Pixajoy - Affiliate Programme | norsheilasalleh.blogspot.com

Pixajoy - Affiliate Programme

Assalamualaikum...
Lama dah tak usha website Pixajoy. Godek lah itu ini, pastu baru perasan ada program baik punya. Korang tahu tak kalau korang dah register dengan depa. Automatik korang masuk dalam affiliate programme.
Apa itu affiliate programme dari Pixajoy? Korang boleh buat extra money sepanjang tahun hanya dengan sharing pixajoy kepada website lain. Cer usha bawah ni.

Apa yang anda dapat?  :-
1) RM10 on the spot when you sign up as a Joy Affiliate ;
2) 10% of the 1st nett order made by a customer referred by you ;
3) 5% of the following nett order made by customer within 90 days of 1st order

Bagaimana nak earn money? :-
1) Minimum payout rm50
2) Earnings will be credited into your Bank Account

Jom start sekarang :-
1) sign up dengan Pixajoy. Kalau sudah, RM10 automatik kredit pada akaun Joy Affiliate anda
2) sila lihat banner link atau text link yang sedia ada
3) pilih salah satu, untuk diletakkan di website anda
4) copy coding yang telah disediakan di banner link atau text link
5) pengunjung akan klik banner link atau text link anda
6) bila mereka membuat order, pihak Pixajoy akan detect mereka sebagai pengunjung anda, earning akan dikreditkan pada akaun Joy Affiliate anda
7) sila lihat trafik unik daripada pengunjung yang klik banner link atau text link anda di akaun Joy Affiliate anda.

p/s : thanks Eida, sebab kenalkan aku pada pixajoy :)

9 comments

August 3, 2013 at 6:44 AM

Salam Sheila, ..bagus..rebut peluang yg ada depan mata..bukan sekadar suka suki blogging saja.

August 3, 2013 at 8:13 AM

ok2..nk sign in l hehe thanks sheila ;)

August 3, 2013 at 2:48 PM

thanx for sharing...macam nak try je...dia macam nufnang la jugak eh?

August 3, 2013 at 3:17 PM

tak tau laa pasal ni

August 3, 2013 at 11:11 PM

Sheila mesti dah join Pixajoy kan ?
Harap semuanya berhasil ya Sheila. Selamat hari raya dan maaf andai ada terkasar bahasa dan terlebih bicara.

August 4, 2013 at 3:21 AM

bnyk je cara untuk buat duit kat internet kan? jemput lah singgah blog ye. asyik like gambar kita kat fb je. :p

http://kaio.my

August 4, 2013 at 7:20 AM

Semoga bertambah lgi rezeki SS lps nie..:)

August 5, 2013 at 3:25 PM

cume terpikir ade ke org akan klik..nad pun berusaha cr duit lbh ni..hehe

August 5, 2013 at 3:58 PM

macam nak mencuba :)

Post a Comment