Bawal Satin Silk from The Gorjes | norsheilasalleh.blogspot.com

Bawal Satin Silk from The Gorjes

Assalamualaikum...
Baru-baru ni aku ada beli tudung online. Setahu aku silk satin memang jadi trendy sekarang. hehe. Aku pun belilah sehelai tudung bawal. Warna hampir ke hijau dan gelap. Suka gila waktu parcel ni sampai. hehe. FYI, owner The Gorjes ni stay di Terengganu ya. Tapi no worries, sebab semalam bayar, harini terus dapat parcel. Kelas tak? Aku pun terperanjat bila tengok address owner TG ni. hihi.
sheila shahfiekry
Ada banyak kelebihan yang aku nampak dengan tudung bawal ni. Antaranya labuh (insyallah aurat lebih terjaga), tak payah iron, mudah nak bentuk dan material kain sangat sejuk. Really comfortable. Sekarang aku dah mula minat bawal semula... Dengan syarat tak payah susah-susah nak iron tudung. I is pemalas okey. hehhee.
sheila shahfiekry
p/s : visit instagram The Gorjes, material all from Terengganu :)

34 comments

October 8, 2013 at 10:17 AM

hehe comel..tu yang best tak payah susah payah iron kan hihi..

October 8, 2013 at 10:23 AM

Segak aih pagi2 nie.. akak tak pandai pakai bawal..sbb tue prefer tudung instant jer.. senang sarung jer.. hehehe

October 8, 2013 at 10:25 AM

Ikut muka akak, sesuai pakai bawal je sebenarnya..Tudung ada owning ni kalau akak pakai mesti nampak lagi tua, tp nak buat camana, dah itu yg senang..hehe. Tapi kalau berjalan memang akak pakai bawal selalunya

October 8, 2013 at 10:30 AM

saya memang peminat bawal tegar..kihkih..

October 8, 2013 at 10:36 AM

bab menggosok i pon MALAS .. pakai tudung sarung jerk skrg sbb terlampau rajin.. kalau sheila kata tak perlu iron .... mmg ptt dicuba nie ... dulu pon minat bawal. thnx sheila

October 8, 2013 at 10:38 AM

Cantiknyaaa

October 8, 2013 at 10:53 AM

cantikla :)

October 8, 2013 at 11:01 AM

Isteri saya dah xpakai tudung2 mcm ni...jenis sarung tu jer, mudah dan senang katanya. Mana2lah asalkan menutup aurat... :)

October 8, 2013 at 11:13 AM

Assalamualaikum . moksu . ada terjah terjah tak bidang 60 ada tak?

October 8, 2013 at 11:21 AM

hoyeh..tul ke x yah iron..

October 8, 2013 at 11:37 AM

comey tudung nye

October 8, 2013 at 11:42 AM

cantik..tapi kalau akak pakai yg satin ni gamaknya berejam la depan cermin..hihi

October 8, 2013 at 11:48 AM

sempat melaram ye...tp cantik..

October 8, 2013 at 12:11 PM

nampak selesa.. :D

October 8, 2013 at 1:00 PM

phewwwit... nak ngorat awek ni la :)

October 8, 2013 at 1:28 PM

sekarang silk satin pulak..hehe...nak kena usha ni..btw, kak sheila look gorjes dengan tudung tu...puji iklas ni..:)

October 8, 2013 at 1:41 PM

salam tengahari kak, cantik akak dengan tudung tu, mama juga suka pakai bawal...

October 8, 2013 at 2:05 PM

Assalamualaikum sheila...cantik tudung nih

October 8, 2013 at 2:26 PM

amboii.. sweetnyee diaaa.. tudung baru yeaa.. heee.. pinjammm? hik3

October 8, 2013 at 2:33 PM

Memang cantik dan menawan

October 8, 2013 at 2:42 PM

cantik bawal tu..

October 8, 2013 at 2:54 PM

fiza pun suke kalau tudung tu senang nk pakai... cantik la corak dye..

October 8, 2013 at 4:30 PM

hai syg sheila.. jom join ni, segmen ketiga kita.. ngeh3! jom.. :)

Korang nak topup RM30 tak ??
Ok! Shakira kembali dengan segmen ketiga !! Huhu..
Korang kena bikin dialog je !! Senang !! Jom :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

October 8, 2013 at 4:37 PM

senang bentuk eh? Bape RM?
kite xminat sgt laa shawl ke bawal ke yg licin -_-

October 8, 2013 at 7:02 PM

cantik design yang awak beli tu..hehe...

Regards,
-Strider-

October 8, 2013 at 8:06 PM

wah cantik la bawal satin tusheila
terus ayu and elegant org mamakainya..pewit
kaler dia cantik, corak pun cantik, sesuai dgn baju yg sheila pakai tu
yumida isi tabong abg kom kom sini..hihi

October 8, 2013 at 8:27 PM

actually bukan malas nak iron, tp nak jimat masa..heheh

October 9, 2013 at 9:14 AM

wah nampak cantik sgt... nanti nak cari juga bila ke sana weekend ni hehehe

October 9, 2013 at 11:53 AM

assalamualaikum sheila.. part paling fifi suke.. takpayah iron jugak.. kite serupe..

October 9, 2013 at 4:50 PM

ahak! sweet je tengok sis pakai :D

October 11, 2013 at 8:47 AM

corak dia pun unik.. lama x pakai tudung bawal

October 11, 2013 at 11:34 AM

Kalau bab xpayah iron mmg menjadi pilihan......

October 22, 2013 at 12:48 AM

comel je..kalau nad pakai agaknyer dah terumabng ambing

Anonymous
January 21, 2014 at 3:53 PM

Arrr.... camnie baru la best membaca... artikel yg menarik...
olahan yg simple .. themes yg sesuai... tahniah awak...
;)

Feel free to surf to my blog Paul

Post a Comment