(>.~) + (=.=') = (",) | norsheilasalleh.blogspot.com

(>.~) + (=.=') = (",)

Assalamualaikum...

Ini entri terlebih berperasaan rasanya... Gara-gara terlebih kreatif, aku duduk sambil mengukir sesuatu di atas kertas. Mula-mula niat kat hati nak menconteng-conteng saja. Tiba-tiba jadi lain pula. Maaflah =.='

Inilah hasilnya.

* graffiti la kononnya... * 
* habis pen bersepah-sepah *

Aku dah letak dalam frame. Esok nak kemas rumah dan letak frame tersebut di satu sudut. hihi. Rasa seronok pula. Rasa macam kembali budak pun ada juga. Zaman sekolah menengah dulu, aku dan geng pernah buat grafitti kat dinding sekolah. Secara halal ok. Cikgu yang minta. Ada lagi rasanya kat dinding tu. Siap ada nama lagi. haha. Ohh terindu pula dekat kawan-kawan itu.

12 comments

October 19, 2012 at 7:10 PM

sy pun adeee, bessaarrrrrrrr punyee kat bilik seni lukisan sampan~

October 19, 2012 at 7:51 PM

kalau bosan mesti ni yang akan berlaku. benda ni selalu nya terjadi time exam bila ade terlebih ruang penuh kertas soalan dengan seni haha

October 20, 2012 at 2:26 AM

sweetnya... kreatif...

October 20, 2012 at 11:48 AM

thihiihihiihi kreatif!!!! ouh kte pon pernah lukis kat dinding sekola ramai2 :D best kan!!!!! :D kte lukis kucing garfield hihiih :D

October 22, 2012 at 9:56 AM

terima kasih Mia.. hihi.
kreatif je, sweet takda. hahhaa

October 22, 2012 at 9:56 AM

amboii, nama nadnod la tu..
untung nadnod. hihi

October 22, 2012 at 11:29 AM

biasalah Aida. time skola dulu lah boleh conteng2 kertas gini. dah kerja nanti mana boleh dah. hihi

October 22, 2012 at 11:31 AM

terima kasih puteri! hihi wahh dia lagi pandai lukis garfield! kita lukis org lidi je teror. huhauuauahua :p

*lukis apa kat dinding sekolah? ^^

October 22, 2012 at 12:53 PM

hihihi mcm lukis kat belakang dan tepi kelas hihihih cikgu suruh mcm lawan keceriaan kelas mse tuh. rasanya form 3 hihihiihihi :D

October 22, 2012 at 1:16 PM

hee, bestnya! sheila time form 2 masa belajar buat graffiti kat sekolah. hihik. dah berzaman berlalu, rindu nak sekolah whoah :))

October 22, 2012 at 1:37 PM

mmg cukup2 kreatif ler

October 22, 2012 at 1:44 PM

hee terima kasih KA, biasa je ni. manada cukup2 kreatif sangat. hihi. lama tak asah bakat jadi hape ntah rupanya :)

Post a Comment