Happy 3rd Blog Anniversary :) | norsheilasalleh.blogspot.com

Happy 3rd Blog Anniversary :)

Assalamualaikum...
31 Ogos 2010, tarikh aku mula berblogging. Bila aku baca semula segala penulisan aku, memang boleh buat tergelak. Ayat-ayat banyak skema dan sarkastik. Ahh aku rindu update entri di waktu embun menitis. Sejak pemergian laptop kesayangan, aku hanya sempat update melalui tab. Mujur aku masih sayangkan blog peribadiku ini. Satu pencapaian indah bila aku mula guna domain sendiri. *free tahun pertama pulak tu*
Hari ni, aku meraikan hari bersejarah blog ini. Dah 3 tahun usianya. Sudah 912 entri telah dipos selama 3 tahun tapi banyak entri yang terpaksa deleted atas sebab peribadi (",)
sheila shahfiekry
p/s : blog anniversary korang bila?

18 comments

August 31, 2013 at 1:34 AM

Wahhh...
Happy anniversary blog twin!!
AJ pun tak ingat masa bile AJ start berblog...
Hehehhe..
Ingat tahun je la...

August 31, 2013 at 1:40 AM

happy anniversary buat blog sheila..
alamak..blog kita dah lepas dah date dia..
haha..
baru teringat..

August 31, 2013 at 10:43 AM

dah tiga tahu rupenye ye kak..selamat maju jaya dalam arena blogging, hehe...nanti nak stalk entri lama akak la..:)

August 31, 2013 at 11:02 AM

wah..dah byk entri sis sheila
byk kan kenangan dgn berblog ni
selamat menyambut ulang thn berblog :)

August 31, 2013 at 1:14 PM

happy anniversary utk blog shilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,lebiu lah,selalu datang komen kat entri onie,harini baru ada masa nak blogwalking,hiks :D

August 31, 2013 at 1:39 PM

selamat hari kemerdekaan ke56..:)

August 31, 2013 at 2:02 PM

eh, sama kita 3thn, tapi eca bulan 4/5 rasanya..dlu2 rajin buat GA tuk anniversary blog.hahaha..skrg ingt tarikh domain sendiri je.sebab masa tu kena renew.kekekeke~

August 31, 2013 at 5:53 PM

1st entri aku 15 march 2009.. perghh lama tak?

September 1, 2013 at 5:31 AM

Happy Anniversary Sheila..! ^_^v

September 1, 2013 at 8:35 AM

Assalamualaikum sheila..
Blog anniversary akak bln 12 tp tarikh lpe..kne check balik..huhuhu

September 1, 2013 at 10:51 AM

happy anni dear. semoga akan terus berblog ye.

September 2, 2013 at 4:19 PM

happy blog's anniversary sayang.. hehehee kita memang lambat lagi.. haha 4/6 tahun depan baru setahun..muda ni you.. awww.. hehee

September 3, 2013 at 12:42 PM

happy anniversary blog yea.. saya newby.. =)

September 3, 2013 at 3:31 PM

wow tahniah blog sheila.. sama lh dgn blog pcl tp lahir awal tahun yg sama.. semog semakin mantap dari pelbagai sudut..cayalah.

September 3, 2013 at 8:35 PM

Happy Anniversary www.sheilashahfiekry.my! :)

September 5, 2013 at 5:31 PM

feewitt.... tahniah shiela....

September 6, 2013 at 3:55 PM

Tahniah! Lama jugak tu 3 tahun. Semoga terus menulis dan menulis :)

September 19, 2013 at 12:32 AM

Wah dah tiga tahun..truskan berblgging

Post a Comment