktober ni dah ada majlis penting.
November? Klcc?

October 30, 2014 at 8:00 AM

halaaaa...jadi x ni???baru terbaca sal ni... T_T nak join gak..nak jumpe jugak baby2 n mommy2..

Post a Comment