Dating Berdua Dengan Yang Halal | norsheilasalleh.blogspot.com

Dating Berdua Dengan Yang Halal

Assalamualaikum...
Lama gila tak dating. heeee. Kalau aku cakap lama, memang makan bulan jelah. Takdalah sampai bertahun-tahun. Take noted okey. Macam tak percaya bila suami yang ajak pergi dating, tengok movie dan makan-makan. I was shocked and feeling melayang ke lautan cinta. muahahhahaa ;p

Pangggggggg!

Terperasan lebih pulak. hahhaa. First time masuk OU dengan suami. Suami den tak suka jejalan buang masa kat shopping mall besar. Selalu lepak Jusco atau Tesco. Sangat mak-mak kan? hahahhaa. Alhamdullilah aku bersyukur, suami sempoi. Time boleh jalan jauh, dia tetap luangkan masa dengan isterinya. Terima kasih suamiku.
Chicken Rice Shop ni, beliau yang nak sangat makan. I is follow je. Not bad, super kenyang. Alhamdullilah syukur. Siap-siap makan, terus masuk TGV nak tengok wayang. World War Z, cerita pasal zomba zombie. Penuh dengan aksi terkejut-terkejut. Tension mak tengok tau! Last-last, aku ketap bibir. Motif sebab taknak menjerit seorang diri kat dalam wayang tu. Aku tak paham nape cerita suspend ni aku sorang je over terkejut. Apakah aku je punya sense yang kuat? Muahhhahahaaaaa. Abaikan kata-kataku. Sekian, yang enjoyed sangat dating dengan suami tercinta :)

19 comments

August 18, 2013 at 2:53 AM

jerit je shiela..apa nak heran..bayar tiket ape..hahaha., masih berdua , xpa bila2 pn boleh date.

August 18, 2013 at 3:05 AM

Citer tue mmg buat org trkejut pn..tp best kan.. kerap2 la dating lg lepas nie.. baru bertambah2 kasih sayang.. ;)

August 18, 2013 at 8:10 AM

wah best nya...btw, semoga hubungan akak suami isteri, kekal hinggak ke jannah, kiranya best jugaklah yer cerita tu..:)

August 18, 2013 at 9:50 AM

bestnya :)

August 18, 2013 at 1:56 PM

so suweeettt...dah kawen pon dating cm boyfren gurlfrenn..ni yg bguss..heee.
smoge slalu bahagia :-)

August 18, 2013 at 8:35 PM

ecececehhh semoga bahagia dunia akhirat :)

August 19, 2013 at 9:26 AM

eh bla dah diajak dating haruslah srnok melayang2 kan! hehehe
agaknya org lain xbrapa fokus tgk kot? heheh

August 19, 2013 at 10:06 AM

i pon selalu dating gak... tgk wayang, dan buang masa kat shoping complex.. lokasi peveret kedai hardware.. hahah....

August 19, 2013 at 2:28 PM

syokknye dpt datink berdua..m3h datink berlima..waaa

August 19, 2013 at 4:15 PM

sedap aih~

August 20, 2013 at 2:23 PM

dapat peluang dating haruskan gunakan maa sebaik mungkin hihihihihi

August 20, 2013 at 2:46 PM

so sweetnya..

tak tgk pun lg cerita zombie tu.. hehe

August 20, 2013 at 3:25 PM

waaaaaaaaa.. byk nya menu tuu..sheilaorder apa masa tu?

August 21, 2013 at 10:30 AM

huhu bestnya jalan2 dgn yang halal.. tak ada siapa nak marahkan sayang? huhu

August 21, 2013 at 1:55 PM

Assalamualaikum Sheila. Sekali sekala dating ngn suami best kan...

August 21, 2013 at 1:55 PM

Assalamualaikum Sheila..
Bestkan sekali sekala kuar dating dgn suami

August 21, 2013 at 3:17 PM

Sementara berdua nie blh la dating selalu kan hihihi

August 26, 2013 at 9:12 AM

dah kawinla kene kerap dating..hahaha..banyakneyr makanan

August 31, 2013 at 1:50 AM

syoknya dapat dating dgn cik abg..heheh

Post a Comment