Putih Berseri Dengan Radiglow | norsheilasalleh.blogspot.com

Putih Berseri Dengan Radiglow


Assalamualaikum...
Lama dah nak beli Radiglow ni. Ini cerita terpengaruh dengan Kak Ain. hehe. Tengok muka dia, gebu anak gadisnya si Irdina tu. Wallah.. Terus buka website cimb click dan bayar. hehe. Dah ramai bagi testimoni berkesan. 
sheila shahfiekry
Radiglow : RM100 untuk trial set. Ada 30 biji, makan 2 biji sekali sebelum sarapan. Jenis chewable. Boleh kunyah atau hisap sampai habis. Lagipun rasanya blackcurrent. Memang manis, takda rasa pahit pun. Sebotol ni boleh tahan 15 hari je. Kalau beli yang ada 60 biji, boleh tahan sebulan. Yang tu RM180. hehe. Kalau korang nak, boleh lah email terus dekat Kak Ain ya. Aku tolong promote je :)

Antara kebaikannya terkandung didalamnya :-
*makanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah
*membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit
*merawat pelbagai masalan kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain
*juga terbaik untuk penglihatan, kuku, rambut, gigi
*antioksidan semulajadi. 500kali lebih kuat berbanding vitamin E
*menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti kanser, alzheimer, parkison, diabetic, sakit jantung dan lain-lain
*sesuai untuk lelaki, wanita mengandung (5 bulan ke atas) dan masih menyusukan bayi 

Contact :-
blog : http://nurulain8888.blogspot.com aka Kak Nurul Ain Abdul Salam
whatsapp : 017-3322693 
Pakej 1 : trial set Rm100 untuk 30 biji + free postage 
Pakej 2: 1 set Radiglow RM180 untuk 60 biji + free postage + mystery gift 

29 comments

October 18, 2013 at 9:06 AM

wahh cantik berseri la pasti..produk baru ke ni? Macam pernah dengar je.

October 18, 2013 at 9:18 AM

wow radiglow..dulu teringin juga nak cuba tp xdak fuluss lg..hihi irma hasmie n heliza pun ada review jgak radiglow ni..

October 18, 2013 at 9:44 AM

sesuai ke kalau tgh mengandung ?? mkn produk nie

October 18, 2013 at 11:14 AM

salam jumaat sheila.. elok ke produk ni sheila? nak juga cantik berseri.. hehe..

October 18, 2013 at 11:38 AM

wah..nak tengok nanti result sheila pakai nie...akak pun ada terdngr jugak psal radiglow nie...

October 18, 2013 at 12:12 PM

rasa nak try jugak tapi nanti la..sekarang dalam percubaan try aurawhite..belum habis lg

October 18, 2013 at 12:15 PM

wahhh..

October 18, 2013 at 12:19 PM

Mcm best je ni sheila..boleh cuba ni

October 18, 2013 at 12:33 PM

aah, suka tgk anak ain, irdina, comel, n geram tgk 'otot' dia...hihi
btw agak mahal la gak kan sheila, tp xpe, moga2 serasi ngn sheila k ;?)

October 18, 2013 at 12:33 PM

Assalamualaikum Sheila..Ada jugak akak baca testimoni org psl produk nih..memg bagus kan

October 18, 2013 at 1:57 PM

follow akak .

October 18, 2013 at 2:50 PM

kompem jd putih ke ni..hu3..nak try la

October 18, 2013 at 3:45 PM

Patut Sheila tunjuk sebelum dan selepas consume..
Kalau dah dapat yg serasi teruskan aje..

October 18, 2013 at 3:57 PM

fifi kalau bab2 macam ni.. memang tak lepas la.. bukan sebab ape.. tak disiplin..

October 18, 2013 at 5:05 PM

Shiela kulit awk mmg dah cantik maa...putih lg..xyah mak pakai produk pencerah...hihihihi

October 18, 2013 at 5:11 PM

hihih, tolong promote mesti ada komisen... hihihi

October 18, 2013 at 5:15 PM

macam bagus produk nie..nanti saya panjangkan kepada kawan2 kalau ade yang berminat..hehe

Regards,
-Strider-

October 18, 2013 at 7:21 PM

wah bagusnye
all d bez sheila
nak lihat hasilnya nnti
cantik jelita, berseri-seri
isi tabung komli sini

October 18, 2013 at 11:06 PM

nanti kalau berkesan bg tau nyer :)

October 18, 2013 at 11:30 PM

ooh ni produck kak ija & kak diana guna tuu :)

October 18, 2013 at 11:31 PM

*product

October 19, 2013 at 11:02 PM

Semoga menerima kesan yang bermanfaat dari penggunaannya

October 20, 2013 at 12:11 AM

1st time dengar pasal produk ni... hehe. nanti nk try tgk sheila punya result :)

October 20, 2013 at 1:18 AM

Boleh review nnt..akak totally guna Shaklee

October 20, 2013 at 1:19 AM

Nnt review tau..hihi
Akak totally guna Shaklee :)

October 20, 2013 at 2:32 PM

bagus nye.. usaha tuk kekal cantik...

October 21, 2013 at 6:42 AM

Wah lepas nie berseri2 la sheila yer.. tak sabar nk tnggu result..=D

October 22, 2013 at 12:36 AM

cantikla die pasni..hehe..mahai nor tu..

October 23, 2013 at 11:41 AM

ada jugak dengar org kata produk ni elok ! baca testimoni2 orang puas hati. namee pun nk cuba juga la tp tunggu beranak dulu. hehe

Post a Comment