GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU. | norsheilasalleh.blogspot.com

GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU.

Assalamualaikum...
Giveaway Fair & Lovely bersama Asyik Mailburogu
Mula tu terkejut gak tengok dateline dia dah tamat 18 Ogos, tak sangka Asyik lanjutkan sampai 24 Ogos. Sebanyak 10 pemenang akan dipilih untuk menerima hadiah 1 set hamper Fair & Lovely bernilai RM50. Terus teruja nak join, heeee. 
Cara nak join mudah je :- korang kena jawab soalan, lengkapkan slogan tak lebih 200 patah perkataan dan cerita sikit pengalaman indah berhari raya dengan wajah cerah berseri. Simple kan? Jom join kawan-kawan!
* Kandungan yang terdapat dalam Advanced Multi Vitamin ialah vitamin B3, C & E.
* Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin dan Asyik Mailburogu dapat memberikan inspirasi serta mengubah hidup saya secara positif kerana wajah berseri dan kulit yang cerah dapat menaikkan keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang tersayang, keluarga dan sahabat handai tak kira dimana atau bila masanya. 
* Pengalaman indah saya di Hari Raya Aidilfitri dengan wajah cerah berseri tak boleh dilupakan bila sanak saudara tegur wajah yang berseri seperti ibu mengandung. hehe. Wajah tak nampak kusam walaupun penat memasak dan sibuk melayan tetamu. Tak perlu makan vitamin tambahan seperti collagen, hanya gunakan pencuci muka dan krim Fair & Lovely semua masalah kulit dan wajah selesai :)

16 comments

August 22, 2013 at 11:54 PM

Assalamualaikum Sheila..mcm berjanji pula kan..sheila buat entry giveaway blog Asyik..Asyik pula buat review ttg blog Sheila..hehe..semoga berjaya yea..terima kasih sudi join..:)

August 23, 2013 at 12:55 AM

all the besttttt

August 23, 2013 at 8:43 AM

Gud luck Sheila.. ;)

August 23, 2013 at 9:31 AM

assalamualaikum.. sheila join ke? good luck ye..

August 23, 2013 at 10:50 AM

Gudluck twin... =D

August 23, 2013 at 11:07 AM

Assalamualaikum.. Good Luck Sheila :)

August 23, 2013 at 11:42 AM

Wah menariknya. Good luck pada peserta!

August 23, 2013 at 1:31 PM

Semoga berjaya, good luck ye!

August 23, 2013 at 3:25 PM

singgah ptg..gud luck ye sheila..

August 23, 2013 at 7:03 PM

gdluck buat sis sheila
suka baca ayat sis tu...x perlu mkn kalagen bagai..fair n lovely sebgai pengganti :)

August 23, 2013 at 8:29 PM

good luck!! azwa pun join.. :)

August 24, 2013 at 10:32 AM

good luck yer
wah cantik mulus berseri di aidilfitri

August 25, 2013 at 1:13 AM

laki leh join x?? hehehhee

August 26, 2013 at 9:10 AM

sheila dah memang cantik..hehee..good luck dear

August 26, 2013 at 10:43 AM

Good luck pada yang penyertainya c:

August 26, 2013 at 7:35 PM

semoga ade rezeki heee kite pon join heee

Post a Comment