BUAH TANGAN | norsheilasalleh.blogspot.com

BUAH TANGAN


*from Cameron*

Assalamualaikum...
* Ada bestfriend suami datang bawa ni. Manis masam rasanya. Sedap.
Teringin nak singgah Cameron + Honeymoon. HAHA. Ok tak agak-agak?
Boleh sesiapa suggest tempat yang best untuk honeymoon.
Kita dah delay almost 5 months ni :)
Terima kasih kawan-kawan.


14 comments

October 10, 2012 at 2:31 PM

cameron best, tapi datang lah masa bukan cuti umum :( jalan tak jem. tsk. tapi best, sejukkkk!!!

October 10, 2012 at 2:36 PM

haa sheila tak pernah pergi lagi! teringinnya. sejuk boleh membeku tak? hihi ^^

October 10, 2012 at 2:41 PM

boleh!! kalau nak, i ade phone number homestay tu. murah jugak la... hhihi. tapi kalau ambik homestay, x rasa sgt felling romentik tu. hahaha.

anyway, doakan awk cepat peknen k. semoga kita sama2 cepat peknen! :)

October 10, 2012 at 2:43 PM

best kat sana but x sesejuk zaman dulu2 lah ! hehehe but still best place for honeymoon

October 10, 2012 at 2:56 PM

Amin, semoga diperkenan doa tersebut. hee.
nak no telepon homestay tu! sheila nak survey! hiihihih

October 10, 2012 at 2:57 PM

betul ke KA? hee nak kabor kat suami la. mana tahu dia setuju. sheila takut air banyak. tapi suka pantai. kalau honeymoon kat pantai, takut sheila duk tepi pasir je. hahahha

October 11, 2012 at 10:42 AM

woahh kte da dekat setahun! haha. :D nak jugak huneymoon. sobsss T_T

October 11, 2012 at 10:48 AM

marilah kita sama2 cari port nak pergi honeymoon! hee ^^

October 11, 2012 at 12:30 PM

thihihihiih sile updet pilihan anda yg best :D hihihihi :)

October 11, 2012 at 1:04 PM

insya Allah! akan update pilihan kami :)

*puteri pun jgn lupa!

October 11, 2012 at 2:17 PM

thihihihi baek!!! buat mase nih kte nak gi yg hotel ade swimming pool dlm bilek tp mahal sgt sobsss :( tp tinginn huuuu cedeyhhh :'(

October 11, 2012 at 2:22 PM

aah, boleh berenang dgn suami. adoii nak honeymoon kat mana pun taktau. tapi suami dah sebut2 langkawi..

October 13, 2012 at 11:54 PM

hihihiih kannnn.nak kumpul duit lah!! hihiihih :D tp cam tak berbaloi. rsenye 1 malam same dgn sewa rumah rm400 kihkih :D

eh datang langkawi, cakap ye!! :D

October 16, 2012 at 3:08 PM

tengah mengumpul ni.. hee. tapi betulkan, tak baik membazir sangat. sheila nak cari yang murah dan berpatutan!

kena cakap eh? hihi baiklah Puan Puteri!

Post a Comment