Lost World of Tambun Blogger's Getaway | norsheilasalleh.blogspot.com

Lost World of Tambun Blogger's Getaway

Assalamualaikum...
Lost World of Tambun, salah satu taman tema di Malaysia yang popular. Juga tersenarai di dalam 10 Destinasi Pelancongan Terbaik untuk The Best of Malaysia Awards 2013. Taniah taniah. Terletak di Ipoh Perak, menjanjikan kepuasan bagi anda yang gemarkan aktiviti air. Haii bestnya kalau dapat spend time di sini bersama blogger semua.

Seramai 30 blogger yang berjaya hasilkan entri kreatif akan dipilih untuk menyertai getaway ini bersama The Butterfly Project Malaysia pada 22-23 September 2013. Boleh berkenalan dengan lebih rapat sambil bergembira di taman tema. Pastinya menjadi satu pengalaman yang luar biasa menarik. heheheheee.
Sebagai orang yang tak pernah jejak kaki ke taman tema ini, haruslah i nak share dengan korang camne rupanya taman tema ni. Kalau ada yang dah pernah pergi, tolong jangan jeleskan kita ye. hehehhe. 
lost-world-of-tambun cliff-racer-2
" saya nak pergi sebab saya tak pernah jejak kaki ke taman tema ini "
Bukan sekadar taman tema, ada beberapa perkara yang menarik di sana. Antaranya Amusement Park. Petting Zoo, Tiger Valley, Hot Springs & Spa, Tin Valley. Baru je dengar nama-nama ni, hati dah tertarik-tarik nak pergi sana. 
Saphira's Lair, haii teringinnya nak merasa =____='
Sekiranya ada rakan blogger yang ingin mencuba-cuba macam aku, jom klik info dibawah ini. Cepat ye, ramai rakan blogger dah terpilih jadi pemenangnya  :-
FB Lost World of Tambun :
https://www.facebook.com/lostworldoftambun

33 comments

August 20, 2013 at 4:20 PM

menarik..tapi sya tkut air

August 20, 2013 at 4:21 PM

wahhh ... mmg tak pernah jejak kaki kat sana. tgk gmbr pon dh best... kalau dpt pergi lg best. hehehh gudluck dear ^^

August 20, 2013 at 4:32 PM

Gud Luck yer Sheila...akak baru jer booking tadi nak p bulan 10 nie...akak beli voucher kat Groupon.. tgk link nie.. murah tau.. ;)
http://getaways.groupon.my/deals/717265568

August 20, 2013 at 4:35 PM

teringin gak pegi sini! huhu

August 20, 2013 at 4:51 PM

alahai..seronoknyela kalau dpt pegi sini...msti ank2 taknak balik nnt..hihi~

August 20, 2013 at 6:19 PM

yeayy sheila joinn...gud2..hehehe

August 20, 2013 at 6:59 PM

ramai ckp tambun lost world ni best, tapi tak berkesempatan nk ke sana..otw balik kampung je pon ! hehe

August 20, 2013 at 8:03 PM

bestnya dpt gi sini..sedang memasang angan-angan nak pi sini

August 20, 2013 at 8:35 PM

wah!!! best la jalan2... ^_^

August 20, 2013 at 8:58 PM

Assalamualaikum...sheila..klu masuk fee dia berapa??? hehe..kan dlm tu ada mcm2..kira mcm mna..byr sekali masuk utk semua atau bayar asing2..ikut tempat yg pegi ja..??

August 20, 2013 at 9:13 PM

lwot blokg umah kite jeeee huhu kalo mai2 helo2 la leh borak kopitiam hehe gudluck. nk try la sbb xpenah pi hohohoho

August 20, 2013 at 9:41 PM

best nyer kalau dapat main nih, tapi macam takut jer...

#selamat hari raya kak :)

August 20, 2013 at 9:51 PM

gudluck sheila ! menang boleh la ke tambun yee.. :D

August 21, 2013 at 12:09 AM

good luck Sheila..:)

August 21, 2013 at 12:34 AM

best nyer.. tapi buat masa sekarang tak sempat nak update blog :)

August 21, 2013 at 4:16 AM

wah best la... tak pernahpergi^^

August 21, 2013 at 4:51 AM

pergh.. ini sangat-sangat menarik ni.. mak aih..

August 21, 2013 at 9:41 AM

Good luck Sheila syg :)

August 21, 2013 at 10:21 AM

Salam sheila.. mcm menarik je contest ni.. nk join la.. kalau ada rezeki, kita leh menang sama2 n kenal kan.. hehehe.. thanks for sharing tau..

August 21, 2013 at 12:19 PM

gd luck yer moga berjaya

August 21, 2013 at 12:32 PM

Harap dapat bawa famili bermandi manda di sini suatu hari nanti.

August 21, 2013 at 1:58 PM

Akak pn teringin nak gi tp xtau la ble

August 21, 2013 at 3:17 PM

bestnya ada water slide!! i hope u dpt pergi sheila!

August 21, 2013 at 3:18 PM

Ank2 dah ke sana,akk ngan suami jerk blm smpai lg..uhuhu

August 21, 2013 at 4:13 PM

fifi pernah pergi dan sangat seronok.. pergi mase bujang...

August 21, 2013 at 4:34 PM

Good Luck shiela :D

August 21, 2013 at 6:47 PM

good luck sheila. akak suka aktiviti macam ni tau!!! akak doakan shiela terpilih dear!!!

August 22, 2013 at 9:02 AM

wah..menarik ni

August 22, 2013 at 10:54 AM

gd luck.. best jugak contest nie..

August 23, 2013 at 3:28 PM

entah bile nak sampai sana sheila..hehe

August 26, 2013 at 9:11 AM

memang best..tgk gambar pun fuh memang teringin nak pergi

August 26, 2013 at 2:29 PM

nice entry babe :) all the best!

August 27, 2013 at 8:53 PM

Tgh blogwalking pasal tempat ni..teringin pulak nak pergi. Hehe

Post a Comment