Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2 | norsheilasalleh.blogspot.com

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Assalamualaikum...
Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
3. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

24 comments

August 16, 2013 at 12:05 PM

selamat bersegmen..

August 16, 2013 at 12:31 PM

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 16, 2013 at 1:12 PM

CN join yer

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

August 16, 2013 at 1:25 PM

Assalamualaikum Sheila, selamat bersegmen dear :)

August 16, 2013 at 1:57 PM

Assalamualaikum Sheila, jom join giveaway Asyik buat..

**ada hutang 1 review blog dgn Sheila ni..hehe..blm sempat buat lg..

August 16, 2013 at 2:45 PM

akak dah join jugak...jom sama-sama bloghopping...selamat hari raya shiela

August 16, 2013 at 8:34 PM

melompat dr segmen yg same... jemputlah singgah.. (@_@)

http://suarackatak.blogspot.com/

August 17, 2013 at 8:27 AM

Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)

August 17, 2013 at 8:56 AM

Selamat bersegmen sheila.. :)

August 17, 2013 at 12:43 PM

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 18, 2013 at 2:48 AM

hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 18, 2013 at 4:15 PM

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

August 19, 2013 at 5:24 AM

bloghopping sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

August 19, 2013 at 10:50 AM

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 1:13 PM

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 19, 2013 at 9:46 PM

singgah dr segment yg sama :)

http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 20, 2013 at 4:41 PM

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/

August 21, 2013 at 10:21 AM

Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

August 21, 2013 at 12:46 PM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 21, 2013 at 3:18 PM

Salam perkenalan dari segmen yang sama..

http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 21, 2013 at 6:13 PM

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 22, 2013 at 11:05 AM

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 23, 2013 at 5:45 PM

dtg drp segmen yg sama ... done follow

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

August 24, 2013 at 8:39 PM

assalamualaikum sheila.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

Post a Comment