Sony Xperia Water Resistance | norsheilasalleh.blogspot.com

Sony Xperia Water Resistance

Assalamualaikum...
Lama dah tak pakai sony. Hampir 2 tahun kalau tak silap. Last pakai model sony pun boleh terlupa. Alahaiiii sheila ni. Apa pun tak boleh. Kelmarin usha-usha kat timeline fb, tertengok Anne Raihan up gambar ni. Memang kecur terus air liur. Melayang sudah target nak beli pc baru tu. Senang betul nak racun si sheila ni. hihihihiooooooo :p

Ada kelebihannya kenapa aku sentiasa kejar brand sony ni. Sejak mula berblogging since Ogos 2010, aku snap segala jadah masuk entri semua pakai phone sony tauuu. So aku tahu kualiti dia sangat awesome to the max. Itu bagi aku la, buat pengguna lain yang tak pernah guna sony maybe tak tahu kot. Seriously, aku jatuh cinta lagi!
Model baru sony ni, kalis air babe. Tak dapat#GoPro yang mahal tu, terkam sony ni pun kira oraits juga. hikhik.
p/s : Nanti aku update harga pasaran yaaa. Stay tune babes :D

13 comments

August 6, 2013 at 8:49 AM

HARGA PASARAN MASIH RM2199 untuk GB paling besar.iman dah usha kak..dan masih dalam mengumpul duit ni hehehhe

August 6, 2013 at 8:59 AM

En.Husband akak mmg dari dulu suka pakai sony...dgr music kat sini best....selamat hri raya shiela

August 6, 2013 at 9:34 AM

boleh bawak g diving ni! haha :)

August 6, 2013 at 9:40 AM

sy pun peminat sony jgak.... kamera mmg best.. tpi skrg dh trpakai samsung plak.. huhu..

August 6, 2013 at 9:58 AM

assalamualaikum sheila.. mcm mana dgn register SKMM tu dear?

August 6, 2013 at 10:12 AM

As salam sheila, Oo bagus ya Sony nie, akk da biasa ngan Samsung :)

August 6, 2013 at 10:51 AM

belanja satu huhuhu

August 6, 2013 at 11:06 AM

assalam... woww... canteknya sony...dulu sy pon penggemar sony..tapi skang dh bertukar ke samsung...hehehe... :)

August 6, 2013 at 11:59 AM

sama la suka sgt sony..last pnya cybershot tu lps tu hilang kena curi

August 6, 2013 at 3:45 PM

menarik sheila

August 6, 2013 at 7:59 PM

sony memang kualiti gambar dia cantik-cantik.. dulu saya pernah pakai sony, memang gambar cantik

August 6, 2013 at 10:58 PM

Assalamualaikum . moksu . . ain pun rasanya macam dah jatuh cinta . . . cepat tau update harganya :D

August 7, 2013 at 10:30 AM

sblm nie akak pernah pakai sony jugak.. kualiti gambar dia mmg terbaik.. =D

Post a Comment