Ayam Sedap Uncle Bob | norsheilasalleh.blogspot.com

Ayam Sedap Uncle Bob


Assalamualaikum...
Kalau ada pasar malam, aku pasti akan beli ayam goreng di gerai Uncle Bob. Aku sendiri tak paham kenapa aku suka sangat makan ayam. Maybe rasa dia sedap kat tekak kot.
Minggu lepas, aku dapat yang paling paling pedas. Sakit tekak aku nak telan semua tu.
Tapi aku tetap telan, dan esok nak singgah pasar malam. Cari gerai Uncle Bob. Korang gemar ayam goreng tak? :)

35 comments

October 14, 2013 at 1:27 PM

Kat kwsan rumah kt xde yg uncle bob punyer... Tp ade ayam gunting... Mcm uncle bob jgk sedapppppp hihihihi....

October 14, 2013 at 1:30 PM

Salam sheila...sy gemar sayap bakar hehe..ayam uncle bob pun kita makan juga hihi

October 14, 2013 at 1:41 PM

sedapkan???kita sukakaa

October 14, 2013 at 1:48 PM

anak-anak akakpun suka makan jugak ayam ni, tapi kena limitkanlah budak-budak kan...garam banyak, perisa banyak..sedap memang sedap

October 14, 2013 at 1:48 PM

heheee .. mestilah suka. tapi saya memilih sikit. ada sestengah dari bahagian ayam tu je yang saya makan. yang lain, soryy :)

October 14, 2013 at 2:12 PM

Suka..serius Shakira pun suka gila ayam goreng..tak kisahlah walaupun dah kenyang ke, tetap nak kunyah :) Like3!

October 14, 2013 at 2:19 PM

Anak2 akak memang suka ayam ni...

October 14, 2013 at 2:30 PM

en.husband mmg gemarkan ayam....kalau boleh hari-hari nak lauk ayam..

October 14, 2013 at 2:42 PM

kiter minat sgt ayam goreng....nyum nyum

October 14, 2013 at 2:51 PM

memang sedapp..

October 14, 2013 at 3:46 PM

aduh sedapnya shiela.. :)

October 14, 2013 at 4:13 PM

akak memang suka ayam goreng.. selalu masak sendiri atau beli di kfc aje la..

October 14, 2013 at 5:27 PM

wah.... ni yang buat mama bertambah lapar ni, perut dah berkeroncong...

October 14, 2013 at 6:13 PM

Ty mula kenai ayam uncle bob ni sejak berpeleseran di pasar tani di Putrajaya, Sheila. lama dh tak makan.

October 14, 2013 at 6:17 PM

Pernah dengar jugak, tapi tak pernah rasa lagi.

October 14, 2013 at 6:39 PM

aaaa sedapnye
nak tengok isi di dalam tu sheila
jeles tengok tau
isi tabung komli sini

October 14, 2013 at 7:00 PM

Akak ske ayam goreng tp xpnh mkn aym goreng uncle bob

October 14, 2013 at 7:52 PM

Pedas2 ni memang feveret aku ini

October 14, 2013 at 8:23 PM

nyum2 sedapnya..

saya join GA emas putih :)

October 14, 2013 at 9:22 PM

suka sangat!! hehe.. salam aidiladha buat sheila sekeluarga :)

p/s: dear blog dh okay.. singgah baca nanti

October 14, 2013 at 9:29 PM

Ayam Uncle Bob sedap. Tal pernah try so tak pernah tau yg ni sedap or not. Tapi masa kat kelantan dulu suka beli ayam goreng yg kat pasar pagi, yg ala2 kefci tapi lagi murah dan lagi sedap. hehe

October 14, 2013 at 10:33 PM

best benda ni,, serious,, salu pau kawan punya,, wakakakaa

October 14, 2013 at 10:50 PM

paling ain suka . ayam goreng mok su . . yeah kita geng . :D

October 14, 2013 at 11:13 PM

suke..kentaki..kihkih..

October 15, 2013 at 6:50 AM

sedapnyee...
Tak Mungkin Benar

October 15, 2013 at 7:00 PM

Akak nie mmg hantu ayam sheila.. ikan2 nie kureng sikit..=D

October 16, 2013 at 7:53 AM

assalamualaikum..pasar malam mana ni sheila?? huhu..kt pasar mlm sya xdak pun..nk try jugak..hehe

October 16, 2013 at 8:08 AM

Macam pernah dengan ayam Uncle Bob ni. Tak silap kenit kat pasar malam ada jual kot. Kenit pernah try sekali...sedap boleh tahan. Sedap ngunyah kriuk kriuk dia tu hehehe :)

October 16, 2013 at 9:23 AM

suka mkn ayam nie jgk. rempah dia pedas .... dpt mkn tyme panas2 mmg tak terasa kat lidah ... main telan jerk. heheh

October 16, 2013 at 10:48 AM

As salam sheila....ank2 akk tiap2 mggu mtk uncle bob nie.. :)
Selamat Hari Raya Aidil Adha

October 16, 2013 at 9:36 PM

pergh.. teman suka gak ayam goreng tapi macam sheila gak.. x suka pedas sangat.. n pilih tempat jugak nak beli.. pasar malam sentul punya sedap.. mcm kfc.. heee

October 17, 2013 at 10:18 AM

ufairah kalau dapat ayam.. ayam ayam.. selagi tak habis ayam..

October 22, 2013 at 12:41 AM

aritu p putrajaya..ade gerai ayam goreng pastu dipotong-potong apstu letak perencah nak bagi pedas..hehe

October 23, 2013 at 11:44 AM

ya Allah sheila...namee dah lama dah teringin nak makan uncle bob ni tapi xtau nk beli katne.. :( sedap kannn.

January 24, 2017 at 12:06 PM

kat putrajaya sentral dah ada jual ayam uncle bob..

Post a Comment