PENUH KENANGAN | norsheilasalleh.blogspot.com

PENUH KENANGAN



* nombor plat - TT *

* tempat dating *

Assalamualaikum...
Entri pertama untuk hari pertama di bulan yang ke 10 tahun 2012. Zaman bercinta dulu, kitorang selalu beriadah kat Dataran Merdeka (DM). Masa tu kira first time dapat pergi sana. Waktu tu, DM tak macam sekarang. Paling best hujung minggu dapat tengok kereta-kereta vrroomm sana vrrommm sini. HAHAHA. Adalah suami menyukai enjin kereta, maka tidak hairanlah kenapa beliau sering bawa aku ke situ bila ada masa. Paling selalu perasan adalah no plat " TT ".. Eh sungguh pelik. Kadang-kadang terperasan lagi no plat yang sama even dah lama tak beriadah kat DM. Wahhh. Speechless. Gambar kat atas tu, masa kitorang nak keluar tol Jalan Duta minggu lepas. Aku yang terperasan no plat tu. Pastu cakap kat suami, kenapa macam pernah tengok je no plat gini.. Beliau yang terangkan kemudian. hikhik. Terus teringat zaman percintaan dengan suami. Tak romantik tapi penuh emosi. HAHAHA. 

Masuk kerja terus terkenang-kenang, tersengih sendirian. Ohh nasib baik staff sini tahu aku sudah bersuami. Maka tak hairan kut dimata diorang bila aku berperangai pelik. hee malu pulak!

6 comments

October 1, 2012 at 10:46 AM

dah kahwin pun kene dating2 romantik2 tau sheila! baru cinta tu sentiasa membara! haha.. pandai2 je i ni.. tapi seriously, lepas kahwin la baru betul2 bercinta. kalau tak nanti boring kan?

October 1, 2012 at 10:52 AM

Ngeee! Betul betul betul..
cinta lepas kawin memang best!
alhamdullilah. insya Allah akan kekalkan rasa cinta tu dengan izin-Nya. Amin :)

October 1, 2012 at 11:20 AM

Hai~ Kalau ada masa, joinlah segmen saya ~

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

October 1, 2012 at 11:24 AM

Terima kasih, insya Allah saya akan join kemudian..

October 1, 2012 at 3:12 PM

KA punya tempat lepak biasa juga ni dulu2 hehe

October 1, 2012 at 3:19 PM

wahhh ada kenangan yang sama. heee
cayalah ada geng!

Post a Comment