Sony Cybershot Camera | norsheilasalleh.blogspot.com

Sony Cybershot Camera

Assalamualaikum...
Alhamdullilah syukur. Dimurahkan rezeki, dapatlah beli sebuah kamera biasa-biasa untuk teruskan minat tangkap gambar. hehe. Sebenarnya dah lama aim sony sebabnya kamera dia cantik, gambar jelas dan sharp walaupun tak sehebat canon. Yang penting, aku memang suka sony sejak pertama kali pakai telefon brand sony dulu.
Boleh dikatakan murah juga sebab ada sales kat Tesco Manjalara. Tak sampai rm250 pun dapat sekali pouch dan memori 8gb. Tapi sales habis harini ya 3 Oktober 2013. Aku beli ni kelmarin. Aku terpedaya dek kata kakak jual kamera ni. Sony ni boleh zoom 8 kali lebih cantik dan mempunyai HD pada video. So kalau nak bervideo, gambar HD sangat cantiklah. Aku dah try, hehe ;p

Tapi, warna yang tinggal cuma shock pink. Aku dibawah emosi terpengaruh, beli walaupun minat hijau yang teramat. hahaha. Suami mampu tersengih je =____='

38 comments

October 3, 2013 at 10:01 AM

Alhamdulillah, dapat kamera..

October 3, 2013 at 10:02 AM

Alhamdulillah..dapat kamera

October 3, 2013 at 10:31 AM

wah..bestnya :D hehe nanti bolehlah amik gambar best2 :D

October 3, 2013 at 10:36 AM

wah! bestnya yang... kita pun ada jgk kamera yang diidamkan n msih blum ada dlm genggaman :)

October 3, 2013 at 10:47 AM

btuah lah sheila dpt beli time harga murah kan, baru lah berbaloi2....;)

October 3, 2013 at 10:52 AM

Sama mcm kemera akak dulu la..tp dah jual sebab nak beli DSLR.. tapi serius harga mmg sangat murah.. masa akak beli mahal..sobs..
memamg kualiti gambar sangat cantik.. =D

October 3, 2013 at 11:13 AM

wahhh lps ni blh le snapp pic bebanyakkk

October 3, 2013 at 11:28 AM

comel warna pink.. senang ada kamera.. akak guna kamera fon aje sekarang ni.. hehe..

October 3, 2013 at 11:50 AM

Salam sheila..Wahh ada camera baru..boleh la begambar sakan kan :)

October 3, 2013 at 11:54 AM

bleh snap gambar bnyk2 la lepas ni

October 3, 2013 at 11:56 AM

Assalamualaikum.. Salam perkenalan dari Ros.. Ros singgah sini dan follow.. jemput ke blog Ros yer :)
cantiklah warna pink.. :)

October 3, 2013 at 12:01 PM

waa..murah la...bestnyaa...

October 3, 2013 at 12:45 PM

Harga menarik.
Lepas ni boleh tangkap gambar bebanyak pastu upload dalam blog lah :)

October 3, 2013 at 12:49 PM

Assalamualaikum..baru perasan..layout baru..hehehe..wah..murahnya..tp cantik apa warna pink..hehehe

October 3, 2013 at 1:02 PM

yana pon ada satu .... mmg terbaik !! tp tak guna sgt ... selalu guna hp jerk. hehehh

October 3, 2013 at 1:09 PM

kdg2 ader camera cm nie mmg best.. Fiza pun ader tp selalu lupe bw camera.. last2 pakai HP.. pastu skrg nie dah gedik nk camera DSLR.. sbb amek gambar firework smlm x puas hati.. huhu.. tp xde duet nk beli..huhu...

October 3, 2013 at 1:54 PM

stylo gak camera nie adn sebenarnya warna pink pun not bad what...hehehe

Regards,
-Strider-

October 3, 2013 at 1:56 PM

cybershot mmg best la gambar nyee..sony ni terbaik tau..

October 3, 2013 at 2:00 PM

Pernah pakai kamera Sony... Paling best, gambar yg diambil memang puas hati (lens zeiss) dan bateri tahan lama.

October 3, 2013 at 2:26 PM

selamat petang kak..
ok lah tu kak sheila. mama guna nikon je.. yang penting boleh ambil gambar penting..

October 3, 2013 at 2:29 PM

design lebih kurang sy punya tp brand samsung.. skali jatuh.. KIOK =(

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

October 3, 2013 at 2:34 PM

hehehe KA masih setia dgn canon !

October 3, 2013 at 2:40 PM

suka kamera sony cybershot juga sbb gambar dia cantik.. dlu pakai sony ericsson tetap cantik :)

p/s: blog dh bleh komen sikit. hee

October 3, 2013 at 2:54 PM

dari dlu aim DSLR.. skali bace entry ni terfikir.. dapat camera ni pon ok kot.. miahahaha.. patut beli jgk ke?

October 3, 2013 at 4:01 PM

wah bestnya :)
skrg ibu pon sibuk nak beli camera gak. bagus gak camera sony. murah n cantek qualitinya ^_^

October 3, 2013 at 4:05 PM

hee.. baru nak tanya nape x beli kaler hijau.. hi3

October 3, 2013 at 4:28 PM

Cantik pink tu...akak pun sepatutnya dah kena cari kamera baru jugak sebab yg sedia ada asyik blur je bila ambik gambar.

October 3, 2013 at 4:59 PM

camera ni smart taw. sebab guna kat tmpt keje gmbar clear je :)

salam ukhuwah dr nanie

October 3, 2013 at 6:08 PM

Sebelum ni sy pakai kamera sony..mmg terbaik...gambar pun cantikkkkkk sgt..hehe

October 3, 2013 at 6:13 PM

Done follow

October 3, 2013 at 7:25 PM

aaa kita sama la sheila
yumida nyer pun sony gak
16 mega pixels
wah beli la shot sana shot sini
isitabung komli sini

October 4, 2013 at 3:50 PM

nak jugak!! hehehehe...
kita pun pakai samsung.. tapi lama dah..
memory masuk air..skrg harpkan nak beli ninetology U9Z1+ je..
awak komen banyak2 dan share banyak2 entry kita tau.. kot kot leh menang U9z1+.. satu lagi jangan lupa subscribe,.. hehehe

October 4, 2013 at 6:04 PM

cantik lerrrrrrrrrr shiela..hihihi

October 7, 2013 at 11:49 AM

Camera Sony mmg cantik kalau amik gambar..

October 8, 2013 at 2:56 PM

Assalamualaikum Sheila..bestnya dpt beli kamera

October 8, 2013 at 8:31 PM

ok la tu sheila.. at least ada harta terkumpul.. hehe
dapat juga abadikan kenangan bersama kan..

October 11, 2013 at 8:46 AM

bertambah berseri² gambar kat blog ni nnt wiwiwiwiwi

October 22, 2013 at 12:49 AM

makin berlambak la gambar die ni nanti..hehe

Post a Comment