#WW- 35 (Air Asia) | norsheilasalleh.blogspot.com

#WW- 35 (Air Asia)


Assalamualaikum...
p/s : sudah lebur tiket flight yang daku beli untuk tahun depan. hehehe. Sabar jelah, mungkin akan ada rezeki lebih, bolehlah beli tiket murah lagi. Insyallah :)

32 comments

October 30, 2013 at 8:47 AM

Ala ruginya.. maybe bukan rezeki sheila kali nie..

October 30, 2013 at 9:30 AM

takpelh ... tiket bile2 boleh beli. tapi rezeki yg dpt sekrang nie lg penting dan berbaloi ^^

October 30, 2013 at 9:49 AM

kenapa lebur sheila? insya-Allah akan ada rezeki lagi kan..

October 30, 2013 at 9:50 AM

salam shiela..kalau bdget nak jugak pi bercuti..lama dah tak masuk blog nie....

October 30, 2013 at 10:19 AM

haik kanapa plak boleh lebur...
takapala t ada juga rezki tu kan ;)

October 30, 2013 at 11:15 AM

salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blgospot.com

October 30, 2013 at 11:29 AM

Akak ada le sekali dua lebur cenggitu je tiket satu family pulak tu...sob...sob...

October 30, 2013 at 11:41 AM

wah dah rancang cuti ker? bestnye... nk kemana pula ney..

October 30, 2013 at 1:09 PM

huhu sabar saja la :)

October 30, 2013 at 3:21 PM

nape??

October 30, 2013 at 3:26 PM

bawa bertenang yer..hu3..agak pelik bila diubah ke bahasa Melayu

October 30, 2013 at 10:40 PM

Sabar jelah.. dah x sempat nk buat mcm mana.. Salam rabu sheila :)

October 30, 2013 at 11:47 PM

Rilex Sheila, mana tau lepas ni pergi cuti naik MAS pulak kan ?
Sheila sihat ?

October 31, 2013 at 11:42 AM

lebur apa pasai?

October 31, 2013 at 1:00 PM

in syaa Allah ada rezeki lain nanti tu !

October 31, 2013 at 1:33 PM

jom bercuti di Kuantan....hehehehe

October 31, 2013 at 5:04 PM

mcmne bole lebur?

October 31, 2013 at 6:33 PM

Yup yup.. insyaallah.. ^_^

October 31, 2013 at 7:14 PM

Jangan bawa bertendang sudah

October 31, 2013 at 8:27 PM

InsyaAllah..ada rezki tu nanti...

November 1, 2013 at 12:39 PM

selamat bercuti...^^

November 1, 2013 at 3:34 PM

Hai sheila.. jemput join GA teman yea..
hadiah awesome!!
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

November 1, 2013 at 5:25 PM

ya insyaAllah. Sheila nk bercuti ke mana ?

November 2, 2013 at 7:56 AM

dah burn ke

November 3, 2013 at 1:13 AM

nak ikut!! =P

November 3, 2013 at 5:58 PM

Assalamualaikum sheila..xpe2.lpas nih mgkin de rezki lain kan

November 3, 2013 at 8:11 PM

sekrang sedang promosi nie.. boleh beli..sabo jelah kalau dah lebur

November 4, 2013 at 1:08 PM

takpe mungkin ada lagi thn depan :)

November 5, 2013 at 10:06 AM

assalammualaikum Sheila..xpe..mgkin kali nie bkn rezeki Sheila..In Shaa Allah thun dpn pasti ada lagi..:)

November 10, 2013 at 12:02 AM

X rugi beli tiket tu.. untung nasib ada masa boleh pergi.. stand by je.. :)

November 13, 2013 at 10:53 AM

wahh nk kemane tuh sheila ;)

November 20, 2013 at 4:29 PM

hikhikhik.. sabo sabo.. ade rezeki bawak baby sekalii k. hehehhe

Post a Comment