Saya ♥ Jubah | norsheilasalleh.blogspot.com

Saya ♥ Jubah

Assalamualaikum...
Akhirnya, aku pakai jua jubah warna pink pemberian mak. heee. Den tak bape berkenan warna pink sebenarnya. Tapi disebabkan ianya jubah, terus jadi suka. Sekarang tengah syok kumpul jubah. Tapi nak beli, kena tengok dulu. Kadang tu dapat size ngam, tapi senteng kainnya. Aku ni galah orangnya. Selalu melepas nak beli...

Niat dihati nak pergi Jalan Tar, beli kain. Minta mak buatkan jubah ikut size dan ketinggian aku. Lama dah terpendam niat ni. Macam tak elok menyusahkan mak kita :(

Tapi tapi..... kena juga beli kain. Sebabnya kalau nak pergi majlis kawin atau kenduri kendara, aku enggak punya baju kurung. Semuanya agak kecik dan dah selamat disedekahkan pada yang lebih memerlukan. Itu pasal aku suka pakai jubah. Satu hal sebab saiz besar, satu hal lagi sebab boleh pakai lama. Weee jimat ongkos suami! So misi mencari kain akan tetap berjalan dengan izin suami dan kesanggupan mak jahitkan jubah special untuk anaknya. Heeeeeeeeeeeeeeee ;p
sheila shahfiekry

18 comments

September 1, 2013 at 2:46 PM

hehe, da jmpe geng yg x mnat pink...

September 1, 2013 at 2:46 PM

hehe, da jmpe geng yg x mnat pink...

September 1, 2013 at 5:44 PM

Hehehe masalah saya pulak kalau beli jubah atau dress, harus la dipotong potong sebab terlalu labuh hihihi

September 1, 2013 at 6:32 PM

nice jubah :)

September 1, 2013 at 7:50 PM

wah..beznye
kalau kat kedai dah melayang dah beli jubah ni
better jahitkan sendiri
cantik jubah ni sis sheila..kalernya lembut..spt tuan badannya jugak

jemput join segmen ni sis sheila..klo free:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
jom la join :)

September 1, 2013 at 10:19 PM

Assalamualaikum . moksu . ain lebih suka pakai jubah berbanding baju kurung . selesa sangat . :D and suka kita tenguk moksu pakai jubah :)

September 2, 2013 at 9:21 AM

olo tomeiiiiii

September 2, 2013 at 9:45 AM

salam sheila...sy pun xbrapa suka kale pink...tp pink jubah sheila ni lembut je, sweet gitu...;)

September 2, 2013 at 4:17 PM

kita tak tau kita minta kaler apa sheila..hahaaa

September 3, 2013 at 8:33 PM

Segak aih sheila.. org tinggi mmg sesuai la pakai jubah..ermm koleksi jubah akak ada 1 jer..sebab akak rasa jubah nie tak sesuai utk org yg rendang tak berbuah mcm akak nie pakai..hehehe

September 4, 2013 at 12:46 AM

Comel Sheila pakai jubah :-)

September 4, 2013 at 12:51 PM

alahai.. cumey je dia pakai jubah.. cute miut tauuu

September 4, 2013 at 12:52 PM

jubah nie klu kne saiz mmg comel.. dan sheila pakai mmd comel..npk kiut jer..

September 4, 2013 at 1:46 PM

comey ... raya hari tue yana beli 2pasang jubah. takda baju kurung pun. skrg mmg dh start berjinak2 ngn jubah ^^

September 5, 2013 at 12:54 PM

lawanya dia pakai jubah.. ehh, harini kita pergi keje pun pkai jubah dress.. tp tak ketat la.. selesa kn.. :)

September 6, 2013 at 3:50 PM

Comel jerk sheila pakai wrna pink nie.. :)

September 11, 2013 at 3:33 PM

ayu kecik je.. tp prefer jubah juga..tp stakat ni ada 2-3 helai je.. cume masa keje xleh pakai jubah..tu yg slow skit nk mengumpul..

September 19, 2013 at 12:31 AM

Nad pun kalau boleh nak pkai jubah..tapi nad Kecik dan kurus..nampk geleber bila pakai jubah..

Post a Comment